институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Аналіз фінансових результатів діяльності підприємств громадського харчування

Каталог пособий и учебных материалов | Экономика предприятия | Курсовая | Страниц: 34 | Год: 2010 | Размер: 782 кб. | Стоимость: 70 грн. | Смотреть | Купить

Аналіз фінансових результатів діяльності підприємств громадського харчування

Вступ 3
1. Основні завдання та джерела аналізу фінансових результатів підприємств громадського харчування 5
2. Характеристика фінансово-господарської діяльності підприємства та постановки аналітичної роботи 9
3. Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства 14
4. Факторний аналіз фінансових результатів діяльності підприємства 19
5. Використання результатів аналізу прибутку в управлінні 25
Висновки та пропозиції 31
Список використаної літератури 34
Додатки
Cмотрите также:
Аналіз фінансових результатів діяльності підприємств громадського харчування

Вступ 3 1. Основні завдання та джерела аналізу фінансових результатів підприємств громадського харчування 5 2. Характеристика фінансово-господарської діяльності підприємства та постановки аналітичної роботи 9 3. Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства 14 4. Факторний аналіз фінансових результатів діяльності підприємства 19 5. Використання результатів аналізу прибутку в управлінні 25 Висновки та пропозиції 31 Список використаної літератури 34 Додатки

Маркетинг послуг громадського харчування

ПЛАН: 1. Комплекс маркетингу в сфері громадського харчування 2. Розробка концепції маркетингу для підприємств громадського харчування 3. Особливості маркетингової діяльності підприємств громадського харчування на сучасному етапі в Україні

ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні основи діяльності підприємств громадського харчування 6 Розділ 2. Особливості аудиту на підприємстві громадського харчування 20 Розділ 3. Перспективи та напрямки вдосконалення аудиту підприємств громадського харчування 34 ВИСНОВКИ 37 Список ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39 Додатки 41

Підприємства громадського харчування як складова туристичної індустрії України

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЯК СКЛАДОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ 5 1.1. Поняття та значення підприємств громадського харчування 5 1.2. Механізм діяльності підприємств громадського харчування в туристичній індустрії України 10 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЮ «Назва» ЯК СКЛАДОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ 15 2.1. Загальна характеристика підприємства 15 2.2. Аналіз технологій надання ресторанних послуг 29 2.3. Оцінка ефективності збутової діяльності ресторану 35 РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ З ВДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЯК СКЛАДОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ 41 3.1. Розробка нових форм збутової діяльності ресторану 41 3.2. Заходи з підвищення конкурентної стратегії ресторану 47 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 53 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 56 ДОДАТКИ 62

АНАЛІЗ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ АНАЛІЗУ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ 5 1.1. Економічна сутність фінансових результатів та порядок їх формування 5 1.2. Методика аналізу фінансових результатів діяльності підприємства 10 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ АТ «назва» 14 2.1. Аналіз показників фінансово – господарської діяльності підприємства 14 2.2. Аналіз доходів та витрат, як складових, що формують прибуток 26 ВИСНОВКИ 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 37 ДОДАТКИ 39-50

Організація харчування туристів в Україні

Вступ 3 І. Характеристика підприємств громадського харчування 4 1.1. Типи підприємств громадського харчування та їх характеристика 4 2.2. Класи підприємств громадського харчування та їх характеристика 6 1.3. Загальні вимоги до підприємств громадського харчування 11 ІІ. Організація харчування туристів 13 2.1. Категорії та класи обслуговування туристів 13 2.2. Організація харчування туристів в місцях проживання і масового відпочинку 14 2.3. Організація харчування туристів в місцях масового відпочинку 16 2.4. Організація харчування туристів в дорозі 17 ІІІ. Національна українська кухня – основна база харчування туристів 18 3.1. Українська кухня – предмет туристичного інтересу 18 3.2. Українська гостинність 25 Висновки і пропозиції 29 Список використаної літератури 31

Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»

ЗМІСТ 1. Предмет і завдання курсу “Гігієна і санітарія громадського харчування”. Санітарний нагляд та санітарне законодавство України в галузі гігієни харчування. 3 2. Санітарний благоустрій підприємств громадського харчування. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища. 5 3. Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та проектування підприємств громадського харчування 10 4. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств громадського харчування 13 5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів 16 6. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 22 7. Харчові отруєння та їх профілактика 24 8. Гельмінтози та їх профілактика 26 Список використаної літератури 28

Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування

ЗМІСТ 1. Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування 3 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до механічної кулінарної обробки харчових продуктів 7 3. Харчові інфекції та їх профілактика 11 4. Провести санітарне обстеження підприємства громадського харчування 17 Література 19

Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування

ЗМІСТ 1. Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування 3 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до механічної кулінарної обробки харчових продуктів 7 3. Харчові інфекції та їх профілактика 11 4. Провести санітарне обстеження підприємства громадського харчування 17 Література 19

ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ

ВСТУП I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ. 1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства. 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 1.3. Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства. ІІ. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛІ “ДІАМАНТ” 2.1. Характеристика ресторану в готелі «Діамант». 2.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані. ІІІ. ПРОПОЗИЦІЇ, ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ГОТЕЛІ «ДІАМАНТ». Висновки СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ