институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організаційно-виробнича характеристика підприємства

Каталог пособий и учебных материалов | Экономика предприятия | Курсовая | Страниц: 53 | Год: 2010 | Размер: 1895 кб. | Стоимость: 70 грн. | Смотреть | Купить

Організаційно-виробнича характеристика підприємства

ЗМІСТ:


Вступ..........................................................................................................3
1. Організаційно-виробнича характеристика підприємства..............5
2. Економічний аналіз діяльності підприємства ..............................11
3. Взаємовідносини підприємства з банками....................................14
4. Фінансова діяльність підприємства ...............................................17
5. Бухгалтерський облік та аудит......................................................30
Висновки .................................................................................................34
Список використаної літератури.........................................................36
Додатки ...................................................................................................37
Cмотрите также:
Організаційно-виробнича характеристика підприємства

План: Вступ. 1. Організаційно-виробнича характеристика підприємства 2. Економічний аналіз діяльності підприємства 3. Взаємовідносини підприємства з банками 4. Фінансова діяльність підприємства 5. Бухгалтерський облік та аудит на підприємстві Висновки Список використаної літератури Додатки

Економічний аналіз діяльності підприємства

Зміст: Вступ...................................................................................................................3 1. Організаційно-виробнича характеристика підприємства.............................4 2.Економічний аналіз діяльності підприємства.............................................10 3.Взаємовідносини підприємства з банками .................................................13 4.Фінансова діяльність підприємства............................................................14 5.Бухгалтерський облік та аудит на підприємстві.........................................25 Висновок............................................................................................................31 Список використаної літератури...................................................................33 Додатки……………………………………………………………………......35

Організаційно-виробнича практика

Вступ 3 Розділ 1. Організаційна характеристика підприємства 4 Розділ 2. Економічна характеристика підприємства та організація і і ведення економічної роботи на підприємстві 6 Розділ 3. Організація та ведення обліку контролю та аналізу власного капіталу 11 Висновки і пропозиції 20 Список використаної літератури 21

Організація фермерських господарств

ВСТУП 2 1 ОРГАНІЗАЦІЙНО ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА 4 1.1 Природно-кліматичні умови і місце розташування підприємства 4 1.2 Характеристика землекористування 6 1.3 Наявність і використання трудових ресурсів 10 1.4 Забезпеченість основними фондами та ефективність їх використання 11 1.5 Організаційна структура управління підприємством 13 1.6 Спеціалізація підприємства 13 2 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНІ ОСНОВИ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ 15 2.1 Фермерські господарства та порядок їх створення 15 2.2 Землекористування фермерського господарства 18 2.3 Виробнича діяльність фермерських господарств 23 2.4 Оплата праці в фермерських господарствах 24 2.5 Аналіз виробництва основної продукції та ефективність діяльності фермерського господарства 26 ВИСНОВКИ 28 ЛІТЕРАТУРА 30

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА.

ЗМІСТ ВСТУП…………………………………………………………………………......4 РОЗДІЛ І. ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ТЕМА 1. СИСТЕМА ПЛАНІВ ПІДПРИЄМСТВА……………………………..5 ТЕМА 2. МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ І ПЛАНУВАННЯ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ……………………………………………………………………….5 ТЕМА 3. ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ………………………………………..6 ТЕМА 4. ОПЕРАТИВНО-КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ…………………..7 ТЕМА 5. МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ…………………….9 ТЕМА 6. ВИРОБНИЧА ПОТУЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА………………….10 ТЕМА 7. ПЕРСОНАЛ І ОПЛАТА ПРАЦІ……………………………………..13 ТЕМА 8. ВИРОБНИЧА ІНФРАСТРУКТУРА…………………………………15 ТЕМА 8. ВИРОБНИЧА ІНФРАСТРУКТУРА…………………………………21 ТЕМА 9. ВИТРАТИ ВИРОБНИЦТВА…………………………………………24 ТЕМА 10. ФІНАНСОВЕ ПЛАНУВАННЯ……………………………………..27 ТЕМА 11. ОНОВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ………………………………………...30 РОЗДІЛ 12. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ РОЗВИТОК ТА БІЗНЕС- ПЛАНУВАННЯ………………………………………………………………….31 РОЗДІЛ ІІ. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ТЕМА 1. ОРГАНІЗАЦІЙНІ ОСНОВИ ВИРОБНИЦТВА. УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЦТВОМ………………………………………………………………32 ТЕМА 2. ВИРОБНИЧІ СИСТЕМИ……………………………………………..35 ТЕМА 3. ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС І ОРГАНІЗАЦІЙНІ ТИПИ ВИРОБНИЦТВА…………………………………………………………………37 ТЕМА 4. ОРГАНІЗАЦІЯ ТРУДОВИХ ПРОЦЕСІВ ТА РОБОЧИХ МІСЦЬ……………………………………………………………………………39 ТЕМА 5. НОРМУВАННЯ ПРАЦІ……………………………………………...44 ТЕМА 6. ПОБУДОВА ВИРОБНИЧОЇ СТРУКТУРИ ПІДПРИЄМСТВА…...45 ТЕМА 7. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ПРОСТОРІ І ЧАСІ. СТРУКТУРА РОБОЧОГО ЧАСУ ТА ВИРОБНИЧОЇ ОПЕРАЦІЇ……….…..46 ТЕМА 8. ОРГАНІЗАЦІЯ ДОПОМІЖНИХ ВИРОБНИЦТВ………………….47 ТЕМА 9. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУЮЧИХ ГОСПОД……………………49 ТЕМА 10. МЕТОДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА……………………….50 ТЕМА 11. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИРОБНИЧЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ……………………………...52 ТЕМА 12. КОМПЛЕКСНА ПІДГОТОВКА ВИРОБНИЦТВА ДО ВИПУСКУ НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ……………………………………………………………..56

Матрична організаційно-виробнича структура логістичної системи

Матрична організаційно-виробнича структура логістичної системи СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Экономика АПК

1 Народногосподарське значення та розміщення переробки продукції 3 2 Сучасний рівень економічної ефективності переробки плодів та ягід 5 2.1 Організаційно - виробнича характеристика підприємства 5 2.2 Забезпеченість підприємства основними ресурсами та рівень їх використання 7 2.3 Економічна ефективність переробки плодів та ягід 14 2.4 Фінансовий аналіз підприємства 18 Використана література 23

Экономика АПК

1 Народногосподарське значення та розміщення переробки продукції 3 2 Сучасний рівень економічної ефективності переробки плодів та ягід 5 2.1 Організаційно - виробнича характеристика підприємства 5 2.2 Забезпеченість підприємства основними ресурсами та рівень їх використання 7 2.3 Економічна ефективність переробки плодів та ягід 14 2.4 Фінансовий аналіз підприємства 18 Використана література 23

Логістика в туризмі

1. Концепція та сутність логістики туристичного підприємства 3 2. Матрична організаційно-виробнича структура логістичної системи 8 Список використаних джерел 13

ОРГАНІЗАЦІЯ І ДІЯЛЬНІСТЬ ВИРОБНИЧОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ПІДПРИЕМСТВА

ЗМІСТ ВСТУП………………………………………………………………………….……5 РОЗДІЛ 1. ВИРОБНИЧА ІНФРОСТРУКТУРА, ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО- КОМПЛЕКСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВИРОБНИТСТВА………………..…….6 1.1. Загальна характеристика інфраструктури підприємства і системи технічного обслуговування виробництва……………………….…….6 1.2. Організаційно-допоміжне виробництво та обслуговування…………9 1.3. Основи функціонування системи матеріально-технічного забезпечення виробництва та організація складського господарства на підприємстві…………………………………………………………..13 РРОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИРОБНИЧОЇ СТРУКТУРИ ТА ЕФЕКТИВНАДІЯЛЬНІСИТЬФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДРОЗДІЛУ НА ПРИКЛАДІ ……………………………………………………………….………….19 2.1. Аналіз підприємства………………………………………………………19 2.2. Аналіз ефективної організації основного виробництва………………..35 2.3. Аналіз ефективної організаційної роботи матеріально-технічного забезпечення.……………………………………………………….……..38 . РОЗДІЛ 3. РЕКЛМЕНДАЦІЇ ПО УДОСКОНАЛЕННЮ…………………………. ВИСНОВОК..……………………………………………………………………….. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇЛІТЕРАТУРИ……………..………………………… ДОДАТКИ…………………………………………………………………………… .