институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Основні вимоги до організації виробництва

Каталог пособий и учебных материалов | Новое | Универсальная | Страниц: 14 | Год: 2010 | Размер: 19 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Основні вимоги до організації виробництва

Зміст

1 Основні вимоги до організації виробництва 3
2. Функції складів 6
3 Система оперативного управління виробництвом "точно - вчасно" 8
Література 14
Cмотрите также:
Основні вимоги до організації виробництва

Зміст 1 Основні вимоги до організації виробництва 3 2. Функції складів 6 3 Система оперативного управління виробництвом "точно - вчасно" 8 Література 14

Основні вимоги до організації виробництва

ЗМІСТ ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 4 1.1 Основні вимоги до організації виробництва 4 1.2 Критичні точки контролю 11 2. ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА 14 ВИСНОВОК 21 ЛІТЕРАТУРА 22

Основні вимоги до організації виробництва

ЗМІСТ ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 4 1.1 Основні вимоги до організації виробництва 4 1.2 Критичні точки контролю 11 2. ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА 14 ВИСНОВОК 21 ЛІТЕРАТУРА 22

Аналіз системи організації виробництва на підприємстві

ВСТУП 4 РОЗДІЛ 1 – ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ 7 1.1 Економічна сутність системи організації виробництва на підприємстві 7 1.2 Методи організації виробництва 17 1.3 Організаційна структура управління виробництвом на підприємстві 25 РОЗДІЛ 2 – АНАЛІЗ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА 39 НА ВАТ «...» 39 2.1 Коротка характеристика об’єкту дослідження 39 2.2 Система організації виробництва та її аналіз 51 2.3 Оцінка ефективності системи управління підприємством 57 2.4 Вартісний аналіз системи виробництва 63 РОЗДІЛ 3 – ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА В ВАТ«...» 72 3.1 Чинники, що впливають на систему організації виробництва 72 3.2 Поліпшення системи організації виробництва 77 ВИСНОВКИ 86 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 91 ДОДАТОК А ДОДАТОК Б

Форми організації суспільного виробництва

ВСТУП 3 1. СУТЬ І ОСНОВНІ ФОРМИ ОРГАНІЗАЦІЇ СУСПІЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА 6 1.1. Суть, структура та форми суспільного виробництва 6 1.2. Натуральна форма суспільного виробництва, умови її виникнення, основні риси та історична обмеженість 11 2. ТОВАРНА ФОРМА СУСПІЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА І ЇЇ РОЛЬ В ЕКОНОМІЧНОМУ РОЗВИТКУ 16 2.1. Суть, причини виникнення та основні риси товарного виробництва 16 2.2. Генезис товарного виробництва 21 2.3. Товар як основний елемент товарного виробництва 23 3. ТОВАРНЕ ВИРОБНИЦТВО В СУЧАСНИХ УМОВАХ 32 3.1. Еволюція товарного виробництва в сучасних умовах 32 3.2. Сучасний стан торгівлі в Україні 34 ВИСНОВКИ 41 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 44

АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ АТ “РАДІОТОН”

ЗМІСТ ВСТУП..................................................................................................................3 1. СУТНІСНА ХАРАКТЕРИСТИКА, СТРУКТУРА І ПРИНЦИПИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ……………………………....5 1.1. Поняття та основні елементи виробничого процесу..................5 1.2. Принципи організації виробничого процесу.............................11 2. АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ АТ “РАДІОТОН”.....................15 2.1. Загальна характеристика підприємства АТ „Радіотон”..........15 2.2. Аналіз організації виробництва на АТ „Радіотон”...................20 3. ПЛАНУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ..............................................................................................28 ВИСНОВКИ.......................................................................................................32 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ...............................................34 ДОДАТКИ

Економічне обґрунтування та вибір раціональних методів і форм організації виробництва

ВСТУП 3 1. Загальні основи організації виробництва 6 1.1. Техніко-технологічна база виробництва: складові та тенденції розвитку 6 1.2. Класифікація виробничих процесів та принципи організації виробництва 7 2. Форми і методи організації виробництва 9 2.1. Організаційні форми виробництва 9 2.2. Методи організації виробництва 10 3. Розрахунки по обґрунтуванню економічно-доцільного вибору форм і методів організації виробництва 22 3.1. Розрахунки по обґрунтуванню економічно-доцільного вибору методу організації технологічних операцій 22 3.2. Розрахунки по обґрунтуванню економічно-доцільного вибору організації виробництва 23 3.3. Розрахунки по обґрунтуванню економічно-доцільного вибору варіанту концентрації виробничих потужностей 24 ВИСНОВКИ 27 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 29

Основи організації виробництва

Зміст Вступ 2 Розділ 1.Основи організації виробництва 4 1.1. Загальна характеристика виробництва 4 1.2. Виробничий процес і його структура 5 1.3 Основні принципи організації даного виробничого процесу 10 1.4. Виробнича структура підприємства 10 Розділ 2. Організація технічної підготовки виробництва 12 2.1. Організація науково-дослідної роботи. 12 2.2. Конструкторська підготовка виробництва 13 2.3. Технологічна підготовка виробництва 13 2.4. Управління якістю робіт 14 Розділ 3. Організація технічного обслуговування 15 3.1. Організація інструментального господарства 15 3.2. Організація ремонтного господарства 15 3.3. Організація транспортно-складського господарства 16 3.4. Організація енергетичного господарства. 16 Розділ 4. Основи організації управління виробництвом 17 Розділ 5. Організація праці як складова організації виробництва 20 5.1. Наукова організація праці 20 5.2. Організація нормування праці 21 5.3. Організація оплати праці 21 Висновки 22 Література 23

Основи організації виробництва

Зміст Вступ 2 Розділ 1.Основи організації виробництва 4 1.1. Загальна характеристика виробництва 4 1.2. Виробничий процес і його структура 5 1.3 Основні принципи організації даного виробничого процесу 10 1.4. Виробнича структура підприємства 10 Розділ 2. Організація технічної підготовки виробництва 12 2.1. Організація науково-дослідної роботи. 12 2.2. Конструкторська підготовка виробництва 13 2.3. Технологічна підготовка виробництва 13 2.4. Управління якістю робіт 14 Розділ 3. Організація технічного обслуговування 15 3.1. Організація інструментального господарства 15 3.2. Організація ремонтного господарства 15 3.3. Організація транспортно-складського господарства 16 3.4. Організація енергетичного господарства. 16 Розділ 4. Основи організації управління виробництвом 17 Розділ 5. Організація праці як складова організації виробництва 20 5.1. Наукова організація праці 20 5.2. Організація нормування праці 21 5.3. Організація оплати праці 21 Висновки 22 Література 23

Аналіз видів, асортименту, якості та споживчих властивостей склопакетів

Вступ 3 1. Характеристики та властивості склопакетів 4 1.1. Загальні відомості про склопакети 4 1.2. Класифікація склопакетів 5 1.3. Особливості виробництва склопакетів. 9 1.4. Організація роботи цеху по виробництву склопакетів 13 Розглянемо основні вимоги до організації процесу виробництва склопакетів. 13 1.5. Маркування, упакування, умови зберігання та транспортування. 15 2. Український ринок склопакетів 22 2. 1 Стан та кон’юктура українського ринку склопакетів 22 2.2. Порівняльна характеристика споживчих властивостей склопакетів ( на прикладі склопакетів вітчизняного та іноземного виробництва) 27 Висновок 30 Література 32