институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Стандартизація та сертифікація продукції

Каталог пособий и учебных материалов | Экономика предприятия | Контрольная | Страниц: 18 | Год: 2010 | Размер: 27 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Стандартизація та сертифікація продукції

Вступ 3
1. Стандартизація продукції 3
2. Сертифікація продукції. 6
3. Національна система сертифікації 8
4. Основні методи забезпечення якості продукції 14
Висновки 16
Література 18
Cмотрите также:
Метрологія стандартизація сертифікація та управління якістю харчової продукції

Зміст 1. Метрологічне забезпечення підготовки виробництва 3 2. Сертифікація як ефективний механізм якістю продукції 9 Список використаної літератури 15

Конспект «Метрологія. Стандартизація. Сертифікація.»

ЗМІСТ 1. Предмет і завдання дисципліни. Державний характер метрологічної діяльності. Елементи теорії пізнання. 3 2. Основи теорії вимірювань 5 3. Метрологічне забезпечення виробництва 10 4. Кваліметрія. Вимірювання якості 17 5. Теоретичні основи стандартизації. Державна система стандартизації 20 6. Законодавча метрологія та стандартизація. Міжнародне співробітництво 25 7. Державна система сертифікації продукції УкрСЕПРО. Міжнародна сертифікація продукції 31 Список використаної літератури 36

Вимоги до якості та витрати на її забезпечення

ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. СУТЬ, ПОКАЗНИКИ І МЕТОДИ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ 3 1.1. Якість як економічна категорія 3 1.2. Показники якості 6 1.3. Методи визначення рівня якості 10 РОЗДІЛ 2. СТАНДАРТИЗАЦІЯ І СЕРТИФІКАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ЯК МЕТОДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ ЯКОСТІ 12 2.1. Стандартизація продукції 12 2.2. Сертифікація продукції та систем якості 16 РОЗДІЛ 3. ВИТРАТИ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ 19 3.1. Суть поняття «ціна якості» 19 3.2. Два підходи до ціни якості 20 ВИСНОВКИ 23 ЛІТЕРАТУРА 25

Основні елементи структури системи технологій

Вступ 3 1. Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем 4 2. Класифікація інноваційних стратегій 7 3. Безвідхідні технології, їх впровадження 9 4. Системність високих технологій 11 5. Стандартизація, метрологія та сертифікація продукції. Міжнародна стандартизація 15 Висновки 20 Література 22

Основні елементи структури системи технологій

Вступ 3 1. Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем 4 2. Класифікація інноваційних стратегій 7 3. Безвідхідні технології, їх впровадження 9 4. Системність високих технологій 11 5. Стандартизація, метрологія та сертифікація продукції. Міжнародна стандартизація 15 Висновки 20 Література 22

Стандартизація в туризмі. Сертифікація туристичних послуг

1. Стандартизація в туризмі 3 2. Сертифікація туристичних послуг 6 3. Структура державної влади в Україні 9 Список використаної літератури 23

Система управління якістю продукції

Вступ 3 1. Поняття та показники якості продукції 4 2. Управління якістю продукції 7 3. Стандартизація та сертифікація продукції 12 Висновок 16 Список використаної літератури 16

Товарознавчі аспекти дослідження ринку кабельно-провідникової продукції на основі підприємства «Карат ЛТД»

1.Товарознавчі характеристики товарів 4 1.1 Товарознавчі характеристики конкретних видів товарів 5 1.2 Поняття про споживчі властивості та їх класифікація 8 1.3 Стандартизація і сертифікація 11 2. Аналізу сучасного стану кабельної промисловості 13 3. Загальна характеристика кабельної продукції 19 3.1 Товарні характеристики і терміни кабельної продукції 19 3.2 Види кабельної продукції 21 3.2.1 Установочні проводи 21 3.2.2 Монтажні проводи 23 3.2.3 Обмотувальні проводи 24 3.2.4 Кабелі 26 3.3 Характеристики окремих видів кабельної продукції ТОВ «КАРАТ ЛТД» 28 4. Транспортування кабельної продукції 41 5. Сертифікація продукції ТОВ «Карат ЛТД» 42 ВИСНОВКИ 51 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 53

Державний нагляд за якістю продукції

Вступ 3 1. Стандартизація продукції 3 2. Сертифікація продукції. 6 3.Державний нагляд за якістю 8 4. Основні методи забезпечення якості продукції 10 Висновки 12 Література 14

Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем

1. Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем 3 2. Класифікація інноваційних стратегій 6 3. Безвідхідні технології, їх впровадження 8 4. Системність високих технологій 10 5. Стандартизація, метрологія та сертифікація продукції. Міжнародна стандартизація 14 Література 19