институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Естетика ресторану

Каталог пособий и учебных материалов | Товароведение | Контрольная | Страниц: 15 | Год: 2010 | Размер: 19 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Естетика ресторану

1. Категорії «гармонія» і «міра»
2. Основні стилі архітектури
3. Чинники, які визначають комфортність інтер’єрів закладів
ресторанного господарства
4. Обладнання торгівельних залів закладів ресторанного господарства
5. Їстівні квіти і їх використання
Список використаної літератури
Cмотрите также:
Етика та естетика

1. Пізнавальна функція моралі. 2 2. Естетика в Стародавньому Китаї (Конфуцій і Лау Цзи). 6 Список використаної літератури 12

Етика та естетика

1. Мораль у релігійній концепції. 2 2. Естетика у розумінні Фоми Аквінського. 8 Список використаної літератури 13

Організація виробництва в заготівельному цеху (рибному) ресторану "Назва"

І. Вступ (обгрунтування теми) 3 ІІ. Теоретична частина. Характеристика ресторану. Характеристика заготівельного цеху (рибного) ресторану "Назва" 4 ІІІ. Практична частина. Аналіз стану організації роботи в заготівельному цеху ресторану "Назва" 7 IV. Проект вдосконалення організації роботи в заготівельному цеху ресторану "Назва" 14 V. Висновки та пропозиції 20 VI. Використана література 22

Організація виробництва в заготівельному цеху (овочевому) ресторану "Назва"

І. Вступ 3 ІІ. Теоретична частина. Характеристика ресторану. Характеристика заготівельного цеху (овочевого) ресторану "Назва" 5 ІІІ. Практична частина. Аналіз стану організації роботи в заготівельному цеху ресторану "Назва" 8 IV. Проект вдосконалення організації роботи в заготівельному цеху ресторану "Назва" 17 V. Висновки та пропозиції 24 VI. Використана література 26 Додаток А 28

Етика і естетика контрольна робота

ЗМІСТ 1. Проблема сенсу життя людини 3 2. Досягнення української естетики XVIII—XIX ст. 5 3. Основні тенденції розвитку у сучасній цивілізації 8 4. Естетика в структурі міжпредметних зв’язків 10 Список використаної літератури 15

Організація створення та функціонування ресторану (бізнес-план)

У роботі розглядаються питання розробки бізнес-плану підприємства громадського харчування ресторанного ВСТУП 3 Частина 1 4 Приклади заповнених заяв для відкриття ресторану Частина 2 6 Характеристика конкурентів ресторану Приблизний план асортименту ресторану Персонал ресторану Календарний план Кваліфікаційні характеристики працівників Штатний розклад працівників Первісні витрати на оснащення підприємства Нарахування амортизації План по праці й заробітній платі План рекламної кампанії Ризики Розрахунок суми первісних капітальних вкладень Розрахунок витрат підприємства Розрахунок виторгу ресторану за 1 рік функціонування 1. Рівень рентабельності капіталу 2. Дохід від проекту 3. Індекс рентабельності 4. Точка беззбитковості 5. Виробничий важіль 6. Запас фінансової міцності 7. Строк окупності проекту 8. Чистий приведений дохід План розміщення ресторану Частина 3 34 Зразки заповнених контрактів ресторану ВИСНОВКИ 44 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 46 ДОДАТКИ 49

Особливості організації роботи ресторану при розважальних закладах

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ РЕСТОРАНУ ПРИ РОЗВАЖАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ 5 1.1. Розвиток індустрії розваг в Україні 5 1.2. Сутність та основні характеристика ресторанних закладів 12 1.3. Організація роботи ресторану при розважальних закладах 15 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ РЕСТОРАНУ ПРИ БОУЛІНГ-КЛУБІ ТОВ «ххх» 19 2.1. Оцінка позиції СП ТОВ "ххх" на ринку розважальних послуг 19 2.2. Дослідження роботи ресторану при ТОВ "ххх" 23 2.3. Особливості меню в ресторанах при розважальних закладах на прикладі ТОВ "ххх" 40 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПОКРАЩЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ ПРИ БОУЛІНГ-КЛУБІ ТОВ «ххх» 46 3.1. Пропозиції щодо покращення обслуговування в ресторані 46 3.2. Покращення організації розважальної програми в ресторані 49 ВИСНОВКИ 51 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 53 ДОДАТКИ 55

Оцінка конкурентних позицій туристичного підприємства на регіональному ринку послуг

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНКУРЕНТНИХ ПОЗИЦІЙ ПІДПРИЄМСТВ 5 1.1. Сутність та основні характеристики конкурентних переваг підприємств 5 1.2. Взаємозв’язок конкурентних переваг та конкурентної позиції підприємства 8 1.3. Персонал як важлива конкурентна перевага підприємства ресторанного господарства 10 РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА КОНКУРЕНТНИХ ПОЗИЦІЙ РЕСТОРАНУ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РИНКУ 13 2.1. Загальна характеристика ресторану 13 2.2. Аналз конкурентного середовища ресторану 15 2.3. Оцінка конкурентних позицій ресторану СП ТОВ „Назва” 21 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТНИХ ПОЗИЦІЙ РЕСТОРАНУ СП ТОВ «Назва» 25 3.1. Заходи підвищення конкурентних позицій ресторану СП ТОВ «Назва» 25 3.2. Оцінка запропонованих заходів 28 ВИСНОВКИ 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 36 ДОДАТКИ 40

Комплексна контрольна робота

1. Логіка: Дедуктивне міркування. 3 2. Релігієзнавство: Основні типи релігійних організацій, що існують в сучасному світі: церква, секта, деномінація, харизматичний культ. 8 3. Етика: Етичні погляди Ф.Ніцше 12 4. Естетика: Естетика часів Відродження, її відмінності від естетики Середніх віків. 17 Список використаної літератури 25

Естетика Гегеля

Естетика Гегеля 3 Перелік використаної літератури 13 1.Адорно Т.В. Эстетические теории. М. 1999. 2.Борисенко А.Н. Эстетика. М. 2001. 3.Гегель Г.В. Эстетика. М. 1968. 4.Гегель Г.В. Лекции по истории философии. М. 1995. 5.Павлов В.А. Хрестоматия по эстетике. М. 1998.