институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Наукові основи зберігання харчових продуктів

Каталог пособий и учебных материалов | Кулинария | Контрольная | Страниц: 12 | Год: 2006 | Размер: 30 кб. | Стоимость: 35 грн. | Смотреть | Купить

Наукові основи зберігання харчових продуктів

Зміст

1. Теоритичні основи зберігання рослинної продукції 3
2. Санітарно - гігієнічні заходи на холодильних установках для зберігання харчової продукції 7
Список використаної літератури 12

Cмотрите также:
Конспект по товарознавству продовольчих товарів

ЗМІСТ 1. Предмет і завдання товарознавства 3 2. Визначення поняття “якість продукції”, властивості продукції. Поняття про збалансоване і адекватне харчування 4 3. Класифікація і стандартизація харчових продуктів 5 4. Властивості харчових продуктів 7 5. Процеси, які відбуваються під час зберігання харчових продуктів 9 6. Чай. Класифікація, асортимент, вимоги до якості. Пакування та зберігання. 11 7. Напівкопчені ковбаси. Харчова цінність, особливості виробництва, вимоги до якості, умови зберігання. 13 8. М'ясні консерви. Харчова цінність. Класифікація, асортимент, вимоги до якості, умови зберігання. Які дефекти можуть виникнути в консервах під час зберігання? 15 Список використаної літератури 19

Контрольна з основ екологічних знань

1. Радіоактивне забруднення харчових продуктів. Характеристика радіонуклідів природного походження. 3 2. Сучасні наукові погляди на жири, як складову харчових продуктів, їх функціональні властивості 7 Використана література: 10

Мікробіологія

1. Назвіть способи нестатевого розмноження плісеневих грибів 2 2. Які дріжджі найчастіше спричиняють псування харчових продуктів? 4 3. Антагонізми між мікробами: у чому полягає суть? Як ця форма співіснування використовується для продовження терміну зберігання харчових продуктів? 7 Література 12

Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини

Вступ 3 1. Якість харчових продуктів та сировини 5 1.1. Сучасні проблеми ідентифікації та фальсифікації харчових продуктів 5 1.2. Контроль якості харчової продукції 12 1.3. Правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини 14 2. Аналіз ефективності чинного нормативного забезпечення якості та безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини 19 2.1. Напрями вдосконалення чинного законодавства 19 2.2. Право на безпеку харчових продуктів у правовій системі України: цивільно-правовий аспект. 22 Висновки 31 Література 36

Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування

Вступ 3 1. Загальна характеристика якості продуктів харчування 4 2. Вимоги до виробництва харчових продуктів 8 3. Державне регулювання якості та безпеки харчових продуктів 13 4. Ветеринарно-санітарний контроль та захист населення 19 Висновок 24 Список використаної літератури 25

Контрольна робота БЖД

ЗМІСТ 1. Забруднення харчових продуктів пестицидами 3 2. Забруднення харчових продуктів важкими та рідкими металами 8 3. Забруднення харчових продуктів радіонуклідами та заходи по його зменьшенню 13 Література: 20

Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)

1. Сутність методів визначення вітамінів харчових продуктів 2 2. Характеристика смакових відчуттів харчових продуктів 8 Список літератури 12

Гігієна харчування

Вступ 3 1. Гігієнічна оцінка харчових продуктів 4 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 10 3. Профілактика харчових отруєнь 12 Висновок 15 Список використаної літератури 16

Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)

1. Класифікація оцінки запаху харчових продуктів 2 2. Фізичні методи визначення вуглеводів харчових продуктів 7 Література 12

Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв

ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23