Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Тема: Контрольна робота з курсу Економіка підприємстваКаталог пособий и учебных материалов | Экономика предприятия | Контрольная | Страниц: 14 | Год: 2006 | Размер: 39 кб. | Стоимость: 45 грн. | Смотреть | КупитьКонтрольна робота з курсу Економіка підприємстваЗміст1. Методи і показники оптимального визначення варіантів виробничої програми. Умови забезпечення виконання виробничої програми підприємства. 3 2. Поняття оптимальної партії постачання та регламенту поставки. Критерії оптимізації партії постачання та обгрунтування її обсягу. 8 Задача. 13 Консервним заводом заплановано виготовити у плановому році 110 тис. умовних банок овочевих консервів, у тому числі вищого сорту 65 % загальної кількості. Ціна одиниці продукції вищого сорту 1,5 грн., а до ціни вищого сорту встановлена надбавка в розмірі 20% ціни першого сорту. Визначити коефіцієнт сортності продукції по заводу у плановому році та його зміну в порівнянні зі звітним, якщо у звітному році коефіцієнт сортності складав 0,96 Список використаної літератури. 14 Cмотрите также:Контрольна робота з курсу: «Міжнародна економіка» Теоретична частина 3 Тестовий блок 19 Практична частина 20 Список літератури 22 "Новий курс" Ф. Рузвельта. Контрольна робота Вступ 3 1. Передумови впровадження та суть "Нового курсу" 4 2. Значення "Нового курсу" в подальшому розвитку США та інших країн 10 Висновки 21 Список використаної літератури 22 Економіка підприємства контрольна робота 1. Оцінка персоналу 3 2. Формування і використання прибутку підприємства. 10 Список літератури 16 Контрольна робота економіка підприємства 1. Поняття, склад і структура інвестицій підприємства 3 2. Прогнозування сценарію розвитку підприємств 10 Література 15 Контрольна робота економіка підприємства 1. Капітал та фонди в господарській діяльності підприємства 3 2. Сутнісна характеристика та оцінка ефективності виробництва 9 Список використаної літератури 15 Контрольна робота економіка підприємства 1. Кадрова політика підприємства 2 2. Сутнісна характеристика, види, методи встановлення та регулювання цін підприємствами 9 Список використаної літератури 15 Контрольна робота економіка підприємства Вступ 3 1. Персонал підприємства. Визначення кількості окремих категорій працівників 4 2. Підприємство, класифікація, напрями діяльності, правові засади функціонування 8 3. Інфраструктура виробничого підприємства 16 Висновок 20 Література 21 Контрольна робота з курсу “Економіка підприємства” 1. Стандартизація і сертифікація продукції підприємств. 3 2. Матеріально-технічне забезпечення виробництва. 7 3. Стратегія розвитку підприємства і бізнес-планування. 10 Задача 1. 13 Визначити необхідний приріст (зменшення) нормативу власних оборотних коштів підприємства, якщо відомо, що в базовому році обсяг реалізованої продукції становив 9,6 млн. грн. при нормативі оборотних коштів 300 тис. грн. У плановому році очікується збільшення обсягу реалізованої продукції на 20 % при скороченні тривалості обороту оборотних коштів на 4 дні. Задача 2. 14 Виробнича собівартість виробу — 420 грн. Позавиробничі витрати — 6%. Плановий рівень рентабельності — 18 %, ПДВ — 20 %. Визначити повну собівартість одиниці продукції, оптову ціну виробника продукції та відпускну ціну підприємства. Список використаної літератури. 15 Контрольна робота економіка підприємства 1. Ефективність витрат на капітальний ремонт, показники виміру 3 2. Виробничий цикл та його структура 6 Література. 13 Контрольна робота економіка підприємства
ЗМІСТ 1. Сутність, необхідність і мета реструктуризації підприємства 3 2. Зовнішні і внутрішні причини реструктуризації 4 3. Реструктуризаційні зміни на підприємстві 6 Список використаних джерел 9 |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |