институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Планування персоналу на підприємстві

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент | Курсовая | Страниц: 60 | Год: 2010 | Размер: 2258 кб. | Стоимость: 70 грн. | Смотреть | Купить

Планування персоналу на підприємстві

Вступ 3
1. Роль планування персоналу в ефективності підприємницької діяльності 6
1.1. Планування персоналу як необхідна умова 6
1.2. Кількісна та якісна оцінка персоналу 7
1.3. Методика планування чисельності робітників 9
2. Характеристика планування персоналу на підприємстві 19
2.1. Загальна характеристика досліджуваного підприємства 19
2.2. Аналіз показників ефективності трудових ресурсів 32
3. Вибір методів підвищення ефективності планування трудових ресурсів 40
3.1. Обґрунтування чисельності працівників на плановий період 40
3.2. Розрахунок обсягів діяльності у плановому періоді 41
Висновки 47
Список використаної літератури 51
Додатки………………………………………………………………………………54
Cмотрите также:
Планування людських ресурсів на підприємстві

ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ПЛАНУВАННЯ ЛЮДСЬКИХ РЕСУРСІВ 5 1.1. Сутність і зміст планування людських ресурсів на підприємстві 5 1.2. Методи визначення потреб персоналу 10 1.3. Види планів з питань персоналу 14 2. ПЛАНУВАННЯ ЛЮДСЬКИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ 18 2.1. Загальна характеристика підприємства 18 2.2. Методика планування людських ресурсів, що використовується на приватному підприємстві “...” 19 2.3. Планування чисельності персоналу на ПП “...” у 2007-2009 рр. 22 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ ПЛАНУВАННЯ ЛЮДСЬКИХ РЕСУРСІВ 29 3.1. Пропозиції щодо вдосконалення планування людських ресурсів 29 3.2. Напрямки вдосконалення планування людських ресурсів 30 ВИСНОВКИ 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34

Оцінка, аналіз та планування продуктивності праці на підприємстві

ПЛАН Вступ 1. Планування і аналіз чисельності працівників підприємства. 1.1 Характеристика персоналу підприємства 1.2 Склад і структура кадрів. 1.3 Кількісна та якісна характеристика персоналу 1.4 Планування чисельності працівників. 2. Методика визначення показників продуктивності праці на підприємстві. 2.1 Планування витрат на підприємстві 2.2 Планування та аналіз виробництва продукції на підприємстві. 2.3 Планування собівартості продукції на підприємстві 3. Стимулювання, як механізм підвищення продуктивності праці на підприємстві 3.1 Роль, форми і джерела стимулювання 3.2 Система стимулюючого винагородження 3.3 Стимулююча функція оплати праці. Висновок Список використаної літератури

Планування кадрової роботи

Вступ 3 1. Роль планування персоналу в ефективності підприємницької діяльності 6 1.1. Планування персоналу як необхідна умова 6 1.2. Кількісна та якісна оцінка персоналу 7 1.3. Методика планування чисельності робітників 9 2. Характеристика планування персоналу на підприємстві 19 2.1. Загальна характеристика досліджуваного підприємства 19 2.2. Аналіз показників ефективності трудових ресурсів 32 3. Вибір методів підвищення ефективності планування трудових ресурсів 43 3.1. Обґрунтування чисельності працівників на плановий період 43 3.2. Розрахунок обсягів діяльності у плановому періоді 44 Висновки 50 Список використаної літератури 54

Формування персоналу

ВСТУП 3 Розділ 1. Поняття відбору та формування персоналу на підприємстві 5 1.1. Поняття відбору персоналу підприємства 5 1.2. Основні концепції добору персоналу 8 1.3. Місце пошуку і добору кадрів у загальній системі керування персоналом 12 Розділ 2. Планування якісного та кількісного складу персоналу 16 2.1.Планування професіонального складу робітників 16 2.2. Оцінка персоналу та її види 19 2.3. Планування потреби в персоналі 24 2.4. Визначення чисельності окремих категорій працівників 27 Розділ 3. Зарубіжний досвід формування та ефективного використання трудового потенціалу фірми 32 ВИСНОВКИ 36 Список літератури: 38

Планування персоналу

ВСТУП 5 1. АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 7 1.1 Характеристика підприємства ТОВ “Гідроспецбудмонтаж” 7 1.2 Техніко-економічна характеристика ТОВ „Гідроспецбудмонтаж” 8 2. ПРОЕКТНА ЧАСТИНА 15 2.1 Сутність планування та її функції 15 2.2. Планування якісного та кількісного складу персоналу 17 2.3. Розробка рекомендацій удосконалення кадрового планування на підприємстві 31 ВИСНОВКИ 37 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 40

Планування чисельности працюючих на підприємстві

Вступ 3 1. Роль кадрового потенціалу в ефективності підприємницької діяльності 4 1.1. Сутність кадрового потенціалу та особливості його формування в умовах підприємницької діяльності 4 1.2. Структура персоналу підприємства 6 1.3. Методика планування чисельності робітників 12 1.4. Визначення (обгрунтування) чисельності інших категорій персоналу 19 1.5. Методика планування руху кадрів 22 2. Харатеристика планування кадрового персоналу на підприємстві 26 2.1. Характеристика підприємства 26 2.2. Аналіз використання кадрового потенціалу 29 2.3. Планування чисельності кадрів в діючих умовах 33 3. Шляхи можливого удосконалення кадрового потенціалу 35 Висновки 41 Використана література 43 Додаток 1 45 Додаток 2 47

ВПЛИВ КАДРОВОГО ПЛАНУВАННЯ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ ПЕРСОНАЛУ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ КАДРОВОГО ПЛАНУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ 6 1.1. Планування кадрів: необхідність, цілі, завдання 6 1.1.1. Місце планування кадрів в розвитку організації 6 1.1.2. Цілі та завдання планування кадрів 8 1.2. Система планування роботи з персоналом на сучасному підприємстві 11 1.3. Організація роботи кадрової служби підприємства в напрямку кадрового планування та формування персоналу 17 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ КАДРОВОГО ПЛАНУВАННЯ НА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ «ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС «Назва» 22 2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства 22 2.2. Аналіз трудових ресурсів підприємства 28 2.2. Діагностика планування роботи з персоналом у ВАТ «Готельний комплекс «Назва» 34 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ КАДРОВОГО ПЛАНУВАННЯ НА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ «ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС «Назва» 45 3.1. Недоліки кадрового планування в діяльності туристичного підприємства 45 3.2. Пропозиції щодо покращення планування роботи з персоналом на туристичному підприємстві 49 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 68 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 72 ДОДАТКИ 75-80

Удосконалення планування персоналу на підприємстві

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність та структура трудових ресурсiв підприємства 5 1.2. Поняття планування як загальної функції менеджменту 17 1.3. Методика планування чисельності персоналу підприємства та показникiв з працi 20 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СКЛАДУ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛУ ВАТ «НАЗВА» 23 2.1. Аналіз ефективності стимулювання персоналу ВАТ «НАЗВА» 23 2.2. Аналіз наявності та забезпечення підприємства персоналом 31 2.3. Оцінка ефективності використання персоналу підприємства 34 РОЗДІЛ 3. ОБГРУНТУВАННЯ ПЛАНОВОЇ ЧИСЕЛЬНОСТІ, ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛУ ВАТ «НАЗВА» 40 3.1. Розрахунок планової чисельності та складу робітників на майбутнiй перiод 40 3.2. Напрямки пiдвищення ефективностi використання персоналу на ВАТ "НАЗВА» 45 3.3. Обгрунтування напрямів соціального розвитку підприємства 51 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 61 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 67 ДОДАТКИ 72

Визначення показників продуктивності праці на підприємстві

ВСТУП 3 1. Планування і аналіз чисельності працівників підприємства. 3 1.1 Характеристика персоналу підприємства 3 1.2 Склад і структура кадрів. 4 1.3 Планування чисельності працівників. 6 2. Методика визначення показників продуктивності праці на підприємстві. 7 2.1 Планування витрат на підприємстві 7 2.2 Планування та аналіз виробництва продукції на підприємстві 9 2.3 Планування собівартості продукції на підприємстві 11 Висновок 15 Список використаної літератури 16

ПЛАНУВАННЯ ЧИСЕЛЬНОСТІ ПЕРСОНАЛУ

Вступ 3 Розділ 1. Поняття і значення персоналу в діяльності підприємства 6 Розділ 2. Планування чисельності персоналу на ТОВ "Фокстрот-Ужгород" 12 2.1. Планування чисельності персоналу 12 2.2. Аналіз чисельності персоналу 18 Розділ 3. Удосконалення управління чисельністю персонала 21 Висновки 30 Список використаної літератури 32 Додатки 34