Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Тема: Споживчі кооперативи, їх мета і функціїКаталог пособий и учебных материалов | Макроэкономика | Контрольная | Страниц: 16 | Год: 2010 | Размер: 22 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | КупитьСпоживчі кооперативи, їх мета і функції1. Споживчі кооперативи, їх мета і функції2. Соціально-економічні передумови виникнення споживчої кооперації на території України 3. Організаційна передумова споживчої кооперації в період непу Список використаної літератури Cмотрите также:Контрольна з макроекономіки 1. Номінальний і реальний ВНП. 2 2. Структура сучасної банківської системи, функції комерційних банків. 2 3. Задача. 6 Доходи населення становлять 245 млрд., грн., автономні споживчі витрати -197,8 млрд. грн., податкова ставка дорівнює 13%. Визначити: а) похідні споживчі витрати; б) загальну суму споживчих витрат. Література. 7 Оцінка зростання цін споживчого ринку Зміст Вступ 4 Розділ 1. Встановлення цін на споживчі товари та послуги 6 1.1.Структура ринку споживчих товарів з позицій ціноутворення 6 1.2.Специфічні прийоми формування цін на споживчі товари 12 1.3.Ціноутворення на споживчі послуги 17 Розділ 2. Аналіз зростання цін споживчого ринку в Україні 21 2.1.Методи цінового регулювання 21 2.2.Вплив держави на ціни і ціноутворення 25 Розділ 3. Ефективність заходів держави в області цінової політики 30 Висновки 36 Список використаної літератури 38 Групи товарів: промислові і споживчі. Відмінності ціноутворення на них Зміст 1. Групи товарів: промислові і споживчі. Відмінності ціноутворення на них 3 2. Види цін (оптові, оптово-відпускні, роздрібні). 6 Ціни організованого ринку 6 Література 17 Групи товарів: промислові і споживчі. Відмінності ціноутворення на них Зміст 1. Групи товарів: промислові і споживчі. Відмінності ціноутворення на них 3 2. Види цін (оптові, оптово-відпускні, роздрібні). 6 Ціни організованого ринку 6 Література 17 Особливості формування ціни на споживчі товари і послуги Зміст 1. Чинники, що впливають на політику підприємства, організації щодо ціноутворення. 3 2. Особливості формування ціни на споживчі товари і послуги 11 Література 16 Особливості формування ціни на споживчі товари і послуги Зміст 1. Чинники, що впливають на політику підприємства, організації щодо ціноутворення. 3 2. Особливості формування ціни на споживчі товари і послуги 11 Література 16 Мета і функції менеджменту ЗАВДАННЯ: 1. Мета і функції менеджменту 2. Концепції ситуаційного менеджменту Особливості формування ціни на споживчі товари і послуги Зміст 1. Особливості формування ціни на споживчі товари і послуги 3 2. Параметричний метод визначення ціни 8 Література 15 Особливості формування ціни на споживчі товари і послуги Зміст 1. Особливості формування ціни на споживчі товари і послуги 3 2. Параметричний метод визначення ціни 8 Література 15 Види, типи, форми, мета і функції комерційного підприємства
ЗМІСТ 1. Види, типи, форми, мета і функції комерційного підприємства..................................................................................... 2 2. Державна реєстрація....................................................................... 5 3. Економічні показники результатів діяльності підприємства..................................................................................... 14 Список літератури........................................................................... 20 |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |