институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Договір постачання

Каталог пособий и учебных материалов | Гражданское право | Курсовая | Страниц: 51 | Год: 2010 | Размер: 1887 кб. | Стоимость: 70 грн. | Смотреть | Купить

Договір постачання

ПЛАН

Вступ
1. Договір постачання електричної енергії.
2. Договір постачання холодної та гарячої води і водовідведення, послуги з централізованого опалення.
3. Договір постачання газу.
Додатки
Висновок
Використана література
Cмотрите также:
Джерела закупок і постачання

Вступ / 1. Характеристика підприємства “Домовий” / 2. Поняття джерел закупок і їх характеристика / 3. Елементи закупок товарів в оптовій торгівлі / 4. Організація господарських зв’язків в процесі закупок товарів (договір купівлі-продажу) / 5. Облік та контроль виконання договорів постачання / Висновки та пропозиції / Список використаної літератури

Облік процесу постачання

Вступ 3 1. Теоретичні аспекти обліку процесу постачання 5 2. Організація процесу постачання 7 3. Бухгалтерський облік процесу постачання 9 Висновок 24 Використана література 27

Методологічні підходи до логістики постачання

Зміст Вступ Розділ 1: Методологічні підходи до логістики постачання 1.1 Логістика як інструмент ринкової економіки…………………...............4-9 1.2 Суть, завдання та функції логістики постачання………………………9-17 1.3 Особливості формування систем постачання в сучасних умовах……17-29 1.4 Нормативно правове забезпечення діяльності в сфері постачання…..29-35 Розділ 2: Сучасний стан постачання в умовах підприємства АТЗТ „Україна” 2.1 Аналіз галузі панчішно-шкарпеткових виробів……………………….36-39 2.2 Загальна характеристика діяльності підприємства……………………40-51 2.3 Аналіз фінансово-господарської діяльності АТЗТ „Україна”………...51-63 2.4 Оцінка рівня постачання підприємства………………………………...63-74 2.5 Шляхи удосконалення процесу закупівель…………………………….74-77 2.6 Використання комп’ютерних технологій при написанні бакалаврської роботи…………………………………………………………………………77-81 Висновки Cписок використаної літератури

Підвищення ефективності матеріально-технічного постачання в підприємствах ресторанного господарства

Вступ 3 1. Теоретична частина 6 1.1. Суть і значення матеріально- технічного постачання 6 1.2. Організація матеріально- технічного постачання 15 2. Аналітична частина 22 2.1. Характеричстика досліджуваного підприємства 22 2.2. Аналіз діяльності служби матеріально-технічного постачання 32 3. Проектна частина 47 3.1. Підвищення ефевикності матеріально- техночіного постачання в підприємствах ресторанного господарства 47 Висновки 62 Література 65-68

Облік процесу постачання

Вступ 3 1. Сутність постачання. Призначення обліку розрахунків із постачальниками 3 2.Документальне оформлення операцій із постачальниками 5 3. Облік процесу постачання 8 Висновки 10 Список літератури 12

Організація і технологія торговельної діяльності

1. Класифікація підприємств роздрібної торгівлі та характеристика їх видів 3 2. Структура і призначення приміщень загальнотоварних і спеціальних складів 8 3. Задача 13 Оптове підприємство уклало договір постачання з магазинами № 1 і 2, де зазначено, що борошно постачатиметься централізовано рівними партіями кожної декади місяця. Розрахуйте коефіцієнт рівномірності постачання борошна до магазинів, визначте, який магазин краще обслуговується оптовим підприємством, і запропонуйте шляхи забезпечення своєчасного завезення борошна до магазинів. Вихідні дані подано в таблиці. ... Література 15

Договори на передачу майна в користування

ПЛАН ВСТУП 1. Договір майнового найму 2. Договір оренди 2.1. Договір оренди державного та комунального майна 2.2. Поняття договору найму (оренди) житла 2.3. Договір найму будівлі або іншої капітальної споруди. 2.4. Найм (оренда) транспортного засобу 2.5. Договір прокату 2.6. Договір оренди (найму) земельної ділянки 3. Договір лізингу ВИСНОВОК Використана література

Організація продовольчого постачання підприємств

План Вступ 3 1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 4 1.1. Характеристика ресторану “Козацький” 8 2. Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу. 12 2.1. Визначення потреби підприємств суспільного харчування в сировині і напівфабрикатах 13 2.1.1. Мета продовольчого забезпечення 14 2.1.2. Форми постачання та вибір постачальника 16 2.1.3. Управління складським господарством підприємства 18 2.1.4. Управління транспортним господарством підприємства 20 2.1.5. Оптимізація маршрутів доставки товарів 21 2.2. Продовольче постачання на прикладі ресторану “Козацький” 24 3. Удосконалення організації продовольчого постачання підприємств готельного господарства. 31 Висновки 34 Використана література: 36 Додаток 37

Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу

Вступ 3 1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 4 1.1. Характеристика ресторану “Козацький” 8 2. Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу. 12 2.1. Визначення потреби підприємств суспільного харчування в сировині і напівфабрикатах 13 2.1.1. Мета продовольчого забезпечення 14 2.1.2. Форми постачання та вибір постачальника 16 2.1.3. Управління складським господарством підприємства 18 2.1.4. Управління транспортним господарством підприємства 20 2.1.5. Оптимізація маршрутів доставки товарів 21 2.2. Продовольче постачання на прикладі ресторану “Козацький” 24 3. Удосконалення організації продовольчого постачання підприємств готельного господарства. 31 Висновки 34 Використана література: 36 Додаток 37

Договір поставки

ВСТУП 3 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДОГОВОРУ ПОСТАВКИ. 6 1.1.Поняття договору поставки та його місце у системі цивільно-правових договорів. 6 1.2. Правове регулювання договору поставки. 13 1.3.Зміст договору поставки. 15 2. ПОРЯДОК І СПОСОБИ УКЛАДАННЯ ДОГОВОРІВ ПОСТАВКИ. 31 2.1. Особливості укладання договорів поставки через систему товарних ринків. 31 2.2.Особливості укладання договорів поставки для державних потреб. 41 2.2.1. Договір контрактації сільськогосподарської продукції 48 2.2.2. Договір постачання енергетичними та іншими ресурсами через приєднану мережу 50 3. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИКОНАННЯ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ ЗА ДОГОВОРОМ ПОСТАВКИ ТА ПРАВОВІ НАСЛІДКИ ПОРУШЕННЯ ДОГОВОРУ ПОСТАВКИ. 54 3.1. Способи забезпечення виконання зобов’язань, що випливають із договірних відносин поставки продукції. 54 3.2. Відповідальність за невиконання зобов’язань за договором поставки. 65 ВИСНОВОК 74 Додаток №1 78 ЛІТЕРАТУРА 81