институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті

Каталог пособий и учебных материалов | Новое | Универсальная | Страниц: 19 | Год: 2010 | Размер: 128 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті

Зміст

4. Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті 3
15. Вплив вологості середовища на розвиток і біохімічну активність мікроорганізмів 8
26. Маслянокисле бродіння: збудники, умови протікання, галузі використання (хімічна реакція, збудники сировини, позитивне та негативне значення) 9
32. Мікрофлора м`яса та її походження. Мікробіологічна оцінка свіжості м`яса 13
60. Значення лікувально-профілактичного харчування. Принципи складання раціону 15
Список літератури 19
Cмотрите также:
Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті

Зміст 4. Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті 3 15. Вплив вологості середовища на розвиток і біохімічну активність мікроорганізмів 8 26. Маслянокисле бродіння: збудники, умови протікання, галузі використання (хімічна реакція, збудники сировини, позитивне та негативне значення) 9 32. Мікрофлора м`яса та її походження. Мікробіологічна оцінка свіжості м`яса 13 60. Значення лікувально-профілактичного харчування. Принципи складання раціону 15 Список літератури 19

Інвестиції контрольна

1. Роль і значення інвестицій для розвитку харчової промисловості України 3 2. Фактори впливу на ефективність інвестиційного процесу в харчовій промисловості 12 Література. 18-19

Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості

Зміст 1. Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості 3 2. Характеристика антибіотиків, що отримують за допомогою мікроорганізмів 8 Список літератури 11

Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості

Зміст 1. Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості 3 2. Характеристика антибіотиків, що отримують за допомогою мікроорганізмів 8 Список літератури 11

Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості і взагалі на Україні

1. Підприємства харчової промисловості України 1 2. Інвестиційна діяльність підприємств в харчовій промисловості 7 Література. 11

Несахароміцети

ЗМІСТ 1. Несахароміцети. Їх характеристика, представники, галузь використання. Назвіть ознаки, за якими здійснюють поділ на справжні і несправжні дріжджі…………………………………………………………………………….3 2. Вплив температури середовища на ріст та розвиток мікроорганізмів. дати визначення психофільним і мезофільним та термофільним мікроорганізмам. Практичне використання цього фактора 4 3. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Їх походження. Види псування і його збудники. Профілактика. Чому заборонена реалізація гусячих та качиних яєць на підприємствах громадського харчування 7 4. Можливості використання мікроорганзмів для промислового виробництва ферментних препаратів. Поняття про екзо- і ендоферменти. які ферментні препарати мікробного походження використовуються у харчовій промисловості 8 Список літератури 12

Несахароміцети

ЗМІСТ 1. Несахароміцети. Їх характеристика, представники, галузь використання. Назвіть ознаки, за якими здійснюють поділ на справжні і несправжні дріжджі…………………………………………………………………………….3 2. Вплив температури середовища на ріст та розвиток мікроорганізмів. дати визначення психофільним і мезофільним та термофільним мікроорганізмам. Практичне використання цього фактора 4 3. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Їх походження. Види псування і його збудники. Профілактика. Чому заборонена реалізація гусячих та качиних яєць на підприємствах громадського харчування 7 4. Можливості використання мікроорганзмів для промислового виробництва ферментних препаратів. Поняття про екзо- і ендоферменти. які ферментні препарати мікробного походження використовуються у харчовій промисловості 8 Список літератури 12

Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України

Вступ 3 1. ЗНАЧЕННЯ ТА СТРУКТУРА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЇЇ МІСЦЕ В ГОСПОДАРСЬКОМУ КОМПЛЕКСІ УКРАЇНИ 5 2. ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 10 3. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗМІЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 15 4. ВНУТРІШНЯ ТА ЗОВНІШНЯ ТОРГІВЛЯ ПРОДУКЦІЄЮ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 29 5. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ І РОЗМІЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УМОВАХ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ 33 Висновки і пропозиції 44 Література 46 Додатки 47-48 Темою курсової роботи є „Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України”. Метою роботи є дослідження сучасного стану харчової промисловості України, проблем та перспектив її розвитку. Предметом дослідження є економічні відносини, що виникають між суб’єктами ринку в харчовій індустрії. Об’єктом дослідження виступає харчова індустрія України. Хронологічними межами роботи є 1990-2006 роки. Інформаційну базу роботи становлять статистичні матеріали Державного комітету статистики України, Міністерства аграрної політики України, інформаційні звіти інших міністерств та відомств, науково-дослідних інститутів, центрів і фондів, підприємств харчової промисловості, а також інформаційні матеріали, опубліковані в періодичних виданнях

Вплив харчової промисловості на стан навколишнього середовища

Зміст Вступ 3 1. Види забруднення середовища в харчовій промисловості та способи їх усунення. 5 2. Вплив переробки харчової сировини на екологію та еколого-економічні збитки. 12 3. Економічні стимули підвищення екологізації виробництва. 16 Висновок 23 Література 24

Значення та структура машинобудівної промисловості

ЗМІСТ Вступ...............................................................................................................3 1. Значення та структура машинобудівної промисловості ……...............5 2. Передумови і фактори розміщення підприємств машинобудівної промисловості..........................................................................................................8 3 Стан та сучасні проблеми розвитку машинобудівної промисловості світу.........................................................................................................................12 4. Територіальна організація машинобудівної промисловості світу......18 5. Перспективи розвитку та розміщення машинобудівної промисловості світу.........................................................................................................................26 Висновки......................................................................................................30 Використана література..............................................................................32