институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Удосконалення управління витратами ДП „Молочний завод” ТОВ „Молочна фабрика ”Рейнфорд”

Каталог пособий и учебных материалов | Экономика предприятия | Диплом | Страниц: 97 | Год: 2010 | Размер: 4175 кб. | Стоимость: 120 грн. | Смотреть | Купить

Удосконалення управління витратами ДП „Молочний завод” ТОВ „Молочна фабрика ”Рейнфорд”

ЗМІСТ

ВСТУП .............................................................................................................3
РОЗДІЛ 1. Теоретичні основи управління витратами ...................... 5
1.1. Цілі і завдання управління витратами ...............................................5
1.2. Сутність і класифікація витрат підприємства ..................................14
1.3. Методика розрахунку елементів витрат та основні нормативно-правові документи з управління витратами.....................................................25
РОЗДІЛ 2. Сучасний рівень управління витратами в умовах ДП «Молочний завод» ТОВ «Молочна фабрика «Рейнфорд» ...............................32
2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства і аналіз фінансово-економічного стану підприємства .................................................32
2.2. Існуюча система управління витратами підприємства....................44
2.3. Рівень витрат на виробництві ...........................................................52
РОЗДІЛ 3. Удосконалення управління витратами ДП «Молочний завод» ТОВ «Молочна фабрика «Рейнфорд» ....................................................59
3.1. Формування центру витрат та центру відповідальності ....................59
3.2. Шляхи удосконалення управління витратами підприємства як основи їх зменшення .........................................................................................66
3.3. Оцінка економічної ефективності запропонованих заходів ..........75
ВИСНОВКИ ..................................................................................................81
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ............................................85
ДОДАТКИ......................................................................................................89
Cмотрите также:
Умови праці як передумова ефективності організації операційної організаційної системи

Зміст Вступ............................................................................................................3 Розділ І. Умови праці як передумова ефективності організації операційної організаційної системи ...................................................................4 1.1. Елементи створення операційної системи....................................4 1.2. Критерії ефективності операційної системи ...............................9 1.3. Умови праці у функціонуванні операційної системи..................15 Розділ ІІ. Умови праці в операційній системі ТОВ «Молочна фабрика «Рейнфорд» …………………………………………………………... 26 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства ...........26 2.2. Організація охорони праці на підприємстві ...............................32 2.3. Аналіз умов праці на підприємстві ............................................37 Розділ ІІІ. Заходи покращення умов праці на ТОВ «Молочна фабрика «Рейнфорд» …………………………………………………………....39 Висновки та пропозиції ...........................................................................42 Список використаної літератури.............................................................44

Аналіз пасивів підприємства

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 Теоретичні основи аналізу пасивів підприємства 5 РОЗДІЛ 2 Методологічні аспекти аналізу пасивів підприємства 13 РОЗДІЛ 3 Оцінка джерел утворення майна 17 ВАТ «Київський молочний завод №2» 17 РОЗДІЛ 4 Шляхи підвищення використання пасивів підприємства 26 ВИСНОВКИ 30 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 33 Додаток А Баланс по ВАТ «Київський молочний завод №2» за 2006 рік 34 Додаток Б Звіт про фінансові результати по ВАТ «Київський молочний завод №2» за 2006 рік 36 Додаток В Баланс по ВАТ «Київський молочний завод №2» за 2005 рік 38 Додаток Д Звіт про фінансові результати по ВАТ «Київський молочний завод №2» за 2005 рік 40

Аналіз пасивів підприємства

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 Теоретичні основи аналізу пасивів підприємства 5 РОЗДІЛ 2 Методологічні аспекти аналізу пасивів підприємства 13 РОЗДІЛ 3 Оцінка джерел утворення майна 17 ВАТ «Київський молочний завод №2» 17 РОЗДІЛ 4 Шляхи підвищення використання пасивів підприємства 26 ВИСНОВКИ 30 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 33 Додаток А Баланс по ВАТ «Київський молочний завод №2» за 2006 рік 34 Додаток Б Звіт про фінансові результати по ВАТ «Київський молочний завод №2» за 2006 рік 36 Додаток В Баланс по ВАТ «Київський молочний завод №2» за 2005 рік 38 Додаток Д Звіт про фінансові результати по ВАТ «Київський молочний завод №2» за 2005 рік 40

Види та класифікація витрат

Вступ 3 1. Теоретичні аспекти управління витратами підприємства 7 1.1. Види та класифікація витрат 7 1.2 Основні принципи та методи калькулювання витрат 19 1.3. Інформаційно-правове забезпечення управління витратами підприємства 25 2. Аналіз управління витратами ВАТ “Бердянсбкий завод” 28 2.1 Фінансово – економічна характеристика підприємства 28 2.2 Аналіз собівартості продукції підприємства 32 2.3 Оцінка впливу розміру витрат на фінансові результати підприємства 45 3. Шляхи підвищення ефективності управління витратами ВАТ “Бердянсбкий завод” 52 Висновки 56 Література 58 Додатки 60

Види та класифікація витрат

Вступ 3 1. Теоретичні аспекти управління витратами підприємства 7 1.1. Види та класифікація витрат 7 1.2 Основні принципи та методи калькулювання витрат 19 1.3. Інформаційно-правове забезпечення управління витратами підприємства 25 2. Аналіз управління витратами ВАТ “Бердянсбкий завод” 28 2.1 Фінансово – економічна характеристика підприємства 28 2.2 Аналіз собівартості продукції підприємства 32 2.3 Оцінка впливу розміру витрат на фінансові результати підприємства 45 3. Шляхи підвищення ефективності управління витратами ВАТ “Бердянсбкий завод” 52 Висновки 56 Література 58 Додатки 60

Шляхи покращення системи управління витратами на Крижопільському цукровому заводі (2, 3, 4 частини дипломної)

РОЗДІЛ 2.АНАЛЗІ ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ «КРИЖОПІЛЬСКОГО ЦУКРОВОГО ЗАВОДУ. 3 2.1. Загальна характеристика підприємства 3 2.2. Аналіз технології виробництва 7 2.3. Аналіз основних техніко-економічних показників 9 2.4. Оцінка фінансового стану підприємства. 13 2.5. Основні проблеми цукрової галузі 26 РОЗДІЛ 3.АНАЛІЗ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ КРИЖОПІЛЬСКОГО ЦУКРОВОГО ЗАВОДУ 29 3.1. Стан та динаміка витрат підприємства 29 3.2. Аналіз організаційно-економічної системи управління витратами на підприємстві 35 3.3. Оцінка ефективності системи управління витратами на підприємстві 40 Висновки до розділу 3 42 РОЗДІЛ 4.ШЛЯХИ ПОКРАЩЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ НА КРИЖОПІЛЬСЬКОМУ ЦУКРОВОМУ ЗАВОДІ 44 4.1.Обґрунтування вибору напрямків удосконалення системи управління витратами ВАТ «Крижопільский цукровий завод» 44 4.2. Формулювання заходів щодо зниження витрат на підприємстві 55 4.3. Ефективність запропонованих заходів в ВАТ «Крижопільский цукровий завод» 60 Висновки до розділу 7 64

Аналіз фінансового стану підприємства ВАТ “Донецький молочний завод №2”

ВСТУП 2 1 Характеристика джерел інформації для проведення аналізу 6 2 Загальна методика проведення аналізу 7 2.1 Основні параметри оцінки фінансового стану 7 2.2 Характеристика підприємства 11 3 Оцінка стану та структури майна ВАТ та джерел його утворення 16 4 Аналіз фінансової стійкості підприємства 21 5 Аналіз ліквідності і платоспроможності підприємства Донецький молокозавод 24 6 Аналіз рентабельності підприємства 28 7 Аналіз фінансових результатів 30 6. ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ПОКРАЩЕННЯ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВА 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36 Додаток А Баланс по ВАТ «Донецький молочний завод №2» за 2006 рік 38 Додаток Б Звіт про фінансові результати по ВАТ «Донецький молочний завод №2» за 2006 рік 40

Основи системи управління витратами

Зміст Вступ..............................................................................................................3 1. Основи системи управління витратами .............................................5 1.1. Сутність і класифікація витрат підприємства ................................5 1.2. Основні поняття та процедури в системі управління витратами...13 2. Функції системи управління витратами ............................................15 2.1. Планування витрат .............................................................................15 2.2. Нормування витрат .............................................................................16 2.3. Облік і калькулювання витрат..........................................................17 2.4. Аналіз і контроль витрат .................................................................18 2.5. Пошук резервів зниження витрат ...................................................19 3. Вдосконалення системи управління витратами на підприємствах...21 3.1. Проблемні питання управління витратами на підприємствах ..21 3.2. Механізм створення системи управління витратами підприємства…………………………………………………………...…22 Висновки ……………………………………………….…………………30

Функції системи управління витратами

Зміст Вступ..............................................................................................................3 1. Основи системи управління витратами .............................................5 1.1. Сутність і класифікація витрат підприємства ................................5 1.2. Основні поняття та процедури в системі управління витратами...13 2. Функції системи управління витратами ............................................15 2.1. Планування витрат .............................................................................15 2.2. Нормування витрат .............................................................................16 2.3. Облік і калькулювання витрат..........................................................17 2.4. Аналіз і контроль витрат .................................................................18 2.5. Пошук резервів зниження витрат ...................................................19 3. Вдосконалення системи управління витратами на підприємствах...21 3.1. Проблемні питання управління витратами на підприємствах ..21 3.2. Механізм створення системи управління витратами підприємства…………………………………………………………...…22 Висновки ……………………………………………….…………………30 Список використаних джерел ………………..…………………………32 Додаток

Система управління витратами на підприємстві

Вступ 3 1. Загальна характеристика витрат на виробництво продукції ( надання послуг) 6 1.1. Еволюція теорії управління витратами 6 1.2. Теоретичні основи управління витратами на великому багатопрофільному промисловому підприємстві 15 1.3. Методологія логістики і її систем в управлінні витратами великого багатопрофільного промислового підприємства 19 2. Аналіз управління витратами на ВАТ «Назва» 24 2.1. Загальні відомості про підприємство 24 2.2. Аналіз системи витрат ВАТ «Назва» 30 2.3. Напрями вдосконалення управління витратами у ВАТ «Назва» 36 Висновки 41 Література 43-45