институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Особливості харчування туристів з Італії

Каталог пособий и учебных материалов | Туризм | Курсовая | Страниц: 57 | Год: 2010 | Размер: 2210 кб. | Стоимость: 70 грн. | Смотреть | Купить

Особливості харчування туристів з Італії

Вступ 4
1. Етнічні особливості народу Італії 6
1.1. Національні особливості народу Італії 6
1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 11
2. Особливості харчування туристів з Італії 16
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Італії 16
2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 23
2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для італійців 29
2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 33
Висновки 39
Список використаної літератури 41
Додатки 43
Cмотрите также:
Організація харчування туристів з Італії

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Італії 5 1.1. Формування національної кухні Італії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 9 2. Особливості харчування туристів з Італії в Україні 13 2.1. Національний смак та особливості національного харчування туристів з Італії 13 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 19 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу та пропозиції для італійців 24 2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 28 Висновки 34 Список використаної літератури 36 Додатки 38

Організація харчування українських туристів на території Італії

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ТУРИСТІВ НА МАРШРУТАХ ВИЇЗДНОГО ТУРИЗМУ 6 1.1. Організація харчування туристів за різними видами туризму 6 1.2. Особливості організації обслуговування в закладах харчування Італії 11 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ В ІТАЛІЇ 14 2.1. Особливості національної кухні Італії 14 2.2. Особливості організації харчування в Італії за різними видами туризму 18 2.3. Італійська національна кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для українських туристів 26 ВИСНОВКИ 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38 ДОДАТКИ 40

Організація харчування туристів з США

План Вступ 3 1. Етнічні особливості народів США 4 1.1. Національні особливості народів США 4 1.2. Характеристика і аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 7 2. Особливості харчування туристів з США 10 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування у США 10 2.2. Національна українська кухня як база для харчування туристів з США 13 2.3. Національна українська кухна як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 18 2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанах і кафе 24 Висновки 29 Список використаної літератури 31

Особливості харчування туристів з Китаю

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Китаю 6 1.1.Національні особливості народу Китаю 6 1.2.Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну 14 2. Особливості харчування туристів з Китаю 17 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Китаю 17 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Китаю 23 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів Китаю 30 2.4. Організація харчування туристів з Китаю в підприємствах громадського харчування 32 Висновки 35 Список використаної літератури 37 Додатки 39

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

1. Характеристика столового посуду, приборів, столової білизни 3 2. Особливості обслуговування груп туристів та індивідуальних туристів 7 3. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Італії 12 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 19

Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу США 6 1.1. Формування національної кухні США та фактори, які вплинули на формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 9 2. Особливості харчування туристів з США в Україні 17 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з США 17 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з США 20 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 26 2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанному комплексі „Козацький стан” 30 Висновки 34 Список використаної літератури та джерел 36 Додатки 38-51

Особливості організації харчування туристів з Великобританії

ВСТУП 3 1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ВЕЛИКОБРИТАНІЇ 5 1.1. Формування національної кухні Великобританії та фактори, що впливають на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 9 2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ВЕЛИКОБРИТАНІЇ В УКРАЇНІ 16 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 16 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 19 2.3. Національна туристична кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 21 2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25 ВИСНОВКИ 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 30-36

Особливості харчування туристів з Великобританії

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Великобританії 5 1.1 Формування національної кухні Великобританії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2 Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 11 2. Особливості харчування туристів з Великобританії в Україні 14 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 14 2.2. Національна Українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 17 2.3. Національна Українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 26 2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28 Висновок 30 Список використаних джерел 32 Додатки 33-34

Особливості організації харчування туристів з Угорщини

ВСТУП 3 1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ УГОРЩИНИ 5 1.1. Формування національної кухні Угорщини та фактори, що впливають на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Угорщини 8 2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З УГОРЩИНИ В УКРАЇНІ 14 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Угорщини 14 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Угорщини 16 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Угорщини 22 2.4. Організація харчування туристів з Угорщини в закладах ресторанного господарства м. Києва 26 ВИСНОВКИ 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 31 ДОДАТКИ 33-40

Особливості організації харчування туристів з Японії

Вступ 3 І. Етнічні особливості народу Японії 6 1.1. Формування національної кухні Японії та фактори які вплинули на її формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Японії 10 ІІ. Особливості харчування туристів з Японії в Україні 13 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Японії 13 2.2. Національна українська кухня, як база харчування туристів з Японії 19 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Японії 23 2.4. Організація харчування туристів з Японії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25 Висновки 32 Список використаних джерел 34 Додатки 37