институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Аналіз виробництва валової сільськогосподарської продукції

Каталог пособий и учебных материалов | Экономика предприятия | Курсовая | Страниц: 41 | Год: 2010 | Размер: 248 кб. | Стоимость: 70 грн. | Смотреть | Купить

Аналіз виробництва валової сільськогосподарської продукції

Вступ............................................................................................................3
РОЗДІЛ1. Теоретичні основи виробництва продукції......................................5
1.1. Поняття про валову сільськогосподарську
продукцію та її облік.....................................................................5
1.2. Натуральні показники виробництва продукції.......................8
1.3. Вартісна оцінка виробництва
сільськогосподарської продукції...............................................10
РОЗДІЛ 2. Аналіз виробництва валової сільськогосподарської
продукції.................................................................................................18
2.1. Коротка організаційно-економічна характеристика
господарств...................................................................................18
2.2. Динаміка та структура виробленої продукції.........................19
2.3. Аналіз впливу факторів на зміни у виробництві
продукції................................................................................................30
РОЗДІЛ 3. Шляхи збільшення виробництва сільськогосподарської
продукції................................................................................................ 35
РОЗДІЛ 4. Джерела статистичної інформації про валову
сільськогосподарську продукцію......................................................38
Висновки та пропозиції............................................................................39
Використана література...........................................................................41
Cмотрите также:
Методика аналізу рівня управління і організації виробництва

Вступ 3 Методика аналізу рівня управління і організації виробництва 4 1. Аналіз обсягів і динаміки виробництва продукції 4 2. Аналіз асортименту продукції 8 3. Контролінг як система якісного рівня управління підприємством 13 Висновок 16 Задача 17 Визначити логарифмічним методом та методом різниць ступінь впливу на обсяг випуску валової продукції підприємства зміни факторів, пов’язаних з використанням трудових ресурсів. За результатами аналізу зробити висновки, виходячи з наведених даних. Таблиця 1 Вихідні дані Показник Одиниця фізичної величини За планом Фактично Обсяг валової продукції тис. грн. 1942,7 2178,4 Середня списочна чисельність працівників чол. 128 134 Кількість робочих днів днів 23 24 Тривалість робочого дня годин 7,8 7,9 Середній годинний виробіток грн. 84,6 85,74 Література 20

Плановий розрахунок валової та товарної продукції (на прикладі ТОВ)

Вступ 3 1.1 Товарний асортимент підприємства 5 1.2 Валова та товарна продукція підприємства 7 1.3 Витрати підприємства 11 1.4 Поняття планового розрахунку продукції підприємства 14 2. Застосування планового розрахунку валової та товарної продукції ТОВ Центр „Лімпопо” 17 2.1 Характеристика основних показників господарської діяльності ТОВ Центр „Лімпопо” 17 2.2 Товарний асортимент продукції ТОВ Центр „Лімпопо” 23 2.3 Розрахунок валової та товарної продукції ТОВ Центр „Лімпопо” 26 2.4 Аналіз показників розрахунку продукції підприємства 29 3. Висновки та пропозиції щодо здійснення планового розрахунку валової та товарної продукції підприємства 32 Список використаної літератури 36 Додатки 38-46

Правове забезпечення якісного виробництва та екологічної безпеки сільськогосподарської продукції

1. Компетенція загальних зборів трудового колективу та його ради. 3 2. Правове забезпечення якісного виробництва та екологічної безпеки сільськогосподарської продукції 6 Задача №1 8 Задача №2 10 Література 11

Аналіз виробництва товарної продукції

План Вступ 3 1. Аналіз обсягів виробництва товарної продукції 5 2. Аналіз асортименту і структури випуску товарної продукції 7 3. Аналіз якості продукції 11 4. Аналіз ритмічності та якості виробництва 15 5. Аналіз показників матеріалоємності товарної продукції 17 6. Аналіз прибутку від виробництва товарної продукції. 22 Висновок 25 Список використаної літератури: 26

Регіонознавство

Задача 1 Відомо, що в 2001 р. обсяг валової продукції промисловості склав 52,0 млн. грн., в т. ч. по підгалузях: 1 - 12,9%; II - 43,1%; III - 26,2%; IV - 17,8. В 2003 р. обсяг виробництва у порівнянні з 2001 р. по промисловості зріс на 2 млн. грн. В 2001 р. коефіцієнти структурних зрушень по галузях були рівні - 1 -1,3; II-0,6; ІІІ-1,1; IV- 1,6. Визначити (результати занести в таблицю): 1) обсяги валової продукції промисловості по підгалузях у 2001 та 2003 роках; 2) структуру виробництва галузей промисловості (тобто встановити час-тку галузей промисловості) у 2003 році; 3) темпи прискорення по промисловості та галузях; 4) розрахувати обсяги валової продукції по галузях у 2005 році, за умови, що темпи зростання залишаться незмінними. Задача 2. Визначити структуру виробництва галузей промисловості (тобто встано-вити частку галузей промисловості) у 2000 та 2001 роках та темпи прискорення по промисловості та галузях, а також розрахувати обсяги валової продукції по галузях у 2004 році, за умови, що темпи зростання залишаться незмінними. (Результати занести в таблицю). Якщо відомо, що в 2000 р. обсяг валової продукції промисловості склав 45,0млн. грн., в т. ч. по підгалузях: І - 5,8 млн. грн.; II - 19,4 млн. грн.; III - 11,8млн. грн.; IV - 8,0 млн. грн. В 2001 р. обсяг виробництва у порівнянні з 2000 р. по промисловості зріс на 2 млн. грн. В 2001 р. коефіцієнти структурних зрушень по галузях були рівні: І — 1; ІІ — 0,75; III - 1,2; IV - 1,31.

Аналіз обсягів виробництва і реалізації продукції

Зміст стор. Вступ 3 РОЗДІЛ1. Задачі, об’єкти та система показників аналізу виробництва та реалізації готової продукції 5 РОЗДІЛ.2 Аналіз виробництва продукції 10 РОЗДІЛ.3 Аналіз структури, асортименту продукції та ритмічності виробництва 14 РОЗДІЛ.4 Аналіз якості продукції 17 РОЗДІЛ.5 Аналіз реалізації продукції 20 Висновки 24 Список використаних джерел 25

Аналіз виробництва готової продукції на підприємствах

Зміст Реферат 2 Вступ 3 РОЗДІЛ 1. Сутність та цілі аналізу виробництва готової продукції на підприємствах 5 1.1. Загальна характеристика продукції: поняття та показники 5 1.2. Цілі та задачі аналізу виробництва готової продукції на підприємствах 8 РОЗДІЛ 2. Методика аналізу виробництва готової продукції на підприємствах 11 2.1. Аналіз обсягів і динаміки виробництва продукції 11 2.2. Аналіз асортименту продукції 14 2.3. Аналіз якості продукції 18 2.4. Резерви збільшення обслуговування виробництва готової продукції 26 РОЗДІЛ 3. Фактори збільшення обсягу виробництва готової продукції 29 Висновки 32 Список літератури 34

Задачі регіонознавство

Задача 1 Відомо, що в 2001 р. обсяг валової продукції промисловості склав 52,0 млн. грн., в т. ч. по підгалузях: 1 - 12,9%; II - 43,1%; III - 26,2%; IV - 17,8. В 2003 р. обсяг виробництва у порівнянні з 2001 р. по промисловості зріс на 2 млн. грн. В 2001 р. коефіцієнти структурних зрушень по галузях були рівні - 1 -1,3; II-0,6; ІІІ-1,1; IV- 1,6. Визначити (результати занести в таблицю): 1) обсяги валової продукції промисловості по підгалузях у 2001 та 2003 роках; 2) структуру виробництва галузей промисловості (тобто встановити частку галузей промисловості) у 2003 році; 3) темпи прискорення по промисловості та галузях; 4) розрахувати обсяги валової продукції по галузях у 2005 році, за умови, що темпи зростання залишаться незмінними. Задача 2. Визначити структуру виробництва галузей промисловості (тобто встановити частку галузей промисловості) у 2000 та 2001 роках та темпи прискорення по промисловості та галузях, а також розрахувати обсяги валової продукції по галузях у 2004 році, за умови, що темпи зростання залишаться незмінними. (Результати занести в таблицю). Якщо відомо, що в 2000 р. обсяг валової продукції промисловості склав 45,0млн. грн., в т. ч. по підгалузях: І - 5,8 млн. грн.; II - 19,4 млн. грн.; III - 11,8млн. грн.; IV - 8,0 млн. грн. В 2001 р. обсяг виробництва у порівнянні з 2000 р. по промисловості зріс на 2 млн. грн. В 2001 р. коефіцієнти структурних зрушень по галузях були рівні: І — 1; ІІ — 0,75; III - 1,2; IV - 1,31.

Фінансовий менеджмент

1. Значення і завдання аналізу виробництва сільськогосподарської продукції 2 2. Витрати обігу, їх сутність , класифікація, склад, показники 19 3. Аналіз фонду оплати праці 25 Література. 28