институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Матеріально- технічна база господарства і технічне обслуговування агрегатів МТП

Каталог пособий и учебных материалов | Технология отрасли | Диплом | Страниц: 94 | Год: 2010 | Размер: 2025 кб. | Стоимость: 120 грн. | Смотреть | Купить

Матеріально- технічна база господарства і технічне обслуговування агрегатів МТП

Зміст

Вступ
1. Обгрунтування проекту

1.1. Загальна характеристика господарства
1.1.1. Стан та перспектива розвитку кормової бази
1.1.2. Стан МПТ
1.1.3. Матеріально- технічна база господарства і технічне обслуговування агрегатів МТП
1.1.4. Фінансовий стан господарства
1.2. Описання конструкції сучасних засобів для посіву зернових культур
1.3. Задачі проекту

2. Конструктивна частина.

2.1. Описання конструкції сівалки СЗП – 3,9
2.2. Конструктивні розрахунки вузлів сівалки СЗП-3,9
2.2.1. Розрахунок висіваючого апарату сівалки.
2.2.2. Розрахунок ланцюгової передачі.
2.2.3. Розрахунок розмірів бункера і кута нахилу стінок бункера.
2.2.4. Розрахунок вентилятора пневматичної сівалки
2.2.5. Обгркнтування ширини захвату

3. Розрахунково-технорлогічна частина.

3.1. Призначення і технологічний процес роботи сівалки СЗП – 3,9
3.2. Розрахунки технологічних показників сівалки СЗП – 3,9

4. Охорона праці і навколишнього середовища.

4.1. Аналіз умов праці при посіві озимої пшениці з одночасним обробітком грунту
4.2. Забезпечення безпечної роботи машинотранспортних агрегатів.
4.3. Аналіз технічного стану і обладнання з точки зору порушення вимог з безпеки праці до конструкції.
4.4. Розрахунок агрегату на перекидання та занос.
4.5. Розрахунок необхідної спецвзуття для працюючих зайнятих процесом суцільного обробітку грунту.
5. Економічна частина
6. Висновки
Використана література
Cмотрите также:
Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві1

Вступ 3 Розділ 1. Поняття інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві 6 1.1. Обладнання та його інженерно - технічне обслуговування на підприємствах готельного господарства 6 1.2. Поняття інженерно-технічного устаткування готельного господарства 12 1.3. Значення інженерно - технічного обслуговування та ремонтних робіт у готелі 20 Розділ 2. Організація інженерно-технічного обслуговування в готелі "Нарцис" 26 2.1. Загальна характеристика готелю "Нарцис" 26 2.2. Інженерно-технічне забезпечення функціонування діяльності готелю "Нарцис" 29 2.2.1. Водопостачання, теплопостачання і каналізація 29 2.2.2. Системи вентиляції і кондиціонування повітря 31 2.2.3. Освітлення 33 2.2.4. Енергетичне забезпечення роботи ліфтів 34 2.2.5. Слабострумові установки 36 2.2.6. Санітарно-технічне устаткування 38 2.2.7. Центральне опалювання 39 Розділ 3. Резерви підвищення ефективності організації енергетичного господарства в підприємствх готельного господарства 41 Висновки 47 Список використаної літератури 49

Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві

Вступ 3 Розділ 1. Поняття інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві 6 1.1. Обладнання та його інженерно - технічне обслуговування на підприємствах готельного господарства 6 1.2. Поняття інженерно-технічного устаткування готельного господарства 12 1.3. Значення інженерно - технічного обслуговування та ремонтних робіт у готелі 20 Розділ 2. Організація інженерно-технічного обслуговування в готелі "Нарцис" 26 2.1. Загальна характеристика готелю "Нарцис" 26 2.2. Інженерно-технічне забезпечення функціонування діяльності готелю "Нарцис" 29 2.2.1. Водопостачання, теплопостачання і каналізація 29 2.2.2. Системи вентиляції і кондиціонування повітря 31 2.2.3. Освітлення 33 2.2.4. Енергетичне забезпечення роботи ліфтів 34 2.2.5. Слабострумові установки 36 2.2.6. Санітарно-технічне устаткування 38 2.2.7. Центральне опалювання 39 Розділ 3. Резерви підвищення ефективності організації енергетичного господарства в підприємствх готельного господарства 41 Висновки 47 Список використаної літератури 49

Вдосконалення організації енергетичного господарства в готельному господарстві

Вступ 3 Розділ 1. Поняття інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві 6 1.1. Обладнання та його інженерно - технічне обслуговування на підприємствах готельного господарства 6 1.2. Поняття інженерно-технічного устаткування готельного господарства 12 1.3. Значення інженерно - технічного обслуговування та ремонтних робіт у готелі 20 Розділ 2. Організація інженерно-технічного обслуговування в готелі "Нарцис" 26 2.1. Загальна характеристика готелю "Нарцис" 26 2.2. Інженерно-технічне забезпечення функціонування діяльності готелю "Нарцис" 29 2.2.1. Водопостачання, теплопостачання і каналізація 29 2.2.2. Системи вентиляції і кондиціонування повітря 31 2.2.3. Освітлення 33 2.2.4. Енергетичне забезпечення роботи ліфтів 34 2.2.5. Слабострумові установки 36 2.2.6. Санітарно-технічне устаткування 38 2.2.7. Центральне опалювання 39 Розділ 3. Резерви підвищення ефективності організації енергетичного господарства в підприємствх готельного господарства 41 Висновки 47 Список використаної літератури 49

Інфраструктура готельного господарства

1. Загальна характеристика служби обслуговування підприємства готельного господарства 3 2. На які групи поділяються інженерно-технічне устаткування на підприємствах готельного господарства 6 3. Призначення служби прийому та обслуговування на підприємствах готельного господарства, та її основні функції 11 Практичне завдання 14 На прикладі діючого підприємства готельного господарства описати його інфраструктуру Список використаної літератури 17

Матеріально-технічне забезпечення виробництва

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Система матеріально-технічного забезпечення СКС в Україні та формування ринку засобів виробництва 4 1.1. Економічне значення матеріально-технічного забезпечення підприємства 4 1.2. Зацікавленість підприємства в економії матеріалів 10 1.3. Форми матеріально-технічного забезпечення підприємства 12 1.4. Технологія закупівлі матеріально-технічних ресурсів 13 1.5. Визначення оптимальної величини партії закупки матеріальних ресурсів 14 Розділ 2. Матеріально-технічне забезпечення виробництва 18 2.1. Системи матеріально-технічного забезпечення 18 2.2. Обчислення потреби в матеріалах 20 2.3. Запаси матеріалів та регулювання запасів 22 Розділ 3. Шляхи зниження витрат з матеріально-технічного забезпечення підприємств 25 Висновок 27 Список використаної літератури 28

Монтаж, технічне обслуговування і ремонт холодильних установок

Зміст 1. Організаційно-технічна підготовка монтажних робіт 2 2. Монтаж фреонових трубопроводів 3 3. Приготування розсолу і заповнення розсільної системи 5 4. Підгготовка до пуску і пуск-зупинка холодильної установки з двоступеневим компресором 6 5. Обслуговування системи змащування компресора, додавання масла в компресор 8 6. Обслуговування аміачного насоса 10

МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА, ЇЇ ВПЛИВ НА ГОСПОДАРСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ ТУРПІДПРИЄМСТВА

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА «Назва» 5 1.1.Поняття, складові та значення матеріально-технічної бази 5 1.2. Оцінка складових матеріально-технічної бази для підприємства 9 1.3. Науково-методичні основи дослідження матеріально-технічної бази 16 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ТОВ «Назва» 24 2.1. Загальна характеристика підприємства 24 2.2. Діагностика стану матеріально-технічної бази туристичного підприємства ТОВ «Назва» 32 2.3. Оцінка ефективності використання матеріально-технічної бази 36 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ТОВ «Назва» 42 3.1. Фінансове забезпечення розвитку матеріально-технічної бази 42 3.2. Вплив матеріально-технічної бази на господарську діяльність підприємства 47 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 51 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 53 Додатки 55-58

ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ НОРМАТИВІВ НА ПРИБИРАННЯ І ОСНАЩЕННЯ ГОТЕЛІВ

Вступ 3 Розділ 1. Поняття технологічних нормативів прибирання та оснащення готелів 5 1.1. Характеристика послуг прибирання в готелі 5 1.2. Обладнання та його інженерно - технічне обслуговування на підприємствах готельного господарства 8 1.3. Значення технічного обслуговування у готелі 16 Розділ 2. Організація інженерно-технічного обслуговування в готелі "Нарцис" 22 2.1. Загальна характеристика готелю "Нарцис" 22 2.2. Технологічні нормативи прибирання в готелі "Нарцис" 24 2.3. Інженерно-технічне оснащення функціонування діяльності готелю "Нарцис" 28 2.3.1. Водопостачання, теплопостачання і каналізація 28 2.3.2. Системи вентиляції і кондиціонування повітря 29 2.3.3. Освітлення 31 2.3.4. Енергетичне забезпечення роботи ліфтів 33 2.3.5. Слабострумові установки 34 2.3.6. Санітарно-технічне устаткування 37 2.3.7. Центральне опалювання 38 Розділ 3. Резерви підвищення ефективності організації прибирання та оснащення готельного господарства 40 Висновки 43 Список використаної літератури 45

Конспект з предмету Організація ресторанного господарства

ЗМІСТ 1. Структура ринку закладів ресторанного господарства 3 2. Класифікація і характеристика закладів ресторанного господарства 6 3. Організація постачання закладів ресторанного господарства продовольчими товарами та предметами матеріально-технічного призначення 9 4. Система контролю у закладах ресторанного господарства 13 5. Класична організація виробництва у закладах ресторанного господарства 17 6. Індустріальна технологія виробництва готової до споживання продукції 20 7. Організація обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства відкритого типу 23 8. Організація діяльності фірм з експлуатації закладів ресторанного господарства за місцем роботи споживачів 26 9. Організація роботи закладів ресторанного господарства за місцем навчання 28 10. Організація обслуговування споживачів у місцях масового відпочинку, під час спортивних змагань, на ярмарках, виставках, у супермаркетах та торгових центрах 30 11. Організація обслуговування пасажирів на транспорті 33 Список літератури 37

Розвиток сфери туризму та курортів України

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ СФЕРИ КУРРОРТІВ ТА ТУРИЗМУ 6 1.1. Теоретичні засади розвитку туризму 6 1.2. Історія і сучасний стан світового туризму 22 1.3. Розвиток курортів. Стан світової курортної системи 34 РОЗДІЛ 2. РОЗВИТОК ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ 49 2.1. Матеріально-технічна база туризму 49 2.2. Розвиток матеріально - технічної бази на прикладі ВАТ «Готель «Прем’єр Палац» 68 77 РОЗДІЛ 3. КУРОРТНА СФЕРА, ЯК ФОРМА ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ 83 3.1. Курортно-оздоровчий потенціал та його використання 83 3.2. Програми відпочинку як важливий засіб обслуговування туристичного потоку 95 3.3. Перспективи розвитку курортно-рекреаційного комплексу Одеської області 105 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 110 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 117 ДОДАТКИ 122