институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Особливості обслуговування в готелі туристів на відпочинку

Каталог пособий и учебных материалов | Туризм | Курсовая | Страниц: 39 | Год: 2006 | Размер: 356 кб. | Стоимость: 90 грн. | Смотреть | Купить

Особливості обслуговування в готелі туристів на відпочинку

Зміст

стор.
Вступ 3
1. Сутність обслуговування туристів на відпочинку в готельному комплексі 5
1.1. Теоретичні засади рекреаційного туризму та обслуговування туристів на відпочинку в готелі 5
1.2. Особливості обслуговування туристів на відпочинку в готельному комплексі 12
2. Організація обслуговування туристів на відпочинку в готельному комплексі 21
2.1. Аналіз організації розміщення в готельному комплексі туристів на відпочинку 21
2.2. Аналіз організації харчування в готельному комплексі туристів на відпочинку 23
2.3. Аналіз організації дозвілля в готельному комплексі туристів на відпочинку 27
Висновки 35
Список використаних джерел 36
Додатки 38
Додаток1. Класифікація засобів розміщення
Додаток 2. Структура туристично-готельного комплексу

Предметом дослідження курсової роботи є особливості обслуговування в готелі туристів на відпочинку.
Об’єктом дослідження роботи виступає ринок готельних послуг України, що пропонують послуги туристам на відпочинку.
Основною метою курсової роботи є дослідження особливостей обслуговування в готелі туристів на відпочинку
Виходячи з поставленої мети автор ставить наступні завдання:
- визначити сутність обслуговування туристів на відпочинку в готельному комплексі та сутність рекреаційного туризму у загальній класифікації туризму;
- дослідити особливості обслуговування туристів на відпочинку в готельному комплексі;
- проаналізувати організацію обслуговування туристів на відпочинку в готельному комплексі, зокрема організацію розміщення, організацію харчування, організацію дозвілля та додаткових послуг.
Джерельна база складає 22 джерела
Курсова робота складається зі вступу, двох основних розділів, висновку, списку використаних джерел та додатків.
Cмотрите также:
Етика та культура обслуговування туристів в підприємстві готельного господарства

Вступ 2 Розділ І. Поняття етики та культури обслуговування туристів на підприємстві готельного господарства 4 1.1. Етика обслуговування туристів 4 1.2. Культура обслуговування туристів в підприємствах готельного господарства 10 Розділ II. Оцінка культури обслуговування туристів в готелі „Прем'єр Палац" 13 2.1. Особливості спілкування персоналу з туристами у готелі „Прем'єр Палац" 13 2.2. Якість обслуговування туристів в підприємстві готельного господарства 17 2.3. Правила ведення телефонних розмов на підприємстві 26 Розділ III. Напрями підвищення культури обслуговування туристів в готелі „Прем'єр Палац" 32 Висновок 37 Література 39

Особливості обслуговування іноземних туристів в підприємствах готельного господарства

ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ У ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 4 1.1. Готельний сервіс: поняття та різновиди організації 4 1.2. Методи оцінювання якості та інновативності організації обслуговування іноземних туристів у готелях 7 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ У ГОТЕЛІ «ХРЕЩАТИК» (М. КИЇВ) 12 2.1. Розвиток готельної справи України 12 2.2. Аналіз основних показників діяльності та контингенту туристів готелю 15 2.3. Аналіз організації та оцінювання якості надання основних та додаткових послуг у готелі 18 РОЗДІЛ 3. НОВІ ПІДХОДИ ДО УДОСКОНАЛЕННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ У ГОТЕЛІ «ХРЕЩАТИК» 23 3.1. Рекомендації щодо удосконалення маркетингової політики в готелі та підвищення якості обслуговування іноземних туристів 23 3.2. Урізноманітнення форм і методів організації дозвілля у готелі 27 3.3. Етапи реалізації нових підходів щодо удосконалення організації обслуговування у готелі «Хрещатик» та обґрунтування соціально-економічної ефективності їх впровадження 32 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 38

Підвищення ефективності служб обслуговування в підприємстві готельного господарства .

ВСТУП 3 Розділ 1. Особливості обслуговування туристів в готельному бізнесі 5 1.1. Характеристика готельних послуг по обслуговуванню туристів 5 1.2. Керівництво процесу обслуговування в готелі 10 Розділ 2. Організація туристичного обслуговування іноземців в готелі "Ужгород" 16 2.1. Організація діяльності служб готелю "Ужгород" по обслуговуванню клієнтів 16 2.2. Організація діяльності служб обслуговування номерного фонду 23 2.3. Особливості обслуговування туристичних груп і іноземних туристів 24 2.4. Організація вимог до роботи служб обслуговування та персоналу готелю "Ужгород" 26 Розділ 3. Контроль діяльності служб обслуговування в готелі "Ужгород" 29 ВИСНОВКИ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 38

Особливості організації обслуговування іноземних туристів в підприємстві готельного господарства

ВСТУП 1 РОЗДІЛ 1. НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ У ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 4 1.1. Готельний сервіс: поняття та різновиди організації 4 1.2. Методи оцінювання якості та інновативності організації обслуговування іноземних туристів у готелях 6 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ У ГОТЕЛІ «ДНІПРО» (М. КИЇВ) 8 2.1. Оцінка розвитку готельної справи України 8 2.2. Аналіз основних показників діяльності та контингенту туристів готелю 10 2.3. Аналіз організації та оцінювання якості надання основних та додаткових послуг у готелі 13 РОЗДІЛ 3. НОВІ ПІДХОДИ ДО УДОСКОНАЛЕННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ У ГОТЕЛІ «ДНІПРО» 16 3.1. Рекомендації щодо удосконалення маркетингової політики в готелі та підвищення якості обслуговування іноземних туристів 16 3.2. Етапи реалізації нових підходів щодо удосконалення організації обслуговування у готелі «Дніпро» та обґрунтування соціально-економічної ефективності їх впровадження 20 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 24 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 26

Особливості обслуговування в готелі певної категорії туристів (автомобілісти)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЯХ ТУРИСТІВ-АВТОМОБІЛІСТІВ 6 1.1. Класифікація засобів розміщення туристів 6 1.2. Засоби розміщення, орієнтовані на розміщення автомобілістів 14 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОБСЛУГОВАННЯ АВТОМОБІЛІСТІВ НА ПРИКЛАДІ ПРИДОРОЖНЬОГО ГОТЕЛЮ „ххх” 19 2.1. Загальна характеристика та особливості обслуговання автомобілістів в готелі „ххх” 19 2.2. Шляхи покращення обслуговування автомобілістів в готелі „ххх” 33 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 40 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 44 ДОДАТКИ 46-53

Особливості обслуговування іноземних туристів в готелях

ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні основи організації туристичного обслуговування іноземних туристів в готельному бізнесі 5 1.1. Послуги готелів по обслуговуванню іноземних туристів 5 1.2. Організація контролю туристичного обслуговування в готелі 11 Розділ 2. Організація туристичного обслуговування іноземців в готелі "Едельвейс" 17 2.1. Організація діяльності служб готелю "Едельвейс" по обслуговуванню клієнтів 17 2.2. Організація обслуговування готельного фонду 24 2.3. Організація вимог до роботи персоналу готелю "Едельвейс" 26 Розділ 3. Контроль обслуговування в готелі "Едельвейс" 29 ВИСНОВКИ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 38

Організація обслуговування туристів різних типів в підприємствах готельного господарства

ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ У ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 4 1.1. Готельний сервіс: поняття та різновиди організації 4 1.2. Методи оцінювання якості та інновативності організації обслуговування туристів у готелях 7 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ У ГОТЕЛІ «ДНІПРО» (М. КИЇВ) 12 2.1. Оцінка розвитку готельної справи України 12 2.2. Аналіз основних показників діяльності та контингенту туристів готелю 15 2.3. Аналіз організації та оцінювання якості надання основних та додаткових послуг у готелі 18 РОЗДІЛ 3. НОВІ ПІДХОДИ ДО УДОСКОНАЛЕННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ У ГОТЕЛІ «ДНІПРО» 23 3.1. Рекомендації щодо удосконалення маркетингової політики в готелі та підвищення якості обслуговування туристів 23 3.2. Урізноманітнення форм і методів організації дозвілля у готелі 29 3.3. Етапи реалізації нових підходів щодо удосконалення організації обслуговування у готелі «Дніпро» та обґрунтування соціально-економічної ефективності їх впровадження 34 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 40 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42 ДОДАТКИ 45

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИЙОМУ ТА РОЗМІЩЕННЯ ТУРИСТІВ В ГОТЕЛІ

ВСТУП 3 Розділ 1. Організація прийому та розміщення в готельному бізнесі 5 1.1. Сутність готельних послуг 5 1.2. Основні і додаткові послуги готелю 7 Розділ 2. Технологія прийому та розміщення в готелі 11 2.1. Технологія роботи адміністративної служби та служби управління номерним фондом 11 2.2. Технологія бронювання номерів (місць), укладання договору на готельне обслуговування та оплати послуг в готелі 16 2.3. Особливості технології прийому та обслуговування груп туристів 18 Розділ 3. Резерви вдосконалення організації прийому в готелі 20 ВИСНОВКИ 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 30

Шляхи вдосконалення прийому та розміщення в підприємстві готельного господарства

ВСТУП 3 Розділ 1. Основи організації туристичного обслуговування в готельному бізнесі 6 1.1. Теоретичні основи організації прийому та розміщення в готельному бізнесі 6 1.2. Організація контролю прийому та розміщення в готелі 10 Розділ 2. Організація прийому та розміщення в готелі "Едельвейс" 16 2.1. Загальна характеристика готелю "Едельвейс" 16 2.2. Порядок бронювання номерів (місць), укладання договору на готельне обслуговування та оплати послуг в готелі "Едельвейс" 18 2.3. Порядок надання послуг розміщення в готелі "Едельвейс" індивідуальним туристам 20 2.4. Особливості реєстрації туристичних груп і іноземних туристів 24 Розділ 3. Резерви вдосконалення організації обслуговування в готелі "Едельвейс" 26 3.1. Вимоги до удосконалення роботи персоналу готелю "Едельвейс" по прийому та розміщенню туристів 26 3.2. Використання програмних систем бронювання номерів для вдосконалення прийому та розміщення туристів 28 ВИСНОВКИ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 38

Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”

Вступ 3 1. Роль організації харчування в обслуговуванні туристів готельними комплексами 5 1.1 Напрямки зростання ефективності функціонування підприємств харчування на ринку туристичних послуг 5 1.2 Організація обслуговування споживачів підприємствами громадського харчування готельного комплекса 10 2. Аналіз організації харчування туристів у готелі “Русь” 15 2.1. Інфраструктура готеля “Русь” та її ефективність 15 2.2 Розробка рекомендації, щодо вдосконалення обслуговування туристів що проживають у готелі “Русь” 22 Висновки і пропозиції 30 Список використаної літератури 33