институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Функції системи управління витратами

Каталог пособий и учебных материалов | Бухгалтерский учет | Курсовая | Страниц: 33 | Год: 2010 | Размер: 89 кб. | Стоимость: 70 грн. | Смотреть | Купить

Функції системи управління витратами

Зміст

Вступ..............................................................................................................3
1. Основи системи управління витратами .............................................5
1.1. Сутність і класифікація витрат підприємства ................................5
1.2. Основні поняття та процедури в системі управління витратами...13
2. Функції системи управління витратами ............................................15
2.1. Планування витрат .............................................................................15
2.2. Нормування витрат .............................................................................16
2.3. Облік і калькулювання витрат..........................................................17
2.4. Аналіз і контроль витрат .................................................................18
2.5. Пошук резервів зниження витрат ...................................................19
3. Вдосконалення системи управління витратами на підприємствах...21
3.1. Проблемні питання управління витратами на підприємствах ..21
3.2. Механізм створення системи управління витратами
підприємства…………………………………………………………...…22
Висновки ……………………………………………….…………………30
Список використаних джерел ………………..…………………………32
Додаток
Cмотрите также:
Основи системи управління витратами

Зміст Вступ..............................................................................................................3 1. Основи системи управління витратами .............................................5 1.1. Сутність і класифікація витрат підприємства ................................5 1.2. Основні поняття та процедури в системі управління витратами...13 2. Функції системи управління витратами ............................................15 2.1. Планування витрат .............................................................................15 2.2. Нормування витрат .............................................................................16 2.3. Облік і калькулювання витрат..........................................................17 2.4. Аналіз і контроль витрат .................................................................18 2.5. Пошук резервів зниження витрат ...................................................19 3. Вдосконалення системи управління витратами на підприємствах...21 3.1. Проблемні питання управління витратами на підприємствах ..21 3.2. Механізм створення системи управління витратами підприємства…………………………………………………………...…22 Висновки ……………………………………………….…………………30

Функції і побудова системи управління витратами

ЗМІСТ 1. Функції і побудова системи управління витратами..................................... 3 2. Оптимізація запасів і матеріальних потоків.................................................. 7 3. Задача................................................................................................................ 16 Список використаних джерел............................................................................. 17

Напрямки вдосконалення системи управління витратами на підприємстві на базі ДП ВАТ «Київ Хліб» хлібокомбінат № 11 (3-й розділ дипломної роботи)

Розділ ІII: Напрями вдосконалення системи управління витратами на підприємстві 3 3.1. Аналіз системи управління витратами на ДП ВАТ “Київхліб” “Хлібокомбінат № 11” (за системою «стандарт-костинг» або «дирнкт-костинг») 3 3.2. Розробка переліку заходів щодо вдосконалення системи управління витратами на ДП ВАТ “Київхліб” “Хлібокомбінат № 11” 7 3.3. Обрання заходів щодо вдосконалення системи управління витратами на ДП ВАТ “Київхліб” “Хлібокомбінат № 11” 12 3.4. Обґрунтування ефективності реалізації проектів управління витратами на підприємстві 17 Висновки до III розділу 28 Список літератури 30

Система управління витратами на підприємстві

Вступ 3 1. Загальна характеристика витрат на виробництво продукції ( надання послуг) 6 1.1. Еволюція теорії управління витратами 6 1.2. Теоретичні основи управління витратами на великому багатопрофільному промисловому підприємстві 15 1.3. Методологія логістики і її систем в управлінні витратами великого багатопрофільного промислового підприємства 19 2. Аналіз управління витратами на ВАТ «Назва» 24 2.1. Загальні відомості про підприємство 24 2.2. Аналіз системи витрат ВАТ «Назва» 30 2.3. Напрями вдосконалення управління витратами у ВАТ «Назва» 36 Висновки 41 Література 43-45

ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ

ЗМІСТ Вступ.....................................................................................................................3 Розділ 1. Теоретичні основи управління витратами на виробництві..............5 1.1. Економічна сутність витрат виробництва та системи управління витратами............................................................................5 1.2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази з управління витратами виробництва на підприємстві...........................................30 1.3. Методика аналізу витрат виробництва та собівартості продукції.........................................................................34 Розділ 2. Аналіз виробничих витрат на підприємстві.....................................37 2.1. Аналіз ефективності фінансово-господарської діяльності………..37 2.2. Аналіз собівартості та витрат на гривню товарної продукції..........44 2.3. Аналіз структури грошових витрат на підприємстві........................52 Розділ 3. Шляхи вдосконалення системи управління витратами на підприємстві....................................................................................54 3.1. Фактори оптимізації витрат виробництва...........................................54 3.2. Удосконалення системи управління витратами на підприємстві.....58 3.2. Система автоматизації обліково-аналітичних робіт в управлінні витратами виробництва і собівартістю продукції.........65 Висновки................................................................................................................77 Список використаної літератури.........................................................................80 Додатки...................................................................................................................84

Вдосконалення системи управлiння витратами

Вступ.....................................................................................................................3
Розділ 1. Теоретичні основи управління витратами на виробництві..............5
1.1. Економічна сутність витрат виробництва та системи
управління витратами............................................................................5
1.2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази з управління
витратами виробництва на підприємстві...........................................30
1.3. Методика аналізу витрат виробництва та
собівартості продукції.........................................................................34
Розділ 2. Аналіз виробничих витрат на підприємстві.....................................37
2.1. Аналіз ефективності фінансово-господарської діяльності..37
2.2. Аналіз собівартості та витрат на гривню товарної продукції..........44
2.3. Аналіз структури грошових витрат на підприємстві........................52
Розділ 3. Шляхи вдосконалення системи управління витратами
на підприємстві....................................................................................54
3.1. Фактори оптимізації витрат виробництва...........................................54
3.2. Удосконалення системи управління витратами на підприємстві.....58
3.2. Система автоматизації обліково-аналітичних робіт
в управлінні витратами виробництва і собівартістю продукції.........65
Висновки................................................................................................................77
Список використаної літератури.........................................................................80
Додатки...................................................................................................................84


Вдосконалення системи управління витратами на підприємстві

Вступ....................................................................................................................3
Розділ 1. Економічна сутність витрат в діяльності підприємства
та їх значення в сучасних умовах господарювання.........................5
1.1. Поняття витрат на виробництві...........................................................5
1.2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази з управління
витратами виробництва на підприємстві..........................................23
Розділ 2. Аналіз управління витратами на підприємстві...............................27
2.1. Організаційно-інформаційна модель аналізу витрат
виробництва та собівартості продукції.............................................27
2.2 Аналіз витрат виробництва на підприємстві та
управління ними...................................................................................29
Розділ 3. Шляхи вдосконалення системи управління витратами
на підприємстві....................................................................................41
3.1. Фактори оптимізації витрат виробництва..........................................41
3.2. Система автоматизації обліково-аналітичних робіт
в управлінні витратами виробництва і собівартістю продукції........45
Висновки...............................................................................................................56
Список використаної літератури........................................................................58
Додатки..................................................................................................................62


Шляхи покращення системи управління витратами на Крижопільському цукровому заводі (2, 3, 4 частини дипломної)

РОЗДІЛ 2.АНАЛЗІ ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ «КРИЖОПІЛЬСКОГО ЦУКРОВОГО ЗАВОДУ. 3 2.1. Загальна характеристика підприємства 3 2.2. Аналіз технології виробництва 7 2.3. Аналіз основних техніко-економічних показників 9 2.4. Оцінка фінансового стану підприємства. 13 2.5. Основні проблеми цукрової галузі 26 РОЗДІЛ 3.АНАЛІЗ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ КРИЖОПІЛЬСКОГО ЦУКРОВОГО ЗАВОДУ 29 3.1. Стан та динаміка витрат підприємства 29 3.2. Аналіз організаційно-економічної системи управління витратами на підприємстві 35 3.3. Оцінка ефективності системи управління витратами на підприємстві 40 Висновки до розділу 3 42 РОЗДІЛ 4.ШЛЯХИ ПОКРАЩЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ НА КРИЖОПІЛЬСЬКОМУ ЦУКРОВОМУ ЗАВОДІ 44 4.1.Обґрунтування вибору напрямків удосконалення системи управління витратами ВАТ «Крижопільский цукровий завод» 44 4.2. Формулювання заходів щодо зниження витрат на підприємстві 55 4.3. Ефективність запропонованих заходів в ВАТ «Крижопільский цукровий завод» 60 Висновки до розділу 7 64

Оптимізація управління витратами виробничого підприємства в умовах ринку

Вступ....................................................................................................................3
Розділ 1. Економічна сутність витрат в діяльності підприємства
та їх значення в сучасних умовах господарювання.........................5
1.1. Поняття витрат на виробництві...........................................................5
1.2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази з управління
витратами виробництва на підприємстві..........................................23
Розділ 2. Аналіз управління витратами на підприємстві...............................27
2.1. Організаційно-інформаційна модель аналізу витрат
виробництва та собівартості продукції.............................................27
2.2 Аналіз витрат виробництва на підприємстві та
управління ними...................................................................................29
Розділ 3. Шляхи вдосконалення системи управління витратами
на підприємстві....................................................................................41
3.1. Фактори оптимізації витрат виробництва..........................................41
3.2. Система автоматизації обліково-аналітичних робіт
в управлінні витратами виробництва і собівартістю продукції........45
Висновки...............................................................................................................56
Список використаної літератури........................................................................58
Додатки..................................................................................................................62


Принципи формування системи управління витратами

Завдання: 1. Принципи формування системи управління витратами 2. Суть і завдання калькуляційних одиниць 3. Калькуляційні одиниці, що застосовуються на підприємстві при розподілі адміністративних витрат