институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Види обліку в управлінні підприємством

Каталог пособий и учебных материалов | Бухгалтерский учет | Реферат | Страниц: 24 | Год: 2010 | Размер: 888 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Види обліку в управлінні підприємством

ПЛАН

Завдання 12.1 Реферат 3
Вступ 3
1. Види обліку в управлінні підприємством 4
2. Місце та значення бухгалтерського обліку в управлінні підприємством 5
3. Фінансовий та господарський облік: спільне та відмінне 7
Висновки 13
Завдання 12.2 Практична частина роботи 14
Список використаної літератури 25
Cмотрите также:
Роль бухгалтерського обліку в управлінні підприємством

Вступ 1. Роль бухгалтерського обліку в управлінні підприємством 2. Використання окремих даних бухгалтерського обліку для управління підприємством 3. Автоматизація бухгалтерського обліку для покращення управління підприємством Висновок Перелік посилань

Бухгалтерський облік як народна мова бізнесу

Вступ.................................................................................................................3
1. Бухгалтерський облік: регулювання, завдання та функції.................5
2. Роль бухгалтерського обліку в управлінні підприємством..............16
3. Автоматизація бухгалтерського обліку для покращення
управління підприємством..................................................................23
Висновок..........................................................................................................31
Використана література..................................................................................33


Принципи, функції, завдання та вимоги що ставляться до бухгалтерського обліку

Вступ...............................................................................................................3
1. Державне регулювання бухгалтерського обліку...............................4
2. Основні принципи бухгалтерського обліку.......................................9
3. Завдання бухгалтерського обліку......................................................11
4. Функції бухгалтерського обліку........................................................13
5. Роль бухгалтерського обліку в управлінні підприємством.............15
Висновок........................................................................................................20
Використана література................................................................................21


Удосконалення обліку, контролю та аналізу надання послуг в системі управління туристичним підприємством

АНОТАЦІЯ 7 ВСТУП 10 РОЗДІЛ 1 Теоретичні проблеми та методологічні основи обліку, контролю та аналізу надання послуг в системі управління туристичним підприємством 15 1.1. Система показників надання туристичних послуг, їх визначення та оцінка 15 1.2. Аналіз нормативно-правового забезпечення та огляд спеціальної літератури з питань надання послуг туристичними підприємствами 26 1.3. Організаційно-економічна характеристика туристичної фірми “Супутник” 36 Висновки до розділу 1 47 РОЗДІЛ 2 Удосконалення системи обліку та контролю з надання послуг туристичним підприємством 49 2.1. Організація та методологія обліку доходів від надання туристичних послуг 49 2.2. Поточний контроль операцій з надання туристичних послуг 63 2.3. Фінансова та статистична звітність з надання туристичних послуг 71 2.4. Порівняльна характеристика П(С)БО і МСФЗ, які регламентують облік доходів та фінансову звітність 82 2.5. Шляхи удосконалення обліку та контролю операцій з надання послуг туристичним підприємством 86 2.6. Комплекс задач та огляд програмного забезпечення з обліку надання послуг в інформаційних бухгалтерських системах 97 Висновки до розділу 2 110 РОЗДІЛ 3 Проектування системи аналізу економічних показників, надання послуг в управлінні туристичним підприємством 112 3.1. Інформаційна база та обґрунтування показників та прийомів економічного аналізу з надання туристичних послуг 112 3.2. Динаміка доходів з надання туристичних послуг ТФ «Супутник» 119 3.3. Факторний аналіз доходів з надання туристичних послуг 124 3.4. Комп’ютерні технології в аналізі надання туристичних послуг в управлінні туристичним підприємством 127 Висновки до розділу 3 131 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 133 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 144 ДОДАТКИ 150

Контрольна робота управлінський облік

Зміст 1. Міжнародна практика виокремлення управлінського обліку із загальної системи бухгалтерського обліку 3 2. Функції бухгалтерів - аналітиків в управлінні підприємством 8 3. Ціна на продукцію та її вплив на фінансовий результат 12 Список використаної літератури 15

Фінансовий аналіз та його значення в управлінні підприємством

План. В – 24 1. Фінансовий аналіз та його значення в управлінні підприємством. 2. Розробка цінової політики на підприємстві та її оптимізація. 3. Задача.

Теоретичні основи використання ситуаційного підходу в управлінні

ВСТУП 2 1. Поняття «ситуація», розвиток ситуацій, їх характер 4 2. Ситуаційний підхід та його роль в управлінні підприємством в ринкових умовах 10 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 17

Роль бухгалтерського обліку в управлінні бюджетними установами

1. Роль бухгалтерського обліку в управлінні бюджетними установами 2. Бухгалтерський баланс 3. План рахунків бухгалтерського обліку 4. Система розпорядників коштів (РК) і завдання обліку їхніх доходів і видатків 5. Склад і класифікація доходів і видатків Використана література

Організація обліку (на прикладі нематеріальних активів підприємства)

ТЕМА 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКОВОГО ПРОЦЕСУ. 3 Тема 3. Організація контрольного процесу. 16 ТЕМА 4 Організація аналітичного процесу. 19 ТЕМА 6. Особливості організації процесів обліку контролю та аналізу ресурсів підприємства (активів) 20 Тема 10 Організація праці персоналу зайнятого бухгалтерським обліком контролем та аналізом. 23 ТЕМА 12. Організація нормативно-правового забезпечення функціонування бухгалтерського обліку контролю та аналізу в управлінні підприємством. 29 Тема 13. Організація розвитку бухгалтерського обліку контролю та аналізу. 42 Список використаних джерел: 44

Організація та методика обліку, аналізу та аудиту оплати праці

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОПЛАТА ПРАЦІ ЯК ОБ'ЄКТ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ ТА АУДИТУ 6 1.1. Сутність оплати праці, як обліково-аналітична категорія 6 1.2. Форми та види оплати праці на підприємствах 10 1.3. Критичний огляд джерельної бази з питань методології та організації обліку і звітності, економічного аналізу та аудиту оплати праці 18 РОЗДІЛ 2. МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ТА ЗВІТНОСТІ ОПЛАТИ ПРАЦІ 22 2.1. Нормативно-правове регулювання бухгалтерського обліку і звітності оплати праці 22 2.2. Методологія бухгалтерського обліку і звітності оплати праці 25 2.3. Гармонізація та стандартизація обліку і звітності оплати праці 44 2.4. Напрями удосконалення методології та організації обліку та звітності оплати праці 49 РОЗДІЛ 3. ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ОПЛАТИ ПРАЦІ 54 3.1. Інформаційне забезпечення та методи економічного аналізу оплати праці 54 3.2. Факторний аналіз оплати праці 59 3.3. Використання результатів економічного аналізу оплати праці в управлінні підприємством 64 РОЗДІЛ 4. МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ АУДИТУ ОПЛАТИ ПРАЦІ 71 4.1. Методи та процедури аудиту оплати праці 71 4.2. Шляхи удосконалення аудиту оплати праці 77 4.3. Методи і моделі прийняття рішень на основі аудиту оплати праці 85 ВИСНОВКИ 91 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 95 ДОДАТКИ 104-111