Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Тема: ПОНЯТТЯ ПРОЕКТУ ТА УПРАВЛІННЯ СИСТЕМОЮКаталог пособий и учебных материалов | Финансовый менеджмент | Контрольная | Страниц: 16 | Год: 2010 | Размер: 32 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | КупитьПОНЯТТЯ ПРОЕКТУ ТА УПРАВЛІННЯ СИСТЕМОЮВступ 31. ПОНЯТТЯ ПРОЕКТУ ТА УПРАВЛІННЯ СИСТЕМОЮ 4 2. ПОНЯТТЯ І ХАРАКТЕРИСТИКА ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПРОЕКТУ 8 У СИСТЕМІ ПЛАНІВ ПІДПРИЄМСТВА. 8 Висновки 14 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 16 Cмотрите также:Поняття управління проектами в сфері охорони здоров’я Вступ 3 1. Основи управління проектами в підприємництві 4 2. Складові соціального середовища проекту 12 3. Проектний підхід в підприємництві 17 4. Стратегічне управління системою охорони здоров’я в умовах соціально-економічних та суспільно-політичних трансформацій 21 5. Стратегічне управління системою охорони здоров’я: інноваційний аспект 25 6. Напрями інноваційних перетворень системи охорони здоров’я в Україні 29 Висновки 33 Література 36 Управління і планування проекту ЗМІСТ 1. Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 5 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 8 5. Управління і планування проекту 2 5.1. Планування проекту 2 5.2. Стратегічні цілі підприємства: 5 5.3. Критерії відбору проекту: 5 6. Економічна доцільність проекту 8 Висновки 11 Література 12 Література 12 Управління і планування проекту ЗМІСТ 1. Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 5 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 8 5. Управління і планування проекту 2 5.1. Планування проекту 2 5.2. Стратегічні цілі підприємства: 5 5.3. Критерії відбору проекту: 5 6. Економічна доцільність проекту 8 Висновки 11 Література 12 Література 12 Проект створення виробництва високоякісних смакових приправ ЗМІСТ 1. Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 4 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 7 5. Управління і планування проекту 14 5.1. Планування проекту 14 5.2. Ініціалізація проекту 16 6. Ефективність проекту 21 Висновки 27 Література 28 Проект створення виробництва високоякісних смакових приправ ЗМІСТ 1. Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 4 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 7 5. Управління і планування проекту 14 5.1. Планування проекту 14 5.2. Ініціалізація проекту 16 6. Ефективність проекту 21 Висновки 27 Література 28 УДОСКОНАЛЕННЯ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ ОПЕРАЦІЙНОЮ СИСТЕМОЮ З ЗЕД В ПЕРІОД ПЕРЕХОДУ ДО РИНКОВИХ ВІДНОСИН Вступ Розділ І. Теоретичні аспекти структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин. 1.1 Сутність структури управління операційною системою з ЗЕД 1.2 Стратегії вивчення структури управління операційною системою з ЗЕД Розділ II. Методологія (удосконалення) структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин. 2.1. Методи (модель) удосконалення структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин. 2.2. Критерії оцінки удосконалення структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин Розділ III. Аналіз та оцінка існуючої структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин в умовах ЗАТ «Корпорація «СТАЛЬ» 3.1. Загальна характеристика підприємства 3.2. Аналіз структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин 3.3. Встановлення факторів впливу на структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин Розділ IV. Шляхи удосконалення структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин в умовах «...». 4.1. Сутність запропонованих заходів 4.2. Алгоритм впровадження запропонованих заходів 4.3. Ефективність впровадження запропонованих заходів Висновки Використана література УДОСКОНАЛЕННЯ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ ОПЕРАЦІЙНОЮ СИСТЕМОЮ З ЗЕД В ПЕРІОД ПЕРЕХОДУ ДО РИНКОВИХ ВІДНОСИН Вступ Розділ І. Теоретичні аспекти структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин. 1.1 Сутність структури управління операційною системою з ЗЕД 1.2 Стратегії вивчення структури управління операційною системою з ЗЕД Розділ II. Методологія (удосконалення) структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин. 2.1. Методи (модель) удосконалення структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин. 2.2. Критерії оцінки удосконалення структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин Розділ III. Аналіз та оцінка існуючої структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин в умовах ЗАТ «Корпорація «СТАЛЬ» 3.1. Загальна характеристика підприємства 3.2. Аналіз структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин 3.3. Встановлення факторів впливу на структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин Розділ IV. Шляхи удосконалення структури управління операційною системою з ЗЕД в період переходу до ринкових відносин в умовах «...». 4.1. Сутність запропонованих заходів 4.2. Алгоритм впровадження запропонованих заходів 4.3. Ефективність впровадження запропонованих заходів Висновки Використана література Створення виробництва високоякісних пельменів ЗМІСТ 1.Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 4 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 7 5. Управління і планування проекту 12 5.1. Планування проекту 12 5.2. Стратегічні цілі підприємства: 15 5.3. Критерії відбору проекту: 15 5.4. Процес виконання проекту. 15 6. Економічна доцільність проекту 18 Висновки 21 Література 22 Створення виробництва високоякісних пельменів ЗМІСТ 1.Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 4 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 7 5. Управління і планування проекту 12 5.1. Планування проекту 12 5.2. Стратегічні цілі підприємства: 15 5.3. Критерії відбору проекту: 15 5.4. Процес виконання проекту. 15 6. Економічна доцільність проекту 18 Висновки 21 Література 22 Модернізація локально-обчислювальної мережі (проект)
1. Загальна характеристика. Основні параметри проекту 3 2. Організаційна структура проекту 5 3. Робоча структура проекту 8 4. Сітьове планування проекту 11 5. Календарне та бюджетне планування проекту 16 6. Управління проектними ризиками 19 7. Управління командою проекту 21 Список літератури 23 |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |