институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: ІНТЕГРАЛЬНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ «...»

Каталог пособий и учебных материалов | Экономика предприятия | Консультационный проект | Страниц: 16 | Год: 2010 | Размер: 43 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

ІНТЕГРАЛЬНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ «...»

Сутність виробничого потенціалу підприємства. 2
Загальна характеристика виробничої діяльності підприємства 2
Оцінка стратегічної відповідності виробничого потенціалу 3
ВАТ “Агропромтехніка” зовнішнім умовам господарювання 3
Рекомендації щодо вдосконалення методології оцінки ефективності використання виробничого потенціалу 11
Висновки 15
Список використаних джерел 16
Cмотрите также:
ІНТЕГРАЛЬНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ «...»

Сутність виробничого потенціалу підприємства. 2 Загальна характеристика виробничої діяльності підприємства 2 Оцінка стратегічної відповідності виробничого потенціалу 3 ВАТ “Агропромтехніка” зовнішнім умовам господарювання 3 Рекомендації щодо вдосконалення методології оцінки ефективності використання виробничого потенціалу 11 Висновки 15 Список використаних джерел 16

АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ СП „СУЗІР’Я”

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Поняття та сутність виробничого потенціалу підприємства і його складові 5 1.2. Завдання та джерела інформації аналізу виробничого потенціалу 7 1.3. Методика аналізу виробничого потенціалу 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ СП „СУЗІР’Я” 17 2.1. Аналіз використання трудових ресурсів 17 2.2. Аналіз використання основних засобів підприємства 21 2.3. Аналіз використання матеріальних ресурсів 26 РОЗДІЛ 3. ФАКТОРИ ТА РЕЗЕРВИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ 29 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 41 ДОДАТКИ 43

АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ „ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

ВСТУП..........................................................................................................................3 РОЗДІЛ 1. МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ АНАЛІЗУ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА.........................................................5 1.1. Поняття виробничого потенціалу та його структура..........................5 1.2. Інформаційна база та основні етапи проведення аналізу виробничого потенціалу підприємства...............................................6 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ „ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” ЗА 2003-2004 РОКИ..........................................12 2.1. Аналіз основних засобів підприємства .............................................12 2.2. Аналіз матеріальних ресурсів.............................................................16 2.3. Аналіз трудових ресурсів....................................................................18 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ.........................................................26 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ...................................................................................32 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ..................................................................35 ДОДАТКИ..................................................................................................................37

Аналіз виробничого потенціалу підприємства

Вступ 3 1. Поняття та сутність виробничого потенціалу підприємства та його складові 5 1.1. Поняття та значення виробничого потенціалу підприємства 5 1.2. Складові виробничого потенціалу підприємства 6 2. Аналіз виробничого потенціалу ВАТ за 2001-2002 рр. 12 3. Шляхи підвищення використання виробничого потенціалу ВАТ 32 Висновки 37 Список використаної літератури 40 Додаток 1. Річний звіт ВАТ за 2002 рік 42

Організація та ефективність використання виробничого потенціалу сільськогосподарського підприємства (на прикладі приватне сільськогосподарське підприємство “ Лавське”)

Вступ 3 1. Теоретичні основи організації виробничого потенціалу та його складові 5 2. Організаційно-правові аспекти створення та функціонування досліджуваного підприємства 9 3. Наявність та використання виробничого потенціалу підприємства 11 4. Ефективність підприємницької діяльності 18 5. Удосконалення організації використання виробничого потенціалу підприємства та шляхи збільшення прибутків 21 Список використаної літератури 23

Ефективність використання трудового потенціалу підприємства

ВСТУП 5 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА 8 1.1 Сутність і класифікація трудового потенціалу підприємства 8 1.2 Методи оцінки трудового потенціалу підприємства 17 1.3. Оцінка ефективності використання трудового потенціалу 23 2. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ «КИЇВСЬКИЙ ЗАВОД «назва» 33 2.1. Аналіз господарської діяльності ВАТ «Київський завод «назва» 33 2.2. Оцінка трудового потенціалу ВАТ «Київський завод «назва» 47 2.3. Оцінка забезпеченості ВАТ «Київський завод «назва» трудовими ресурсами та ефективності їх використання 53 2.4. Аналіз соціальної захищеності трудових ресурсів ВАТ «Київський завод «назва» 63 3 ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ «КИЇВСЬКИЙ ЗАВОД «назва» 68 3.1 Розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності використання трудового потенціалу ВАТ «Київський завод «назва» 68 3.2. Мотивація працівників ВАТ «Київський завод «назва» 74 ВИСНОВКИ 82 ЛІТЕРАТУРА 86 Додатки 90-105

Виробничій потенціал підприємства і організація його використання

Вступ 3 Розділ 1.Сутність виробничого потенціалу та основи організації виробничої структури на підприємстві 5 1.1.Сутність виробничого потенціалу 5 1.2.Поняття виробничої системи 9 1.3.Принципи побудови види та тенденції розвитку виробничих структур підприємства 13 Розділ 2.Аналіз виробничого потенціалу підприємства ВАТ „Цукропроммеханізація” 23 2.1.Загальна економічна характеристика досліджуваного підприємства 23 2.2.Дослідження виробничої структури та потенціалу ВАТ „Цукропроммеханізація” 26 Розділ 3.Пропозиції щодо удосконалення виробничого потенціалу на досліджуваному підприємстві 39 3.1.Процес раціоналізації виробничого потенціалу 39 3.2.Заходи щодо підвищення ефективності управління виробничим потенціалом на ВАТ „Цукропроммеханізація” 44 Висновки 56 Список використаної літератури 58 Додатки 61

Планування виробничого потенціалу підприємства

Вступ..3
Розділ 1. Сутність виробничого потенціалу.......................................................5
1.1. Місце та роль виробничого потенціалу у загальному
виробництві...............................................................................................5
1.2. Структура виробничого потенціалу підприємства................................9
1.3. Формування та використання виробничої потужності
підприємства............................................................................................12
Розділ 2. Аналіз виробничого потенціалу ВАТ Хлібодар ............................17
2.1. Структура виробничої діяльності ВАТ Хлібодар .............................17
2.2. Аналіз виробничого потенціалу ВАТ Хлібодар ................................19
2.3. Аналіз фінансово-господарської діяльності ВАТ Хлібодар .............23
Розділ 3. Фактори та резерви підвищення ефективності діяльності
ВАТ Хлібодар ....................................................................................26
3.1. Резерви підвищення діяльності...............................................................26
3.2. Фактори підвищення діяльності ВАТ Хлібодар .................................27
Висновки................................................................................................................30
Список використаної літератури.........................................................................32
Додатки..34


Трудовий потенціал підприємства

Вступ 3 1. Теоретико-методологічні засади трудового потенціалу підприємства 5 1.1. Сутнісно-змістовна характеристика трудового потенціалу 5 1.2. Особливості формування і використання трудового потенціалу підприємства 11 1.3. Методика оцінки і ефективності використання трудового потенціалу 17 2. Аналітична оцінка об’єкту дослідження 35 2.1. Загальна характеристика підприємства та основні його техніко-економічні показники діяльності. 35 2.2. Оцінка ефективності формування та використання трудових ресурсів підприємства. 50 3. Обгрунтування проекту щодо формування та використання трудового потенціалу підприємства 59 3.1. Проектні рішення щодо формування кадрового потенціалу 59 3.2. Заходи підвищення ефективнсті використання кадрів. 85 3.3. Оцінка очікуємих результатів 94 Висновки 105 Список використаної літератури 113

Шляхи підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємства туристської сфери

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ 5 1.1. Значення трудових ресурсів в діяльності підприємства 5 1.2. Структура персоналу підприємства 9 1.3. Показники ефективності використання трудового потенціалу 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ГОТЕЛЮ „САЛЮТ" 16 2.1.Склад і динаміка персоналу підприємства. 16 2.2. Оцінка інтенсивності використання трудових ресурсів 17 2.3. Аналіз рентабельності персоналу 20 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ 24 3.1. Організація праці як умова підвищення її ефективності 24 3.2. Конструювання моделі системи мотивації та управління персоналом готелю "Салют" 26 ВИСНОВКИ 32 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 34 Додатки 36