Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Тема: Завдання і зміст підготовки виробництва нових виробівКаталог пособий и учебных материалов | Экономика предприятия | Контрольная | Страниц: 18 | Год: 2010 | Размер: 25 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | КупитьЗавдання і зміст підготовки виробництва нових виробів1. Завдання і зміст підготовки виробництва нових виробів 32. Обрати раціональний вид руху предметів праці , якщо кількість виробів у партії n = 5, процес виробництва складається з 5 операцій тривалістю t1 = 4; t2 = 3; t3 =1; t4=2; t5 =1. Використати розрахунковий та графічний методи. Дати обґрунтовані висновки 15 Список використаної літератури 18 Cмотрите также:Організація технологічної підготовки виробництва 1. Сутність, цілі та завдання технологічної підготовки виробництва 2. Системи організації технологічної та екологічної підготовки виробництва нових виробів 3. Проектування технології та методи її оцінки Задача 1 Задача 2 Список використаної літератури Характеристика підготовки робітників з відривом від виробництва Зміст 1 Характеристика підготовки робітників з відривом від виробництва 3 2 Групова (бригадна) форма підготовки нових робітників 7 3 Управлінська гра 8 Використана література 15 Характеристика підготовки робітників з відривом від виробництва Зміст 1 Характеристика підготовки робітників з відривом від виробництва 3 2 Групова (бригадна) форма підготовки нових робітників 7 3 Управлінська гра 8 Використана література 15 Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах Зміст 1. Вступ 3 2. Класифікація виробництва 5 3. Сировинна підготовка до виробництва 8 4. Класифікація устаткування 11 5. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах 14 6. Сучасне обладнання 18 7. Новітні технології виробництва макаронних виробів 19 8. Висновки 21 9. Література 23 Мета роботи – дослідження процесу виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Предмет дослідження - процес виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Об’єкт дослідження – технологія виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Курсова форма підготовки нових працівників Зміст 1 Дайте характеристику навчання без відриву від виробництва 3 2 Курсова форма підготовки нових працівників 4 3 Дайте характеристику традиційного підходу у навчанні управлінського персоналу 8 Використана література 11 Курсова форма підготовки нових працівників Зміст 1 Дайте характеристику навчання без відриву від виробництва 3 2 Курсова форма підготовки нових працівників 4 3 Дайте характеристику традиційного підходу у навчанні управлінського персоналу 8 Використана література 11 Характеристика групової форми підготовки нових працівників Зміст Вступ 3 1 Назвіть основні етапи підготовки керівника 4 2 Характеристика групової форми підготовки нових працівників 9 3 Загальна характеристика методу спецзавдань 12 Висновки 13 Література 14 Характеристика групової форми підготовки нових працівників Зміст Вступ 3 1 Назвіть основні етапи підготовки керівника 4 2 Характеристика групової форми підготовки нових працівників 9 3 Загальна характеристика методу спецзавдань 12 Висновки 13 Література 14 4632_InformResursBibl.rar Зміст Вступ 2 1. Аналіз концепції економічної освіти в Україні 5 1.1. Загальна характеристика галузевої освіти 5 1.2. Особливості методології економічної науки 8 2. Методика підготовки уроку засвоєння нових знань з основ економіки 10 2.1. Сутність та особливості уроку 10 2.2. Специфіка підготовки до організації різних видів уроку 15 2.3. Методика підготовки уроків і лекцій з економіки 21 2.4. Етапи підготовки до теоретичних занять з економіки 25 3. Практична розробка уроку засвоєння нових знань з основ економіки 29 Висновки 36 Список використаної літератури 38 Організація креслярської підготовки виробництва: завдання, етапи та вимоги
План. 1. Організація креслярської підготовки виробництва: завдання, етапи та вимоги. 2. Організація та управління матеріально-технічним потенціалом підприємства. 3. Практичне завдання. |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |