институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ТЗОВ „НОВОВОЛИНСЬК-МОЛОКОЗАВОД”

Каталог пособий и учебных материалов | Экономика предприятия | Диплом | Страниц: 103 | Год: 2010 | Размер: 708 кб. | Стоимость: 120 грн. | Смотреть | Купить

АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ТЗОВ „НОВОВОЛИНСЬК-МОЛОКОЗАВОД”

ЗМІСТ


ВСТУП...............................................................................................................3
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВ-
НОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ.............................................................................
1.1 Теоретичні основи економічної ефективності діяльності підприємств
з переробки молока........................................................................................5
1.2 Методика дослідження економічної ефективності виробництва продукції..........................................................................................................10
1.3 Роль виробничих резервів у підвищенні економічної ефективності продукції......................................................................................................15
РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ТЗОВ „НОВОВОЛИНСЬК-МОЛОКОЗАВОД”.............................................
2.1 Загальна характеристика господарської діяльності підприємства.....21
2.2 Оцінка фінансового стану підприємства...............................................32
2.3 Аналіз економічної ефективності виробництва продукції, фінансові
результати...........................................................................................................40
РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ
ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТЗОВ „НОВОВОЛИНСЬК-МОЛОКОЗАВОД”
В УМОВАХ КОНКУРЕНТНОГО СЕРЕДОВИЩА......................................
3.1 Удосконалення системи управління економічною ефективністю підприємства...............................................................................................................45
3.2 Підвищення ефективності господарської діяльності на основі інтенсифікації маркетингових зусиль........................................................................55
3.3 Механізм реалізації комплексу заходів по використанню резервів зростання економічної ефективності............................................................61
ВИСНОВКИ......................................................................................................74
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ................................................77
Cмотрите также:
Оцінювання економічної ефективності нововведень

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти формування та оцінювання ефективності нововведень на підприємстві 5 1.1. Особливості підприємницької діяльності в умовах релаізації нововведень 5 1.2. Особливості інноваційних процесів в Україні. Сутність і основні методи інноваційної політики 9 1.3. Узагальнені показники підвищення економічної ефективності операційної системи в результаті реалізації нововведень 11 Розділ 2. Аналіз результатів діяльності ВАТ «Чернігівський молокозавод» 18 2.1. Загальна характеристика підприємства ВАТ «Чернігівський молокозавод» 18 2.2. Аналіз зовнішнього середовища підприємства 20 2.3. Аналіз внутрішнього середовища підприємства 25 2.4. Аналіз техніко-економічних показників розвитку підприємства 27 2.5. Аналіз можливостей оновлення продукції виробництва 30 Розділ 3. Проект оновлення продукції виробництва на ВАТ «Чернігівський молокозавод» 34 3.1. Опис проекту оновлення продукції виробництва 34 3.2. Техніко-економічні розрахунки проекту випуску соєвих продуктів 39 3.3. Економічна ефективність нововведень у виробництві 43 Висновки і пропозиції 51 Список літератури 53 Додатки 56

Зниження собівартості продукції та його вплив на підвищення ефективності виробництва

Вступ 3 1 Теоретичні засади собівартості продукції та її аналізу 5 1.1 Суть собівартості та особливості її формування на підприємстві 5 1.2 Завдання та інформаційна база аналізу собівартості продукції 8 1.3 Вибір та обґрунтування системи показників для оцінки рівня собівартості продукції 10 2 Аналіз витрат ТзОВ «Назва» 16 2.1 Характеристика підприємства 16 2.2 Аналіз фінансового стану підприємства 19 2.3 Аналіз витрат господарчої діяльності на ТзОВ «Назва» 24 3 Заходи та рекомендації по підвищенню ефективності діяльності ТзОВ «Назва» 26 3.1 Обладнання автотранспортних засобів для іншого виду палива 26 3.2 Підвищення кваліфікації робочих на ТзОВ «Назва» 28 Висновки 31 Список літератури 33 Додаток 1 36

Аналіз і оцінка ефективності використання основних засобів підприємства ВАТ «Дніпродзержинський молокозавод».

Зміст Вступ 3 1. Сутність та особливості аналізу використання основних засобів підприємства. 5 1.1 Сутність та класифікація основних засобів підприємства. 5 1.2. Показники аналізу використання основних засобів 11 2 Аналіз і оцінка ефективності використання основних засобів підприємства ВАТ «Дніпродзержинскський молокозавод». 14 2.1 Аналіз стану та використання основних засобів підприємства ВАТ «Дніпродзержинскський молокозавод» 14 2.2 Аналіз ефективності використання основних виробничих засобів ВАТ «Дніпродзержинскський молокозавод» . 20 Висновки 25 Список використаних джерел 27 Додатки………………………………………………………………………...…29

Управління ліквідністю підприємства

Зміст Вступ 3 1. Теоретичні аспекти механізму управління ліквідністю підприємства 5 1.1. Сутність ліквідності та її роль в забезпеченні ефективного функціонування підприємства 5 1.2 Методика оцінки ліквідності підприємства 9 2. Аналіз ліквідності ВАТ “Шосткінський молокозавод” 19 2.1 Фінансово - економічна характеристика підприємства 19 2.2 Аналіз ліквідності підприємства 22 2.3 Аналіз фінансового стану підприємства 27 3. Шляхи підвищення ліквідності ВАТ «Шосткінський молокозавод» 31 Висновки 37 Література 40 Додатки. Звітність 43-62 Метою курсової роботи є дослідження економічної сутності ліквідності та платоспроможності, методології їх оцінки, аналіз ефективності управління платоспроможністю і ліквідністю та розробка пропозицій щодо її підвищення. Основними задачами курсової роботи є: 1) розкриття економічної сутності платоспроможності та ліквідності; 2) аналіз сучасних проблем вітчизняних підприємств щодо забезпечення платоспроможності та ліквідності; 3) розгляд методичних підходів до оцінки платоспроможності та ліквідності; 4) розгляд інформаційно-правового забезпечення процесу управління ліквідністю та платоспроможністю; 5) аналіз ліквідності, платоспроможності та ефективності управління поточними активами ВАТ “Шосткінський молокозавод”; 6) обґрунтування шляхів підвищення ліквідності та платоспроможності ВАТ “Шосткінський молокозавод”. Предметом дослідження є процес управління платоспроможністю та ліквідністю підприємства. Об’єктом дослідження є ліквідність ВАТ “Шосткінський молокозавод”. Теоретичною та методологічною основою проведеного дослідження стали праці вітчизняних та зарубіжних економістів з питань управління платоспроможністю та ліквідністю підприємств, законодавчі та нормативні акти України. В дослідженнях використовувались наступні методи: розрахунково-аналітичний, економіко-математичний, економіко-статистичний, в тому числі метод елімінування (факторного аналізу) Робота насичена графічним матеріалом

Вплив зовнішнього середовища на діяльність підприємства

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. 5 ТЕОЕТИЧНІ ОСНОВИ АНАЛІЗУ ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА 5 1.1.Сутність зовнішнього середовища 5 1.2.Основні підходи до аналізу впливу зовнішнього середовища на діяльність підприємства 10 1.3. Характеристика взаємодії підприємства з агентами зовнішнього середовища 15 Висновок до розділу 1 18 РОЗДІЛ 2. 20 АНАЛІЗ ВПЛИВУ ЗОІ?ВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА НА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА АТЗТ ”ОБУХІВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД” 20 2.1. Загальна характеристика АТЗТ ”Обухівський молокозавод” 20 2.2 Аналіз показників економічної та фінансової діяльності підприємства 22 2.3. Аналіз зовнішнього середовища АТЗТ ”Обухівський молокозавод” 26 Висновок до розділу 2 32 РОЗДІЛ 3. 33 РОЗРОБКА НАПРЯМКІВ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЗВЯЗКІВ АТЗТ ”ОБУХІВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД” ІЗ АГЕНТАМИ ЗОВНІШНЬОГО СЕО?РЕДОВИЩА 33 Висновок до розділу 3 40 ВИСНОВКИ 41 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 43 ДОДАТКИ 45

Товариство з обмеженою відповідальністю

ВСТУП 2 1. Поняття, ознаки і особливості ТзОВ 2 2. Створення та ліквідація ТзОВ 2 3. Управління ТзОВ 2 ВИСНОВОК 2 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 2

Товариство з обмеженою відповідальністю

Вступ 1. Поняття, ознаки і особливості ТзОВ 2. Створення та ліквідація ТзОВ 3. Управління ТзОВ Висновок Використана література

Товариство з обмеженою відповідальністю

Вступ........................................................................................................3
1. Поняття, ознаки і особливості ТзОВ................................................4
2. Створення та ліквідація ТзОВ...........................................................9
3. Управління ТзОВ..............................................................................15
Висновок................................................................................................19
Використана література........................................................................21


Порівняльний аналіз економічної ефективності туристичної діяльності на основі статистичних даних складових ефективності по регіонах

Вступ 3 1. Теоретичні засади дослідження економічної ефективності туристичної діяльності 4 2. Стан розвитку туристичної діяльності в регіонах 6 3 Дослідження економічної ефективності діяльності 11 Висновки 12 Література 13

Товариство з обмеженою відповідальністю

Вступ Поняття та види господарських товариств Розділ 1. Поняття, ознаки і особливості ТзОВ Розділ 2. Створення та ліквідація ТзОВ Розділ 3. Управління ТзОВ Розділ 4. Зарубіжна практика побудови юридичної конструкції ТзОВ Висновки Список використаної літератури