институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Використання енергії мікроорганізмів.

Каталог пособий и учебных материалов | Новое | Универсальная | Страниц: 17 | Год: 2010 | Размер: 89 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Використання енергії мікроорганізмів.

ЗМІСТ


15. Використання енергії мікроорганізмів. АТФ-акумулятор енергії в клітині, процеси її регенерації. Самозігрівання і самозапалювання зерна, бавовни, сіна та ін. органічних речовин. Причини. Заходи попередження 3

33. Кругообіг азоту і вуглецю в природі. Загально біологічне значення цих процесів. Мікроорганізми, які здійснюють фіксацію атмосферного азоту, нітрифікацію і денітрифікацію 5

67. Особиста гігієна робітників торгівельних підприємств. Профілактичні медичні обстеження і санітарна документація 14

Список літератури 17
Cмотрите также:
Використання енергії мікроорганізмів.

ЗМІСТ 15. Використання енергії мікроорганізмів. АТФ-акумулятор енергії в клітині, процеси її регенерації. Самозігрівання і самозапалювання зерна, бавовни, сіна та ін. органічних речовин. Причини. Заходи попередження 3 33. Кругообіг азоту і вуглецю в природі. Загально біологічне значення цих процесів. Мікроорганізми, які здійснюють фіксацію атмосферного азоту, нітрифікацію і денітрифікацію 5 67. Особиста гігієна робітників торгівельних підприємств. Профілактичні медичні обстеження і санітарна документація 14 Список літератури 17

Юридична природа об'єктів ядерної енергії як джерела підвищеної небезпеки

1. Загальні засади використання ядерної енергії 3 2. Об'єкти ядерної енергії 6 3. Основні принципи використання об'єктів ядерної енергії 7 Література: 12

Спори - чинники захисту і розмноження у мікроорганізмів

ЗМІСТ 5. Спори - чинники захисту і розмноження у мікроорганізмів 3 22. Відношення мікроорганізмів до різних температур. Використання температурного чинника (пастеризація, стерилізація) для продовження строків зберігання продуктів 6 57. Мікрофлора ковбасних виробів. Шляхи обсіменіння мікроорганізмами, види пороків, заходи попередження. Санітарні норми і вимоги 10 Список літератури 19

Спори - чинники захисту і розмноження у мікроорганізмів

ЗМІСТ 5. Спори - чинники захисту і розмноження у мікроорганізмів 3 22. Відношення мікроорганізмів до різних температур. Використання температурного чинника (пастеризація, стерилізація) для продовження строків зберігання продуктів 6 57. Мікрофлора ковбасних виробів. Шляхи обсіменіння мікроорганізмами, види пороків, заходи попередження. Санітарні норми і вимоги 10 Список літератури 19

Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві

ЗМІСТ 11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3 27. Суть основного біохімічного процесу, що протікає при квашенні і виготовленні кисломолочних продуктів. Збудники, їх характеристика. Практичне використання 5 69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13 Список використаної літератури 18

Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві

ЗМІСТ 11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3 27. Суть основного біохімічного процесу, що протікає при квашенні і виготовленні кисломолочних продуктів. Збудники, їх характеристика. Практичне використання 5 69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13 Список використаної літератури 18

Нестандартні джерела енергії

Вступ 2 Паливно енергетичний комплекс України 3 1) 0сновні енергоресурси 3 2)Причини пошуку нових джерел енергії. альтернативні джерела енергії (технології) 4 1)Енергія синтезу атомного ядра (термоядерна енергетика) 5 2)Біоенергетика 9 3)Повітряна енергетика України 11 а)Історія повітряної енергетики України 11 б)Повітряноенергетичні ресурси України 16 в) Екологічний ефект використання повітряної енергетики 18 г) Нормативне-правове забезпечення розвитку повітряної енергетики 19 4)Геотермальна електроенергетика 22 5)Мала гідроенергетика 24 6)Сонячна енергетика 28 а)Перетворення сонячної енергії на електричну 28 б)Сонячне теплопостачання 30 в)Геліоенергетичний потенціал України. 32 г) 3ахідний досвід з використання геліоенергетики. 33 Техніко-економічні показники застосування нових джерел енергії 37 Висновок 40 Література 45

Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація

ЗМІСТ 11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3 36. Мікрофлора води. Кількісний і якісний склад мікроорганізмів залежно від природи води. Методи очистки питних і стічних вод. Оцінка якості води за мікробіологічними показниками 5 54. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Види вад. Яйце водоплавної птиці - джерело сальмонел. Захворювання, які передаються людині через яйця. Санітарні норми і вимоги 11 Список літератури 13

Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація

ЗМІСТ 11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3 36. Мікрофлора води. Кількісний і якісний склад мікроорганізмів залежно від природи води. Методи очистки питних і стічних вод. Оцінка якості води за мікробіологічними показниками 5 54. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Види вад. Яйце водоплавної птиці - джерело сальмонел. Захворювання, які передаються людині через яйця. Санітарні норми і вимоги 11 Список літератури 13

Поживні елементи мікроорганізмів

ЗМІСТ Вступ 3 1. Поживні елементи мікроорганізмів 4 2. Механізм надходження поживних речовин у мікробну клітину 6 3. Типи живлення мікроорганізмів залежно від поживних речовин 9 Висновок 14 Список літератури 15