институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація пересувних пунктів харчування, речового та продовольчого забезпечення

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Универсальная | Страниц: 13 | Год: 2010 | Размер: 14 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Організація пересувних пунктів харчування, речового та продовольчого забезпечення

План

Організація пересувних пунктів харчування, речового та продовольчого забезпечення 3
Список використаної літератури 13
Cмотрите также:
Організація продовольчого постачання підприємств

План Вступ 3 1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 4 1.1. Характеристика ресторану “Козацький” 8 2. Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу. 12 2.1. Визначення потреби підприємств суспільного харчування в сировині і напівфабрикатах 13 2.1.1. Мета продовольчого забезпечення 14 2.1.2. Форми постачання та вибір постачальника 16 2.1.3. Управління складським господарством підприємства 18 2.1.4. Управління транспортним господарством підприємства 20 2.1.5. Оптимізація маршрутів доставки товарів 21 2.2. Продовольче постачання на прикладі ресторану “Козацький” 24 3. Удосконалення організації продовольчого постачання підприємств готельного господарства. 31 Висновки 34 Використана література: 36 Додаток 37

Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу

Вступ 3 1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 4 1.1. Характеристика ресторану “Козацький” 8 2. Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу. 12 2.1. Визначення потреби підприємств суспільного харчування в сировині і напівфабрикатах 13 2.1.1. Мета продовольчого забезпечення 14 2.1.2. Форми постачання та вибір постачальника 16 2.1.3. Управління складським господарством підприємства 18 2.1.4. Управління транспортним господарством підприємства 20 2.1.5. Оптимізація маршрутів доставки товарів 21 2.2. Продовольче постачання на прикладі ресторану “Козацький” 24 3. Удосконалення організації продовольчого постачання підприємств готельного господарства. 31 Висновки 34 Використана література: 36 Додаток 37

Речове право

Вступ 3 1. Поняття та сутність речового права та його історичний розвиток 6 2. Ознаки речового права 10 3. Види речових прав 13 4. Колізійні норми речового права та їх уніфікація 28 Висновки 32 Список використаної літератури 34

Організація продовольчого постачання в підприємства ресторанного бізнесу

ЗМІСТ ВСТУП ........................................................................................................ 3 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТЕЛІВ..................................... 5 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ.............................................................. 12 3. УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРІВ З ВЕЛИКИМИ ПОСТАЧАЛЬНИКАМИ........................................................................... 19 4. ЗАКУПКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ НА РИНКАХ..................................................................................................... 26 5. ОРГАНІЗАЦІЯ ТРАНСПОРТНИХ ПЕРЕВОЗОК.............................. 30 ВИСНОВКИ................................................................................................ 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ............................................ 36 ДОДАТКИ................................................................................................... 38

Організація харчування туристів в Україні

Вступ 3 І. Характеристика підприємств громадського харчування 4 1.1. Типи підприємств громадського харчування та їх характеристика 4 2.2. Класи підприємств громадського харчування та їх характеристика 6 1.3. Загальні вимоги до підприємств громадського харчування 11 ІІ. Організація харчування туристів 13 2.1. Категорії та класи обслуговування туристів 13 2.2. Організація харчування туристів в місцях проживання і масового відпочинку 14 2.3. Організація харчування туристів в місцях масового відпочинку 16 2.4. Організація харчування туристів в дорозі 17 ІІІ. Національна українська кухня – основна база харчування туристів 18 3.1. Українська кухня – предмет туристичного інтересу 18 3.2. Українська гостинність 25 Висновки і пропозиції 29 Список використаної літератури 31

Новітні технології у харчуванні туристів

Вступ 3 I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 5 1.1. Сутність організації харчування в підприємствах ресторанного господарства. 5 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 7 Ресторани 8 Бари 9 2. НАПРЯМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 12 2.1. Напрямки харчування в готелях 13 2.2. Нові технології в організації харчування туристів 14 Організація харчування в національних ресторанах 16 Обслуговування у номерах готелів 18 Організація харчування в спортивних походах 21 3. ВПРОВАДЖЕННЯ В УКРАЇНСЬКИХ ГОТЕЛЯХ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ “ШВЕДСЬКИЙ СТІЛ” 22 Висновки 31 Список використовуваної літератури: 33 Додатки 34

Поняття та ознаки-принципи речового права

Вступ 3 1. Поняття та основні засади речового права 6 2. Види та ознаки-принципи речового права 9 3. Право власності, як основне речове право 14 Висновок 17 Використана література 19

Організація продовольчого постачання в підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі ВАТ „Ресторан „Вітряк”)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОДОВОЛЬЧОГО ПОСТАЧАННЯ 5 1.1. Сутність запасів підприємства та їх види 5 1.2. Фактори, що впливають на обсяг і структуру запасів готової продукції 9 1.3. Методи нормування запасів готової продукції 13 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКА ТА ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВАТ "РЕСТОРАН "ВІТРЯК" 18 РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОДОВОЛЬЧОГО ПОСТАЧАННЯ ВАТ "РЕСТОРАН "ВІТРЯК" 27 РОЗДІЛ 4. РЕЗЕРВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ВАТ "РЕСТОРАН "ВІТРЯК" 32 ВИСНОВОК 34 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 36 Додатки 37-48

Організація харчування туристів з Росії

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ НА МАРШРУТАХ ВИЇЗДНОГО ТУРИЗМУ 5 1.1. Організація харчування туристів за різними видами туризму 5 1.2. Особливості організації обслуговування в закладах харчування Росії 10 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ З РОСІЇ 19 2.1. Особливості національної кухні Росії 19 2.2. Особливості організації харчування російських туристів за різними видами туризму 23 2.3. Російська національна кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів 31 ВИСНОВКИ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38 ДОДАТКИ 40

Організація харчування туристів з Італії

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Італії 5 1.1. Формування національної кухні Італії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 9 2. Особливості харчування туристів з Італії в Україні 13 2.1. Національний смак та особливості національного харчування туристів з Італії 13 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 19 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу та пропозиції для італійців 24 2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 28 Висновки 34 Список використаної літератури 36 Додатки 38