институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Зміст та принципи планування трудових показників підприємства

Каталог пособий и учебных материалов | Финансовый менеджмент | Диплом | Страниц: 91 | Год: 2010 | Размер: 606 кб. | Стоимость: 120 грн. | Смотреть | Купить

Зміст та принципи планування трудових показників підприємства

ЗМІСТ

ВСТУП 4
1.1 Зміст та принципи планування трудових показників підприємства. 6
1.2. Внутрішні та зовнішні фактори, що здійснюють вплив на процес планування 17
1.3.Економічна характеристика трудових показників підприємства. 33
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЗДІЙСНЕННЯ ПРОЦЕСУ ПЛАНУВАННЯ ТРУДОВИХ ПОКАЗНИКІВ ЗАТ "КМЗ" 39
2.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства 39
2.2 Аналіз організаційної структури підприємства 50
2.3 Аналіз трудових показників на підприємстві. 56
РОЗДІЛ 3. ПЛАНУВАННЯ НЕОБХІДНИХ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ТА ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО НОВОГО ВИДУ ПРОДУКЦІЇ. 62
3.1 Планування кількості механізованих робочих місць 62
3.2 Розрахунок загальної кількості і вартості робочих місць 65
3.3 Розрахунки умовно-змінних витрат 68
3.4 Розрахунок витрат на оплату праці промислово виробничого персоналу 70
3.5 Калькуляція собівартості та розрахунок ціни продукції. 75
3.6 Розрахунок очікуваного прибутку і рентабельності 78
ВИСНОВОК 81
ЛІТЕРАТУРА 84
Додатки 90
Cмотрите также:
ПЛАНУВАННЯ НЕОБХІДНИХ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ТА ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО НОВОГО ВИДУ ПРОДУКЦІЇ

ЗМІСТ ВСТУП 4 1.1 Зміст та принципи планування трудових показників підприємства. 6 1.2. Внутрішні та зовнішні фактори, що здійснюють вплив на процес планування 17 1.3.Економічна характеристика трудових показників підприємства. 33 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЗДІЙСНЕННЯ ПРОЦЕСУ ПЛАНУВАННЯ ТРУДОВИХ ПОКАЗНИКІВ ЗАТ "Дніпродзержинський механічний завод" 39 2.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства 39 2.2 Аналіз організаційної структури підприємства 50 2.3 Аналіз трудових показників на підприємстві. 56 РОЗДІЛ 3. ПЛАНУВАННЯ НЕОБХІДНИХ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ТА ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО НОВОГО ВИДУ ПРОДУКЦІЇ. 62 3.1 Планування кількості механізованих робочих місць 62 3.2 Розрахунок загальної кількості і вартості робочих місць 65 3.3 Розрахунки умовно-змінних витрат 68 3.4 Розрахунок витрат на оплату праці промислово виробничого персоналу 70 3.5 Калькуляція собівартості та розрахунок ціни продукції. 75 3.6 Розрахунок очікуваного прибутку і рентабельності 78 ВИСНОВОК 81 ЛІТЕРАТУРА 84 Додатки 90

Бюджетне планування в Україні.

Вступ 3 1. Бюджетне планування - складова фінансового планування 5 1.1 Зміст бюджетного планування 5 1.2 Завдання, принципи, етапи бюджетного планування 8 2. Планування показників бюджету 11 2.1 Основи планування доходів бюджету 11 2.2 Засади планування видатків бюджету 16 2.3 Програмно-цільове планування показників бюджету 20 3. Теоретичні основи бюджетного прогнозування 25 4. Шляхи (напрями) удосконалення показників бюджетів 26 Висновок 31 Список використаної літератури 33

Планування і організація діяльності хлібокомбінату

ЗМІСТ ВСТУП 1. ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 1.1. Загальноекономічний та управлінський аспект планування. 1.2. Принципи та типи планування діяльності підприємства 1.3. Система планів на підприємстві 1.4. Організація внутрішнього планування 2. АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 2.1. Бухгалтерський баланс як інструмент аналізу 2.2. Аналіз результатів діяльності підприємства 2.3. Аналіз фінансового стану підприємства 3. РОЗРАХУНКИ ПЛАНОВИХ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ВАТ "ХЕРСОНСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ" 3.1. Планування виробничої програми реалізації продукції 3.2. Складання плану персоналу та оплати праці 3.3. Складання плану виробничих витрат 3.4. Фінансове планування 4. ЗАХОДИ ЩОДО ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА ВАТ "ХЕРСОНСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ" 5. АВТОМАТИЗАЦІЯ ПЛАНОВИХ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ВАТ "ХЕРСОНСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ" СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

"Планування і організація діяльності ВАТ "Херсонського хлібокомбінату"

ЗМІСТ ВСТУП 1. ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 1.1. Загальноекономічний та управлінський аспект планування. 1.2. Принципи та типи планування діяльності підприємства 1.3. Система планів на підприємстві 1.4. Організація внутрішнього планування 2. АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 2.1. Бухгалтерський баланс як інструмент аналізу 2.2. Аналіз результатів діяльності підприємства 2.3. Аналіз фінансового стану підприємства 3. РОЗРАХУНКИ ПЛАНОВИХ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ВАТ "ХЕРСОНСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ" 3.1. Планування виробничої програми реалізації продукції 3.2. Складання плану персоналу та оплати праці 3.3. Складання плану виробничих витрат 3.4. Фінансове планування 4. ЗАХОДИ ЩОДО ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА ВАТ "ХЕРСОНСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ" 5. АВТОМАТИЗАЦІЯ ПЛАНОВИХ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ВАТ "ХЕРСОНСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ" СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

Планування кадрової роботи

Вступ 3 1. Роль планування персоналу в ефективності підприємницької діяльності 6 1.1. Планування персоналу як необхідна умова 6 1.2. Кількісна та якісна оцінка персоналу 7 1.3. Методика планування чисельності робітників 9 2. Характеристика планування персоналу на підприємстві 19 2.1. Загальна характеристика досліджуваного підприємства 19 2.2. Аналіз показників ефективності трудових ресурсів 32 3. Вибір методів підвищення ефективності планування трудових ресурсів 43 3.1. Обґрунтування чисельності працівників на плановий період 43 3.2. Розрахунок обсягів діяльності у плановому періоді 44 Висновки 50 Список використаної літератури 54

Планування персоналу на підприємстві

Вступ 3 1. Роль планування персоналу в ефективності підприємницької діяльності 6 1.1. Планування персоналу як необхідна умова 6 1.2. Кількісна та якісна оцінка персоналу 7 1.3. Методика планування чисельності робітників 9 2. Характеристика планування персоналу на підприємстві 19 2.1. Загальна характеристика досліджуваного підприємства 19 2.2. Аналіз показників ефективності трудових ресурсів 32 3. Вибір методів підвищення ефективності планування трудових ресурсів 40 3.1. Обґрунтування чисельності працівників на плановий період 40 3.2. Розрахунок обсягів діяльності у плановому періоді 41 Висновки 47 Список використаної літератури 51 Додатки………………………………………………………………………………54

Бізнес-план як складова фінансового планування підприємства

ЗМІСТ ВСТУП 3 Розділ 1 Фінансова бізнес-стратегія підприємств 5 1.1 Особливості бізнес планування 5 1.2 Зміст, завдання, методи та принципи фінансового планування 9 1.3 Місце фінансового планування в ринковій економіці 14 1.4. Порядок розробки фінансового плану 17 Розділ 2. Аналіз фінансових показників бізнес-плану ТзОВ „ЄвроНет” 24 2.1 Зміст і завдання оперативного фінансового планування 24 2.2. Бізнес-план підприємства 28 2.3. Фінансові показники бізнес-плану ТзОВ „ЄвроНет” 32 Розділ 3. Шляхи досягнення оптимального рівня показників фінансової частини бізнес плану підприємства 40 Висновки 48 Список використаної літератури 50 Додатки

Розробка плану праці на підприємстві

Вступ 3 1. Теоретичні аспекти планування праці на підприємстві 5 2. Процес дослідження економічних показників праці на підприємстві 9 2.1 Дослідження потреби в персоналі 11 2.2 Продуктивність праці 18 2.3 Фонд оплати праці 21 3. Аналіз та планування показників праці на підприємстві 26 3.1 Потреба в персоналі та продуктивність праці 26 3.2 Аналіз та планування фонду оплати праці підприємства 29 4. Шляхи покращення соціально-трудових показників на підприємстві 31 Висновок 34 Список літератури: 36 Додаток А 38

Планування трудових показників

1. Зміст плану з праці 3 2. Методика планування підвищення продуктивності праці за техніко-економічними чинниками 3 3. Баланс робочого часу одного робітника, методика його розроблення (на матеріалах підприємства) 11 4. Категорії чисельності працівників та методика їх розрахунку 14 Література 19

ПЛАНУВАННЯ ЧИСЕЛЬНОСТІ ТА СКЛАДУ РОБІТНИКІВ ТОРГІВЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА

Вступ 3 1. Сутність трудових ресурсів торгівельного підприємства 5 1.1. Економічна сутність та особливості трудових ресурсів торгівельного підприємства 5 1.2. Класифікація трудових ресурсів торгівельного підприємства 14 1.3. Система показників оцінки ефективності використання трудових ресурсів торгівельного підприємства 20 2. Дослідження динаміки чисельності складу та ефективності використання працівників ТОВ “Манхеттен” 31 2.1. Економічна постановка задач по аналізу і плануванню трудових ресурсів на торгівельному підприємстві 31 2.2. Аналіз динаміки чисельності та складу робітників підприємства 33 2.3. Аналіз факторів, що впливають на продуктивність праці робітників підприємства. 17 2.4. Аналіз ефективності використання персоналу підприємства. 25 Література 17 Додатки. 20 Додаток 1. 20 Додаток 2. 23 Додаток 3. 26