институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах

Каталог пособий и учебных материалов | Технология отрасли | Курсовая | Страниц: 23 | Год: 2006 | Размер: 116 кб. | Стоимость: 65 грн. | Смотреть | Купить

Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах

Зміст

1. Вступ 3
2. Класифікація виробництва 5
3. Сировинна підготовка до виробництва 8
4. Класифікація устаткування 11
5. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах 14
6. Сучасне обладнання 18
7. Новітні технології виробництва макаронних виробів 19
8. Висновки 21
9. Література 23

Мета роботи – дослідження процесу виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.
Предмет дослідження - процес виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.
Об’єкт дослідження – технологія виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.
Cмотрите также:
Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва

Вступ 3 1. Теоретичні і практичні засади формування споживчих властивостей і ринку макаронних виробів в Україні 6 1.1. Аналіз ринку макаронних виробів (за 3 роки) 6 1.2. Чинники формування, зберігання споживчих властивостей макаронних виробів 10 1.2.1. Характеристика сировини та матеріалів 10 1.2.2. Особливості технології макаронних виробів її вплив на якість готової продукції 12 1.2.3. Пакування, маркування, транспортування і умови зберігання макаронних виробів 17 1.3. Класифікація і асортимент макаронних виробів 18 1.4. Дефекти макаронних виробів і заходи щодо їх запобігання 20 1.5. Вимоги нормативної документації щодо якості макаронних виробів 22 2. Порівняльна оцінка споживчих властивостей макаронних виробів що реалізують торгівельні мережі м. Житомира 26 2.1. Об’єкти і методи дослідження 26 2.2. Органолептичні і фізико-хімічні показники макаронних виробів різних виробників 30 Висновки та пропозиції 33 Список використаних джерел літератури 35 Додатки 38-40

Технологія продукції міні виробництв

Перспективні напрямки розвитку хлібопекарської промисловості особливості міні-виробництва 2 Переваги та недоліки виготовлення морозива із сухих сумішей у порівнянні із традиційним способом 4 Характеристика асортименту ковбас та ковбасних виробів 6 Тести 10 Література 11

Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством

ЗМІСТ Вступ 3 1. Класифікація виробів 4 2. Класифікація устаткування 10 3. Технологія виготовлення виробів 11 4. Сучасне обладнання для виготовлення даних виробів 13 5. Новітні технологія для виготовлення даних виробів 18 Висновок 20 Література 21

Технологія кондитерських виробів

Зміст 1. Технологічні параметри сировини і процесу виробництва листового тіста традиційної технології, асортимент виробів із нього, вимоги до їх якості. Чому треба маргарин зневоднювати? 3 2. Чому при випіканні заварного тіста у середині виробів утворюється порожнина? 10 Література 13

Матеріали, та технологія виробництва

ЗМІСТ Вступ........................................................................................................... 3 1. Загальна класифікація, та виробництва скла...................................... 4 1.1. Неорганічне скло загальнотехнічного призначення....................... 4 1.2. Ситаміни..............................................................................................10 1.3. Керамічні матеріали загальнотехнічного призначення...................11 1.4. Продукція неорганічної хімії.............................................................17 2. Матеріали, та технологія виробництва............................................... 18 2.1. Способи виробництва скломатеріалів.............................................. 18 3. Вироби суспільного призначення........................................................ 22 3.1. Асортимент виробів суспільного призначення................................ 22 Висновки.....................................................................................................28 Список використаної літератури....... ..................................................... 29

Якість та конкурентоспроможність продовольчих товарів на ринку України

ВСТУП 3 1. Поняття якості та конкурентоспроможності продовольчих товарів 5 2. Характеристика показників якості макаронних виробів та побудова типового "дерева властивостей" 11 3. Методологія та методи дослідження комплексних показників якості та конкурентоспроможності продовольчих товарів 19 4. Визначення комплексного показника якості та інтегрального показника відносної конкурентоспроможності макаронних виробів 25 5. Шляхи підвищення якості та забезпечення конкурентоспроможності продовольчих товарів на ринку України 29 ВИСНОВКИ 34 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38 ДОДАТКИ 40

Загальні технології харчового виробництва

1. Виробництво макаронних виробів. Їх якісні показники. Стандарт на макаронні вироби 3 2. Мета замочування зерна. Для чого проводиться дизенфекція зерна? 8 3. Основні технологічні стадії приготування сухих вин. Умови оптимального здійснення процесу 10 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15

Керамічні матеріали та вироби з них. Основні характеристики. Застосування

Вступ 3 1. Поняття керамічних матеріалів та виробів 6 2. Класифікація керамічних матеріалів і виробів 11 3. Виробництво керамічної плитки 13 4. Технологія виробництва червоної будівельної цегли 18 Висновки 20 Список використаних джерел 21

Технологія приготування їжі

План 1 1. Первинна і теплова обробка круп, бобових, макаронних виробів, яєць і сиру. 2 Теплова обробка яєць 7 Первинна обробка сиру 8 2. Практичне завдання 8 3.Задача 9 4. Характеристика біологічної і харчової цінності риби і продуктів моря 9 Морепродукти 11 Санітарно – гігієнічні вимоги до якості риби 11 Дієта № 5а 12 Використана література: 15

УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ

ВСТУП 5 РОЗДІЛ 1. Теоретичні основи поняття організаційної структури управління підприємством 8 1.1. Класифікація, статика і динаміка організації 8 1.2. Зміст та створення оптимальної структури підприємства 13 1.2.1. Основні положення оптимальної структури підприємства 13 1.2.2. Створення оптимальної структури підприємства 16 1.3. Проектування організаційної структури підприємств різних типів 23 1.3.1. Основні характеристики організаційної структури 23 1.3.2. Лінійна організаційна структура управління 27 1.3.3. Функціональна організаційна структура управління 28 1.3.4. Комбіновані організаційні структура управління 29 РОЗДІЛ 2. Техніко-економічна характеристика діяльності ВАТ „Хлібодар” 38 2.1. Історична довідка та організаційно-правова форма 38 2.2. Потужність та асортимент продукції 40 2.3. Основні показники діяльності 42 2.4. Сировинна база та збут продукції 44 2.5. Схема управління підприємством 47 2.6. Інфраструктура підприємства 48 2.7. Виробнича структура підприємства 51 2.8. Організація основного процесу виробництва та технологія 52 2.8.1. Технології виробництва продукції 54 2.8.2. Технології виробництва макаронних виробів 58 2.8.3. Технологія виробництва кондитерських виробів на ВАТ „Хлібодар” 60 2.8.4. Технологічна інструкція 61 РОЗДІЛ 3. Аналіз основних аналітико-економічних показників діяльності ВАТ „Хлібодар” та системи організаційного управління на підприємстві 62 3.1. Аналіз основних показників роботи підприємства 62 3.2. Аналіз фінансового стану підприємства 65 3.2.1. Задачі і джерела фінансового аналізу 65 3.2.2. Аналіз фінансової стійкості 67 3.2.3. Аналіз ліквідності та платоспроможності 71 3.2.4. Аналіз рентабельності 75 3.3. Комплексне дослідження та аналіз системи організаційного управління на підприємстві 77 РОЗДІЛ 4. Удосконалення системи організаційного управління на підприємстві 86 4.1. Основні проблеми, пов’язані з ефективністю системи управління на підприємстві 86 4.2. Пропозиції щодо вдосконалення організаційного управління на підприємстві 89 4.3. Вплив запропонованих пропозицій на результати діяльності підприємства 94 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 97 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 102 ДОДАТКИ 107