институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: ОПЕРАТИВНО - КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ У МАСОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ

Каталог пособий и учебных материалов | Экономика предприятия | Реферат | Страниц: 19 | Год: 2010 | Размер: 88 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

ОПЕРАТИВНО - КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ У МАСОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ

ЗМІСТ
ВСТУП 3
ОПЕРАТИВНО - КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ У МАСОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ 5
ВИСНОВОК 17
ЛІТЕРАТУРА 19
Cмотрите также:
ОПЕРАТИВНО - КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ У МАСОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ

ЗМІСТ ВСТУП 3 ОПЕРАТИВНО - КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ У МАСОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ 5 ВИСНОВОК 17 ЛІТЕРАТУРА 19

Особливості оперативно-виробничого планування в масовому серійному типів виробництва

Зміст Вступ 3 1. Особливості оперативно-виробничого планування в поточно-масовому виробництві 4 2. Особливості оперативно-виробничого планування в серійному і багатосерійному виробництві 7 3. Особливості оперативно-виробничого планування в одиничному і дрібносерійному виробництві 12 Висновки 16 Список використаної літератури 18

Зміст, мета, завдання системи оперативно-календарного плану на підприємстві

Зміст Вступ 3 1. Зміст, мета, завдання системи оперативно-календарного плану (окп) на підприємстві 5 1.1. Особливості окп 5 1.2. Основи опк в одиничному виробництві 8 1.3. Основи опк в серійному виробництві 10 1.4. Основи окп в масовому виробництві 15 2. Основні календарно-планові розрахунки 19 Висновок 29 Список літератури 33 Мета роботи – вивчення змісту, мети, завдань системи оперативно-календарного плану на підприємстві. Об’єкт роботи – система оперативно-календарного планування на під-приємстві. Предмет роботи – зміст, мета, завдання системи оперативно-календарного планування на підприємстві.

Оперативне календарне планування виконання замовлень

Вступ 3 Розділ 1. Теоретико-методологічні засади оперативно-календарного планування 6 1.1. Поняття оперативно календарного планування 6 1.2. Зміст і завдання оперативно-календарного планування 8 1.3. Оперативне планування виробництва: особливості та організація в сучасних умовах 17 Розділ 2. Аналіз оперативно-календарного планування виконання замовлень на підприємстві «Олд-Макс» 22 2.1. Економічна характеристика підприємства «Олд-Макс» 22 2.2. Система оперативного планування на підприємстві 23 Розділ 3. Шляхи вдосконалення та перспективи оперативно календарного планування виконання замовлень на підприємстві «Олд-Макс» 30 3.1. Вдосконалення оперативно-календарного планування виконання замовлень 30 3.2. Покращення ефективності оперативно-календарного планування на підприємстві «Олд-Макс» 40 Висновки 43 Список використаної літератури 45

Оперативно – виробниче планування на

Введення___________________________________________________________ 1. Оперативно-виробниче планування________________________________ 1.1. Задачі та зміст оперативно-виробничого планування____________ 1.2. Особливості оперативно-виробничого планування за типами виробництв_________________________________________________ 1.2.1. Потоко – масове виробництво______________________________ 1.2.2. Серійне виробництво_____________________________________ 1.2.3. Одиничне та дрібно – серійне виробництво_________________ 2. Організація оперативно-виробничого планування__________________ 2.1. Загальний порядок розробки планів__________________________ 2.2. Розподілення функцій при складанні оперативно-виробничої програми__________________________________________________ 2.3. Основні системи оперативно-виробничого планування_________ 3. Організація оперативного обліку виробництва та диспетчирезування_ 3.1. Оперативний облік виробництва_____________________________ 3.2. Диспетчирезування виробництва____________________________ Висновоки________________________________________________________ Література____________________________________________________

Планування виробництва продовольчих товарів ринкової новизни на підприємствах

Вступ ………………………………………………………………………….3 1. Оперативно-виробниче планування …………………………………5 1.1. Задачі та зміст оперативно-виробничого планування ……………...5 1.2. Особливості оперативно-виробничого планування за типами виробництв ………………………………………………………………………….9 1.2.1. Потоко – масове виробництво ……………………………………….9 1.2.2. Серійне виробництво ………………………………………………..13 1.2.3. Одиничне та дрібно – серійне виробництво ……………………….17 2. Організація оперативно-виробничого планування ………………..21 2.1. Загальний порядок розробки планів ………………………………..21 2.2. Розподілення функцій при складанні оперативно-виробничої програми …………………………………………………………………………...21 2.3. Основні системи оперативно-виробничого планування …………22 2.4. Дослідження ринку перед розробленням та впровадженням нової (оновленої) продукції ……………………………………………………………..23 2.5. Оцінювання результатів реалізації плану ………………………….28 3. Організація оперативного обліку виробництва та диспетчирезування ………………………………………………………………..32 3.1. Оперативний облік виробництва …………………………………...32 3.2. Диспетчирезування виробництва ……………..……………………38 Висновки ……………………………………………………………………41 Список використаної літератури ………………………………………….43

Оперативно – виробниче планування на

Введення___________________________________________________________ Структура_________________________________________________________ 1. Оперативно-виробниче планування________________________________ 1.1. Задачі та зміст оперативно-виробничого планування____________ 1.2. Особливості оперативно-виробничого планування за типами виробництв_________________________________________________ 1.2.1. Потоко – масове виробництво______________________________ 1.2.2. Серійне виробництво_____________________________________ 1.2.3. Одиничне та дрібно – серійне виробництво_________________ 2. Організація оперативно-виробничого планування__________________ 2.1. Загальний порядок розробки планів__________________________ 2.2. Розподілення функцій при складанні оперативно-виробничої програми__________________________________________________ 2.3. Основні системи оперативно-виробничого планування_________ 3. Організація оперативного обліку виробництва та диспетчирезування_ 3.1. Оперативний облік виробництва_____________________________ 3.2. Диспетчирезування виробництва____________________________ Висновоки________________________________________________________ Література____________________________________________________

Організація системи опреративно-виробничого планування на підприємстві

Вступ 3 Розділ 1. Планування діяльності підприємства. 5 1.1. Сутність планування. Значення планування в сучасній економіці. 5 1.2. Оперативно-виробниче планування діяльності підприємства 9 Розділ 2. Характеристика господарської діяльності ТОВ „-” та оцінка системи планування підприємства 20 2.1. Загальна характеристика діяльності ТОВ „-”. 20 2.2. Основні техніко-економічні показники діяльності ТОВ „-”. 24 Розділ 3. Організація системи оперативно-виробничого планування ТОВ „-”. 29 Висновки 39 Додаток 1 41 Список використаних джерел 42-43 Об’єктом даної роботи виступає система оперативно-виробничого планування на підприємстві, предметом – особливості організації даної системи. Мета даної роботи – розкрити особливості організації системи оперативно-виробничого планування на підприємстві. Така постановка мети обумовлює структуру роботи: для досягнення мети, передусім, слід здійснити теоретичний огляд планування діяльності підприємства: розкрити сутність планування, значення планування в сучасній економіці, а також – надати характеристику оперативно-виробничого планування діяльності підприємства; по-друге, слід охарактеризувати господарську діяльність ТОВ „-” (обраного нами в якості підприємства, на прикладі якого здійснюється аналіз особливостей планування), і, зрештою, - зосередити увагу на організації системи оперативно-виробничого планування ТОВ „-”. Підприємство здійснює свою діяльність на ринку виробів для будівництва, виробництва дверей із натуральної деревини.

Оперативно-розшукова діяльність

План 1. Поняття, правова основа, завдання, принципи, підстави здійснення оперативно-розшукової діяльності 3 2. Підрозділи, що здійснюють оперативно-розшукову діяльність, їх права та обов’язки 5 3. Гарантії законності під час здійснення оперативно-розшукової діяльності 11 Література 16

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА.

ЗМІСТ ВСТУП…………………………………………………………………………......4 РОЗДІЛ І. ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ТЕМА 1. СИСТЕМА ПЛАНІВ ПІДПРИЄМСТВА……………………………..5 ТЕМА 2. МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ І ПЛАНУВАННЯ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ……………………………………………………………………….5 ТЕМА 3. ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ………………………………………..6 ТЕМА 4. ОПЕРАТИВНО-КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ…………………..7 ТЕМА 5. МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ…………………….9 ТЕМА 6. ВИРОБНИЧА ПОТУЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА………………….10 ТЕМА 7. ПЕРСОНАЛ І ОПЛАТА ПРАЦІ……………………………………..13 ТЕМА 8. ВИРОБНИЧА ІНФРАСТРУКТУРА…………………………………15 ТЕМА 8. ВИРОБНИЧА ІНФРАСТРУКТУРА…………………………………21 ТЕМА 9. ВИТРАТИ ВИРОБНИЦТВА…………………………………………24 ТЕМА 10. ФІНАНСОВЕ ПЛАНУВАННЯ……………………………………..27 ТЕМА 11. ОНОВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ………………………………………...30 РОЗДІЛ 12. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ РОЗВИТОК ТА БІЗНЕС- ПЛАНУВАННЯ………………………………………………………………….31 РОЗДІЛ ІІ. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ТЕМА 1. ОРГАНІЗАЦІЙНІ ОСНОВИ ВИРОБНИЦТВА. УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЦТВОМ………………………………………………………………32 ТЕМА 2. ВИРОБНИЧІ СИСТЕМИ……………………………………………..35 ТЕМА 3. ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС І ОРГАНІЗАЦІЙНІ ТИПИ ВИРОБНИЦТВА…………………………………………………………………37 ТЕМА 4. ОРГАНІЗАЦІЯ ТРУДОВИХ ПРОЦЕСІВ ТА РОБОЧИХ МІСЦЬ……………………………………………………………………………39 ТЕМА 5. НОРМУВАННЯ ПРАЦІ……………………………………………...44 ТЕМА 6. ПОБУДОВА ВИРОБНИЧОЇ СТРУКТУРИ ПІДПРИЄМСТВА…...45 ТЕМА 7. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ПРОСТОРІ І ЧАСІ. СТРУКТУРА РОБОЧОГО ЧАСУ ТА ВИРОБНИЧОЇ ОПЕРАЦІЇ……….…..46 ТЕМА 8. ОРГАНІЗАЦІЯ ДОПОМІЖНИХ ВИРОБНИЦТВ………………….47 ТЕМА 9. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУЮЧИХ ГОСПОД……………………49 ТЕМА 10. МЕТОДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА……………………….50 ТЕМА 11. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИРОБНИЧЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ……………………………...52 ТЕМА 12. КОМПЛЕКСНА ПІДГОТОВКА ВИРОБНИЦТВА ДО ВИПУСКУ НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ……………………………………………………………..56