институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Види і способи формування здоби звичайної, плетених виробів з дріжджового тіста

Каталог пособий и учебных материалов | Технология отрасли | Контрольная | Страниц: 16 | Год: 2010 | Размер: 20 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Види і способи формування здоби звичайної, плетених виробів з дріжджового тіста

1. Види і способи формування здоби звичайної, плетених виробів з дріжджового тіста
2. Характеристика пряничного тіста та виробів з нього
3. Характеристика бісквітного тіста, його види, технологічні параметри сировини
4. Виготовлення бісквітних тортів
5. Розрахунок кількості сировини для приготування 24 кг желе
Список використаної літератури
Cмотрите также:
Технологія кондитерських виробів

Зміст 1. Технологічні параметри сировини і процесу виробництва листового тіста традиційної технології, асортимент виробів із нього, вимоги до їх якості. Чому треба маргарин зневоднювати? 3 2. Чому при випіканні заварного тіста у середині виробів утворюється порожнина? 10 Література 13

Аналіз звичайної діяльності підприємства

Вступ...............................................................................................................................3
Розділ 1. Теоретичні аспекти аналізу звичайної діяльності.......................................4
1.1. Визначення звичайної діяльності........................................................................4
1.2. Особливості формування доходів і фінансових результатів
від звичайної діяльності.......................................................................................9
1.3. Інформаційна база аналізу звичайної діяльності підприємства......................11
Розділ 2. Аналіз звичайної діяльності ЗАТ Споживсервіс .....................................16
2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства...............................16
2.2. Аналіз звичайної діяльності підприємства........................................................19
Розділ 3. Удосконалення методики аналізу звичайної діяльності ...........................24
Висновки.........................................................................................................................30
Список використаної літератури...................................................................................32
Додатки............................................................................................................................34


Формування споживчих властивостей варених ковбасних виробів впродовж технологічного процесу

Вступ 3 1. Характеристика якості та безпечності основної сировини для варених ковбасних виробів. 5 2. Характеристика основних етапів технології варених ковбасних виробів 18 3. Характеристика режиму зберігання варених ковбасних виробів в умовах підприємства громадського харчування 21 4. Формування органолептичних та фізико-хімічних властивостей варених ковбасних виробів в процесі виготовлення 26 5. Упакування та маркування варених ковбасних виробів 34 Висновки та пропозиції 37 Список використаних джерел 40

Сутність і значення порошкової металургії

ЗМІСТ ВСТУП 3 1. Історія розвитку порошкової металургії та застосування її продукції 5 2. Сутність і значення порошкової металургії 6 3. Способи виробництва металевих порошків і їх властивості 8 4. Підготовлення шихти до пресування виробів 13 5. Формування виробів із порошків 14 6. Спікання та викінчування виробів 16 7. Перспектива розвитку порошкової металургії 17 ВИСНОВКИ 19 ПЕРЕЛІК ЛІТЕРАТУРИ 21

Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва

Вступ 3 1. Теоретичні і практичні засади формування споживчих властивостей і ринку макаронних виробів в Україні 6 1.1. Аналіз ринку макаронних виробів (за 3 роки) 6 1.2. Чинники формування, зберігання споживчих властивостей макаронних виробів 10 1.2.1. Характеристика сировини та матеріалів 10 1.2.2. Особливості технології макаронних виробів її вплив на якість готової продукції 12 1.2.3. Пакування, маркування, транспортування і умови зберігання макаронних виробів 17 1.3. Класифікація і асортимент макаронних виробів 18 1.4. Дефекти макаронних виробів і заходи щодо їх запобігання 20 1.5. Вимоги нормативної документації щодо якості макаронних виробів 22 2. Порівняльна оцінка споживчих властивостей макаронних виробів що реалізують торгівельні мережі м. Житомира 26 2.1. Об’єкти і методи дослідження 26 2.2. Органолептичні і фізико-хімічні показники макаронних виробів різних виробників 30 Висновки та пропозиції 33 Список використаних джерел літератури 35 Додатки 38-40

Організація методики аудиту доходів від звичайної діяльності та його комп'ютеризація

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні основи аудиту доходів від звичайної діяльності 6 1.1. Основні вимоги до визнання, складу та оцінки доходів 6 1.2. Мета, завдання аудиту доходів від звичайної діяльності 12 1.3. Нормативна база аудиту доходів від звичайної діяльності 14 Розділ 2. Організація методики аудиту доходів від звичайної діяльності на підприємстві ТОВ „Назва” 18 2.1. Економічна характеристика підприємства ТОВ „Назва” 18 2.2. Організація аудиту доходів від звичайної діяльності 20 2.3. Методика аудиту доходів від звичайної діяльності 24 Розділ 3. Аудит доходів від звичайної діяльності та його комп'ютеризація на підприємстві ТОВ „Назва” 37 3.1. Аналіз доходів від звичайної діяльності з використанням ПЕОМ 37 3.2. Аудит доходів від звичайної діяльності з використанням ПЕОМ 42 3.3. Узагальнення результатів аудиту доходів від звичайної діяльності 44 Висновок 48 Список використаної літератури 52 Додатки 56-64

Облік доходів звичайної діяльності підприємства

Вступ 3 1. Методичні основи обліку доходів звичайної діяльності підприємства 5 1.1. Визначення та класифікація доходів звичайної діяльності підприємства 5 1.2. Документальне оформлення доходів звичайної діяльності підприємства 14 1.3. Порядок проведення інвентаризації доходів звичайної діяльності підприємства 20 2. Облік доходів звичайної діяльності підприємства 22 2.1 Характеристика рахунків, призначених для обліку доходів звичайної діяльності підприємства 22 2.2 Облік доходів звичайної діяльності підприємства 25 3. Характеристика показників діяльності підприємства ТОВ “Назва” 29 3.1. Загальна характеристика підприємства ТОВ “Назва” 29 3.2 Аналіз показників виробничо-фінансової діяльності ТОВ “Назва” 31 Висновки 34 Список використаних джерел 36 Додатки 40

Товарознавча характеристика кисло-молочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів

Вступ 4 1. Способи виробництва кисломолочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів 6 2. Асортимент кисломолочних сирів, сиркових виробів і напівфабрикатів, вимоги до їх якості 16 3. Смак і запах кисломолочних продуктів і їх дефект 23 Висновок 33 Список використаної літератури 35

Товарознавча характеристика кисло-молочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів

Вступ 4 1. Способи виробництва кисломолочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів 6 2. Асортимент кисломолочних сирів, сиркових виробів і напівфабрикатів, вимоги до їх якості 16 3. Смак і запах кисломолочних продуктів і їх дефект 23 Висновок 33 Список використаної літератури 35

Облік і аудит доходів від звичайної діяльності

Вступ Розділ 1. Теоретичні аспекти обліку і аудиту доходів і витрат підприємства 1.1. Теоретична сутність та формування доходів і витрат підприємства .2. Нормативно-правова база обліку і аудиту доходів і витрат підприємства Розділ 2. Облік доходів витрат підприємства від звичайної діяльності 2.1. Класифікація і загальні принципи обліку доходів і витрат підприємства 2.2. Облік витрат і доходів від операційної діяльності підприємства 2.3. Облік доходів і витрат від фінансової діяльності підприємства 2.4. Облік доходів і витрат від інвестиційної діяльності підприємства 2.5. Облік фінансових результатів Розділ 3. Аудит доходів і витрат від звичайної діяльності підприємства 3.1. Методика проведення аудиту доходів і витрат підприємства 3.2. Способи дослідження доходів і витрат підприємства 3.3. Узагальнення результатів аудиту Висновки Список використаної літератури