институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»

Каталог пособий и учебных материалов | Ресторанное хозяйство | Материал | Страниц: 28 | Год: 2006 | Размер: 39 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»

ЗМІСТ
1. Предмет і завдання курсу “Гігієна і санітарія громадського харчування”. Санітарний нагляд та санітарне законодавство України в галузі гігієни харчування. 3
2. Санітарний благоустрій підприємств громадського харчування. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища. 5
3. Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та проектування підприємств громадського харчування 10
4. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств громадського харчування 13
5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів 16
6. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 22
7. Харчові отруєння та їх профілактика 24
8. Гельмінтози та їх профілактика 26
Список використаної літератури 28
Cмотрите также:
Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування

ЗМІСТ 1. Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування 3 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до механічної кулінарної обробки харчових продуктів 7 3. Харчові інфекції та їх профілактика 11 4. Провести санітарне обстеження підприємства громадського харчування 17 Література 19

Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування

ЗМІСТ 1. Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування 3 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до механічної кулінарної обробки харчових продуктів 7 3. Харчові інфекції та їх профілактика 11 4. Провести санітарне обстеження підприємства громадського харчування 17 Література 19

Маркетинг послуг громадського харчування

ПЛАН: 1. Комплекс маркетингу в сфері громадського харчування 2. Розробка концепції маркетингу для підприємств громадського харчування 3. Особливості маркетингової діяльності підприємств громадського харчування на сучасному етапі в Україні

Санітарно-гігієнічна оцінка м`яса та м`ясних продуктів

ЗМІСТ 1. Гігієна ґрунту та очищення підприємств громадського харчування 3 2. Лабораторний контроль санітарного стану підприємств громадського харчування 7 3. Санітарно-гігієнічна оцінка м`яса та м`ясних продуктів 11 4. Акт санітарно-епідеміологічного обстеження 16 Література 17

Санітарно-гігієнічна оцінка м`яса та м`ясних продуктів

ЗМІСТ 1. Гігієна ґрунту та очищення підприємств громадського харчування 3 2. Лабораторний контроль санітарного стану підприємств громадського харчування 7 3. Санітарно-гігієнічна оцінка м`яса та м`ясних продуктів 11 4. Акт санітарно-епідеміологічного обстеження 16 Література 17

ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні основи діяльності підприємств громадського харчування 6 Розділ 2. Особливості аудиту на підприємстві громадського харчування 20 Розділ 3. Перспективи та напрямки вдосконалення аудиту підприємств громадського харчування 34 ВИСНОВКИ 37 Список ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39 Додатки 41

Організація харчування туристів в Україні

Вступ 3 І. Характеристика підприємств громадського харчування 4 1.1. Типи підприємств громадського харчування та їх характеристика 4 2.2. Класи підприємств громадського харчування та їх характеристика 6 1.3. Загальні вимоги до підприємств громадського харчування 11 ІІ. Організація харчування туристів 13 2.1. Категорії та класи обслуговування туристів 13 2.2. Організація харчування туристів в місцях проживання і масового відпочинку 14 2.3. Організація харчування туристів в місцях масового відпочинку 16 2.4. Організація харчування туристів в дорозі 17 ІІІ. Національна українська кухня – основна база харчування туристів 18 3.1. Українська кухня – предмет туристичного інтересу 18 3.2. Українська гостинність 25 Висновки і пропозиції 29 Список використаної літератури 31

Загальна гігієна

П Л А Н Вступ 3 1. Загальна гігієна 4 2. Основи особистої гігієни 6 2.1. Гігієна тіла людини 6 2.2. Гігієна одягу 9 2.3. Гігієна взуття 11 Висновок 16 Література 16

Загальна гігієна

П Л А Н Вступ 3 1. Загальна гігієна 4 2. Основи особистої гігієни 6 2.1. Гігієна тіла людини 6 2.2. Гігієна одягу 9 2.3. Гігієна взуття 11 Висновок 16 Література 16

Розвиток і розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України

Зміст стор. Вступ 3 1. Передумови розвитку громадського харчування в Донецькому економічному районі та їх соціально-економічне значення 5 2. Аналіз сучасного стану, розвитку та розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України 10 3. Проблеми та перспективи розвитку та розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України 18 Висновок 24 Список використаних джерел 26 В роботі є схеми, діаграми, зноски Предметом дослідження роботи є заклади громадського харчування в Донецькому економічному районі України. Мета роботи полягає є всебічне дослідження розвитку і розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України. Виходячи з поставленої мети автор ставить наступні завдання: - дослідити передумови розвитку громадського харчування в Донецькому економічному районі та їх соціально-економічне значення; - проаналізувати сучасного стану, розвитку та розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України ; - охарактеризувати проблеми та перспективи розвитку та розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України. При написанні роботи буди використані підручники, статті, довідники та джерела Інтернет. Структурно робота складається зі вступу, основної частини, висновку та списку використаних джерел.