институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організаційна та техніко-економічна характеристика підприємства

Каталог пособий и учебных материалов | Новое | Универсальная | Страниц: 30 | Год: 2010 | Размер: 38 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Організаційна та техніко-економічна характеристика підприємства

Зміст


1. Організаційна та техніко-економічна характеристика підприємства 4
2. Аналіз маркетингової стратегії та асортиментної політики 6
3. Аналіз комерційної діяльності 11
Розрахунок ціни на продукцію Торгового дому "Селена" 13
4. Анализ організації торгово-технологічного процесу 15
5. Оцінка якості товарів 18
6. Аналіз управлінської діяльності на підприємстві 20
7. Аналіз показників фінансово-господарської діяльності 22
Аналіз фінансових результатів Торгового дому "СЕЛЕНА"за 2004 рік, ТИС.ГРН.. 25
Розмір, тис.грн., за період 26
Використана література 30
Cмотрите также:
Економічна характеристика підприємства

1) НАЗВА ПІДПРИЄМСТВА, ОРГАНІЗАЦІЙНА ФОРМА 4 2) ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА 4 3) ФІНАНСОВА СТРУКТУРА 6 4) ХАРАКТЕРИСТИКА ТА АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ 8 5) ВИСНОВОК 19 6) ЛІТЕРАТУРА 20 ДОДАТКИ 21 Об’єктом дослідження в роботі виступає підприємство ТОВ «___».

Економічна характеристика підприємства

1. Назва підприємства, організаційна форма 3 2. Організаційна структура 5 3. Фінансова структура 6 4. Характеристика показників 7 5. Аналіз показників 9 Висновок 16 Література 17 Додаток. Фінансова звітність ВАТ «__» за перше півріччя 2008 р. 19

Характеристика техніко-економічних показників виробництва

Вступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика економічної ефективності виробництва. 5 1.1. Характеристика та вимірювання ефективності виробництва. 5 1.2. Ефективність використання факторів виробництва. 7 Розділ 2. Техніко-економічні показники ефективності виробництва. 10 2.1. Собівартість продукції, значення собівартості у формуванні техніко-економічних показників виробництва. 10 2.2. Продуктивність праці, значення продуктивності праці у формуванні техніко-економічних показників виробництва. 18 2.3. Амортизація та її значення у формуванні техніко-економічних показників виробництва. 24 Висновок 31 Список використаної літератури 33 Додатки 35-40 Мета дослідження – розглянути, що являє собою економічна ефективність виробництва, а також продемонструвати значення основних техніко-економічних показників підприємства для його подальшої продуктивної господарської діяльності. Предметом дослідження є такі техніко-економічні показники як собівартість продукції, продуктивність праці та амортизація. Об’єктом дослідження даної роботи є економічна ефективність виробництва, яка виражена техніко-економічними показниками підприємства, за допомогою яких можна визначити основні напрямки розвитку діяльності підприємства.

Звіт з практики, Економіка підприємства

Вступ 3 Техніко-економічна характеристика ЗАТ ШП «__» 4 Організація виробничого процесу 9 Техніко-економічний аналіз виробничо-господарської і фінансової діяльності підприємства 19 Планування роботи ЗАТ ШП «__» 28 Науково-дослідна робота в галузі 30 Охорона праці на підприємстві 38 Література 42

КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА

ВСТУП 3 1.КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1.Поняття конкурентоспроможності продукції 5 1.2. Оцінка рівня конкурентноздатності товару 7 2. ТЕХНІКО – ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРИДНІПРОВСЬКОЇ ТЕС 9 2. 1 Характеристика Придніпровської ТЕС 9 2.2.Техніко-економічні показники 12 2.3. Конкурентоспроможність Придніпровської ТЕС на фоні сучасного стану галузі 14 3. ВИЗНАЧЕННЯ КОНКУРЕНТНИХ ЦІЛЕЙ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА ТА НАПРЯМКІВ ЇЇ ПІДВИЩЕННЯ. ШЛЯХИ ДОСЯГНЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 30 ВИСНОВКИ 39 ЛІТЕРАТУРА 41

Аналіз собівартості продукції (робіт, послуг)

Вступ Розділ 1. Економічна суть та методологія визначення собівартості продукції підприємства. Розділ 2. Аналіз собівартості виробництва продукції ПП “Пекур” 2.1 Інформаційно-організаційна модель аналізу собівартості продукції. 2.2 техніко-економічна характеристика підприємства. 2.3 аналіз динаміки виконан¬ня плану за показни¬ками собівартості продукції 2.4 аналіз собівартості за калькуляційними статтями витрат 2.6 Факторний аналіз витрат на одну гривню товарної продукції Розділ 3. Шляхи зниження собівартості продукції Висновки та пропозиції Список використаних джерел Додатки

Планування собівартості продукції (на підприємстві харчової промисловості ЗАТ «ОБОЛОНЬ»)

ВСТУП 3 1 ТЕОРЕТИЧНІ ПОЛОЖЕННЯ ПЛАНУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ 5 1.1 Мета, завдання та характеристика процесу планування собівартості продукції 5 1.2 Планування витрат виробничої собівартості 10 1.3 Планування зведеного кошторису витрат на виробництво 13 2 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА ЗАТ «ОБОЛОНЬ» 18 2.1 Історична довідка створення підприємства 18 2.2 Характеристика виробництва продукції та виробничих процесів на підприємстві 20 2.2.1 Організація основного процесу виробництва 20 2.2.2 Виробнича та організаційна структура управління підприємством 21 2.2.3 Маркетингова діяльність на підприємстві 22 2.2.4 Організація допоміжного виробництва 24 2.2.5. Основні показники діяльності підприємства 26 3 АНАЛІЗ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ РОБОТИ ЗАТ «ОБОЛОНЬ» 28 3.1 Аналіз виробництва та реалізації продукції 28 3.2 Аналіз використання трудових ресурсів та заробітної плати 30 3.3 Аналіз використання основних фондів 32 3.5 Аналіз прибутку, рентабельності та фінансового стану підприємства 35 ПРОЕКТНА ЧАСТИНА 38 ВИСНОВКИ 46 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 48 ДОДАТКИ 51

Організація виробництва

Вступ. 2 1. Організаційні основи виробництва 3 2. Техніко-економічна характеристика підприємства. 11 3. Аналіз техніко-економічних показників роботи ТОВ „Хлібзавод № 4” 15 4. Проектна частина 20 Висновки 53 Список використаної літератури 54

Персонал як суб’єкт і об’єкт управління

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ ДОСВІДУ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ЗАРУБІЖНИХ ФІРМАХ 6 1.1. Зарубіжний досвід формування та ефективного використання трудового потенціалу 6 1.2. Зарубіжний досвід управління персоналом 8 РОЗДІЛ 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА ДКП "Назва" 19 2.1. Техніко-економічна характеристика підприємства 19 2.2. Аналіз кадрового складу підприємства 25 2.3. Загальна характеристика системи управління персоналом на підприємстві ДКП «Назва» 34 РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ КАДРОВОГО СКЛАДУ ПІДПРИЄМСТВА ДКП "Назва" 44 3.1. Планування основних заходів по роботі з кадрами на 2009 р. 44 3.2. Шляхи покращення управління персоналом на підприємстві 47 ВИСНОВКИ 56 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 59 ДОДАТКИ 63-74 Багато гфафічного матеріалу

Економічна характеристика господарсько-фінансової діяльності підприємства

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Економічна сутність організації технічного розвитку підприємства 5 1.1. Стадії технологічної підготовки виробництва 6 1.2. Уніфікація технологій та технологічного оснащення 7 1.3. Знаходження найбільш економічного варіанту 9 Розділ 2. Економічна характеристика господарсько-фінансової діяльності підприємства 10 Розділ 3. Аналіз організації технічного розвитку підприємства ТОВ "Миколаївський хлібозавод" 14 3.1. Техніко-технологічна база підприємства виробничої сфери 14 3.2. Організаційно-економічне управління технічним розвитком підприємства 21 Висновок 30 Список використаної літератури 31