институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація та ефективність використання виробничого потенціалу сільськогосподарського підприємства

Каталог пособий и учебных материалов | АПК, сельское хозяйство | Контрольная | Страниц: 22 | Год: 2006 | Размер: 65 кб. | Стоимость: 45 грн. | Смотреть | Купить

Організація та ефективність використання виробничого потенціалу сільськогосподарського підприємства

Предмет: організація і планування аграрного виробництва

Зміст
Вступ 3
1. Теоретичні основи організації виробничого потенціалу та його складові 5
2. Організаційно-правові основи створення та функціонування досліджуваного підприємства 8
3. Наявність та використання виробничого потенціалу підприємства 12
4. Ефективність підприємницької діяльності 18
Список використаної літератури 20
Cмотрите также:
Організація та ефективність використання виробничого потенціалу сільськогосподарського підприємства (на прикладі приватне сільськогосподарське підприємство “ Лавське”)

Вступ 3 1. Теоретичні основи організації виробничого потенціалу та його складові 5 2. Організаційно-правові аспекти створення та функціонування досліджуваного підприємства 9 3. Наявність та використання виробничого потенціалу підприємства 11 4. Ефективність підприємницької діяльності 18 5. Удосконалення організації використання виробничого потенціалу підприємства та шляхи збільшення прибутків 21 Список використаної літератури 23

АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ СП „СУЗІР’Я”

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Поняття та сутність виробничого потенціалу підприємства і його складові 5 1.2. Завдання та джерела інформації аналізу виробничого потенціалу 7 1.3. Методика аналізу виробничого потенціалу 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ СП „СУЗІР’Я” 17 2.1. Аналіз використання трудових ресурсів 17 2.2. Аналіз використання основних засобів підприємства 21 2.3. Аналіз використання матеріальних ресурсів 26 РОЗДІЛ 3. ФАКТОРИ ТА РЕЗЕРВИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ 29 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 41 ДОДАТКИ 43

Аналіз виробничого потенціалу підприємства

Вступ 3 1. Поняття та сутність виробничого потенціалу підприємства та його складові 5 1.1. Поняття та значення виробничого потенціалу підприємства 5 1.2. Складові виробничого потенціалу підприємства 6 2. Аналіз виробничого потенціалу ВАТ за 2001-2002 рр. 12 3. Шляхи підвищення використання виробничого потенціалу ВАТ 32 Висновки 37 Список використаної літератури 40 Додаток 1. Річний звіт ВАТ за 2002 рік 42

ІНТЕГРАЛЬНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ «...»

Сутність виробничого потенціалу підприємства. 2 Загальна характеристика виробничої діяльності підприємства 2 Оцінка стратегічної відповідності виробничого потенціалу 3 ВАТ “Агропромтехніка” зовнішнім умовам господарювання 3 Рекомендації щодо вдосконалення методології оцінки ефективності використання виробничого потенціалу 11 Висновки 15 Список використаних джерел 16

ІНТЕГРАЛЬНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ «...»

Сутність виробничого потенціалу підприємства. 2 Загальна характеристика виробничої діяльності підприємства 2 Оцінка стратегічної відповідності виробничого потенціалу 3 ВАТ “Агропромтехніка” зовнішнім умовам господарювання 3 Рекомендації щодо вдосконалення методології оцінки ефективності використання виробничого потенціалу 11 Висновки 15 Список використаних джерел 16

Виробничій потенціал підприємства і організація його використання

Вступ 3 Розділ 1.Сутність виробничого потенціалу та основи організації виробничої структури на підприємстві 5 1.1.Сутність виробничого потенціалу 5 1.2.Поняття виробничої системи 9 1.3.Принципи побудови види та тенденції розвитку виробничих структур підприємства 13 Розділ 2.Аналіз виробничого потенціалу підприємства ВАТ „Цукропроммеханізація” 23 2.1.Загальна економічна характеристика досліджуваного підприємства 23 2.2.Дослідження виробничої структури та потенціалу ВАТ „Цукропроммеханізація” 26 Розділ 3.Пропозиції щодо удосконалення виробничого потенціалу на досліджуваному підприємстві 39 3.1.Процес раціоналізації виробничого потенціалу 39 3.2.Заходи щодо підвищення ефективності управління виробничим потенціалом на ВАТ „Цукропроммеханізація” 44 Висновки 56 Список використаної літератури 58 Додатки 61

АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ „ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

ВСТУП..........................................................................................................................3 РОЗДІЛ 1. МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ АНАЛІЗУ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА.........................................................5 1.1. Поняття виробничого потенціалу та його структура..........................5 1.2. Інформаційна база та основні етапи проведення аналізу виробничого потенціалу підприємства...............................................6 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ „ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” ЗА 2003-2004 РОКИ..........................................12 2.1. Аналіз основних засобів підприємства .............................................12 2.2. Аналіз матеріальних ресурсів.............................................................16 2.3. Аналіз трудових ресурсів....................................................................18 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ.........................................................26 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ...................................................................................32 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ..................................................................35 ДОДАТКИ..................................................................................................................37

Економічна ефективність сільськогосподарського виробництва та її вплив на фінансовий стан сільськогосподарського підприємства

Вступ 3 Розділ 1.Наукові основи підвищення економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 5 1.1.Суть економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 5 1.2.Методика визначення ефективності сільськогосподарського виробництва 8 Розділ 2.Сучасний стан та економічна ефективність сільськогосподарського виробництва 27 2.1.Виробничі ресурси господарства та їх використання 27 2.2.Динаміка розвитку сільськогосподарського виробництва 31 2.3.Економічна ефективність сільськогосподарського виробництва 35 Розділ 3.Фінансовий стан підприємства та його оцінка 38 3.1.Оцінка майнового стану та фінансової стійкості 38 3.2.Оцінка ділової активності та рентабельності 42 3.3.Оцінка ліквідності і платоспроможності 45 Висновки 46 Список літератури 48 Додатки 50

Ефективність використання інформаційних ресурсів як показник використання рівня виробничого потенціалу

1. Визначення кількісної оцінки конкурентоспроможності 3 2. Ефективність використання інформаційних ресурсів як показник використання рівня виробничого потенціалу 10 Література 18

Планування виробничого потенціалу підприємства

Вступ..3
Розділ 1. Сутність виробничого потенціалу.......................................................5
1.1. Місце та роль виробничого потенціалу у загальному
виробництві...............................................................................................5
1.2. Структура виробничого потенціалу підприємства................................9
1.3. Формування та використання виробничої потужності
підприємства............................................................................................12
Розділ 2. Аналіз виробничого потенціалу ВАТ Хлібодар ............................17
2.1. Структура виробничої діяльності ВАТ Хлібодар .............................17
2.2. Аналіз виробничого потенціалу ВАТ Хлібодар ................................19
2.3. Аналіз фінансово-господарської діяльності ВАТ Хлібодар .............23
Розділ 3. Фактори та резерви підвищення ефективності діяльності
ВАТ Хлібодар ....................................................................................26
3.1. Резерви підвищення діяльності...............................................................26
3.2. Фактори підвищення діяльності ВАТ Хлібодар .................................27
Висновки................................................................................................................30
Список використаної літератури.........................................................................32
Додатки..34