институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація і планувння матеріально-технічного забезпечення виробництва

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент производственный | Контрольная | Страниц: 21 | Год: 2006 | Размер: 34 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Організація і планувння матеріально-технічного забезпечення виробництва

ЗМІСТ


Вступ 3
1. Виробнича потужність як показник матеріально-технічного забезпечення виробництва підприємства 4
2. Формування і використання матеріально-технічного забезпечення виробництва 7
3. Організаційно-економічне управління та планування матеріально-технічною базою підприємства 13
Висновок 19
Література 21

Cмотрите также:
Матеріально-технічне забезпечення виробництва

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Система матеріально-технічного забезпечення СКС в Україні та формування ринку засобів виробництва 4 1.1. Економічне значення матеріально-технічного забезпечення підприємства 4 1.2. Зацікавленість підприємства в економії матеріалів 10 1.3. Форми матеріально-технічного забезпечення підприємства 12 1.4. Технологія закупівлі матеріально-технічних ресурсів 13 1.5. Визначення оптимальної величини партії закупки матеріальних ресурсів 14 Розділ 2. Матеріально-технічне забезпечення виробництва 18 2.1. Системи матеріально-технічного забезпечення 18 2.2. Обчислення потреби в матеріалах 20 2.3. Запаси матеріалів та регулювання запасів 22 Розділ 3. Шляхи зниження витрат з матеріально-технічного забезпечення підприємств 25 Висновок 27 Список використаної літератури 28

Організація матеріального-технічного забезпечення підприємств готельного господарства

ВСТУП 4 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 6 1.1. Сутність та значення матеріально-технічного забезпечення в сучасних умовах 6 1.2. Методи розрахунку запасів та їх нормування 9 1.3. Організація складського господарства 15 2. ОРГАНІЗАЦІЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГРАНД ГОТЕЛЮ "УКРАЇНА" 19 2.1. Загальна характеристика підприємства 19 2.2. Аналіз матеріально-технічного забезпечення 24 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ МТЗ НА ПІДПРИЄМСТВІ 30 ВИСНОВОК 34 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36 Додаток А 38 Додаток Б 40 Додаток В 41

Зміст і функції процесу планування матеріально-технічного забезпечення в ринкових умовах

Вступ 2 1. Економічне значення матеріально-технічного забезпечення підприємства 3 2. Принципи і форми раціональної організації виробництва 4 3. Планування матеріально-технічних ресурсів 8 4. Шляхи зниження витрат з матеріально-технічного забезпечення підприємств 12 Висновок 14 Література 15

Матеріально-технічне забезпечення підприємства

1. Економічне значення матеріально-технічного забезпечення підприємства. 3 2. Форми матеріально-технічного забезпечення підприємства. 5 3. Технологія закупівлі матеріально-технічних ресурсів. 7 4. Визначення оптимальної величини партії закупки та постачання матеріальних ресурсів. 8 4. Шляхи зниження витрат з матеріально-технічного забезпечення підприємств. 9 Використана література. 11

ОРГАНІЗАЦІЯ І ДІЯЛЬНІСТЬ ВИРОБНИЧОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ПІДПРИЕМСТВА

ЗМІСТ ВСТУП………………………………………………………………………….……5 РОЗДІЛ 1. ВИРОБНИЧА ІНФРОСТРУКТУРА, ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО- КОМПЛЕКСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВИРОБНИТСТВА………………..…….6 1.1. Загальна характеристика інфраструктури підприємства і системи технічного обслуговування виробництва……………………….…….6 1.2. Організаційно-допоміжне виробництво та обслуговування…………9 1.3. Основи функціонування системи матеріально-технічного забезпечення виробництва та організація складського господарства на підприємстві…………………………………………………………..13 РРОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИРОБНИЧОЇ СТРУКТУРИ ТА ЕФЕКТИВНАДІЯЛЬНІСИТЬФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДРОЗДІЛУ НА ПРИКЛАДІ ……………………………………………………………….………….19 2.1. Аналіз підприємства………………………………………………………19 2.2. Аналіз ефективної організації основного виробництва………………..35 2.3. Аналіз ефективної організаційної роботи матеріально-технічного забезпечення.……………………………………………………….……..38 . РОЗДІЛ 3. РЕКЛМЕНДАЦІЇ ПО УДОСКОНАЛЕННЮ…………………………. ВИСНОВОК..……………………………………………………………………….. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇЛІТЕРАТУРИ……………..………………………… ДОДАТКИ…………………………………………………………………………… .

Планування матеріалів технічного забезпечення підприємства

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні основи матеріально-технічного забезпечення підприємств у виробничій сфері 5 1.1 Сутність і особливості матеріально-технічного забезпечення виробничого підприємства 5 1.2 Управління та регулювання процесу постачання підприємства 12 1.3 Логістика як об’єктивний напрям оптимізації відтворювання і обігу 17 Розділ 2. Дослідження практики функціонування системи планування матеріалів технічного забезпечення підприємства (на прикладі ТОВ “АВІС”) 21 2.1 Характеристика об’єкту дослідження 21 2.2 Оцінка планування матеріалів технічного забезпечення ТОВ „АВІС” 23 2.3 Аналіз управління запасами ТОВ „АВІС” 28 Розділ 3. Шляхи вдосконалення процесу планування матеріалів технічного забезпечення підприємства 33 3.1 Планування логістичного циклу процесу матеріально-технічного постачання 33 3.2 Вибір оптимальної операційної системи виробництва та його обґрунтування 38 Висновки 42 Список використаної літератури 45 Додатки. Показники для розрахунку формул 50-52

Стратегія транснаціонального виробництва і матеріально -технічного забезпечення

Вступ 3 1. Стратегія транснаціонального виробництва 4 2. Стратегія матеріально технічного забезпечення 11 Висновки 14 Список використаної літератури 15

Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв

Вступ 3 1. Поняття та особливості матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 4 2. Планування матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 9 Висновки 13 Список використаних джерел 14

" ОРГАНІЗАЦІЯ І ДІЯЛЬНІСТЬ ВИРОБНИЧОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ПІДПРИЕМСТВА "

ЗМІСТ ВСТУП………………………………………………………………………….………5 РОЗДІЛ 1. ВИРОБНИЧА ІНФРОСТРУКТУРА, ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО- КОМПЛЕКСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВИРОБНИТСТВА………………..……….6 1.1. Загальна характеристика інфраструктури підприємства і системи технічного обслуговування виробництва……………………….………..6 1.2. Організаційно-допоміжне виробництво та обслуговування…………….9 1.3. Основи функціонування системи матеріально-технічного забезпечення виробництва та організація складського господарства на підприємстві…………………………………………………………..13 РРОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИРОБНИЧОЇ СТРУКТУРИ ТА ЕФЕКТИВНА ДІЯЛЬНІСИТЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДРОЗДІЛУ НА ПРИКЛАДІ ВІДДІЛУ ГОЛОВНОГО МЕХАНІКА ВАТ "ХБК"………………….20 2.1. Аналіз підприємства, на прикладі відділу головного механіка ВАТ "ХБК"………………………………………………………………...20 2.2. Аналіз ефективної організації основного виробництва………………...34 2.3. Аналіз ефективної організаційної роботи матеріально-технічного забезпечення.…………………………………………………….….……..37 . РОЗДІЛ 3. РЕКЛМЕНДАЦІЇ ПО УДОСКОНАЛЕННЮ ВИРОБНИЧОЇ ІНФРОСТРУКТУРИ ПІДПРИЄМСТВА……………………..…………………….42 ВИСНОВОК..…………………………………………………………………………45 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ……………..…………………………48 ДОДАТКИ…………………………………………………………………………….50 .

Підвищення ефективності матеріально-технічного постачання в підприємствах ресторанного господарства

Вступ 3 1. Теоретична частина 6 1.1. Суть і значення матеріально- технічного постачання 6 1.2. Організація матеріально- технічного постачання 15 2. Аналітична частина 22 2.1. Характеричстика досліджуваного підприємства 22 2.2. Аналіз діяльності служби матеріально-технічного постачання 32 3. Проектна частина 47 3.1. Підвищення ефевикності матеріально- техночіного постачання в підприємствах ресторанного господарства 47 Висновки 62 Література 65-68