институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Тема: Порядок приймання поставленої продукції по якості

Каталог пособий и учебных материалов | Хозяйственное право | Курсовая | Страниц: 31 | Год: 2010 | Размер: 854 кб. | Стоимость: 70 грн. | Смотреть | Купить

Порядок приймання поставленої продукції по якості

План.
Вступ
1. Порядок приймання поставленої продукції по якості:
1.1. Якість і комплектність продукції;
1.2. Вибіркова перевірка якості і комплектності продукції.
2. Приймання продукції за участю представника постачальника та представника громадськості:
2.1. Приймання продукції за участю представника постачальника;
2.2. Приймання продукції за участю представника громадськості;
3. Акт приймання продукції за якістю. Акт про скриті недоліки продукції.
4. Претензійна робота щодо постачання неякісної продукції.
Практична робота
Висновок
Cмотрите также:
Приймання поставленої продукції по кількості: місце, строки.

ПЛАН Вступ 1. Виконання господарських договорів щодо приймання продукції 2. Приймання поставленої продукції по кількості: місце, строки. 3. Особи, які здійснюють приймання. 4. Оформлення повноважень на участь в прийманні. Акт приймання. Висновок

Організація правової роботи щодо підвищення якості продукції (рпобіт, послуг)

План Вступ 1. Порядок прийомки поставленої продукції по якості; 2. Якість і комплектність продукції; 3. Акт прийоми продукції. Акт про скриті недоліки продукції; 4. Претензійна діяльність. Додатки Висновок

Правове регулювання приймання продукції (товарів).

План. Вступ. 1. Загальні поняття транспортних договорів: а) види перевезень та їх правове регулювання; б) зміст, укладення та оформлення договорів перевезення; в) виконання договорів про перевезення вантажу. 2. Правове регулювання приймання продукції (товарів). 3. Приймання поставленої продукції по кількості: порядок, місце, строки. 4. Особи, які здійснюють прийомку. Виклик представника. 5. Оформлення повноважень на участь у прийомки. Акт прийомки. Висновок. Додатки. Використана література.

Порядок приймання продукції і товарів за кількістю

Зміст Вступ 2 1. Порядок приймання продукції і товарів за кількістю 3 2. Порядок приймання продукції і товарів за якістю 8 Висновки 13 Список використаних джерел 14

Порядок приймання продукції і товарів за кількістю

Зміст Вступ 2 1. Порядок приймання продукції і товарів за кількістю 3 2. Порядок приймання продукції і товарів за якістю 8 Висновки 13 Список використаних джерел 14

Оцінка якості продукції програмного забезпечення

Вступ 3 Оцінка якості продукції програмного забезпечення 4 1. Основні поняття якості програмної продукції 4 2. Чинники та система характеристик якості програмної продукції 6 3. Показники якості програмної продукції 9 4. Методи визначення показників якості 10 5. Сертифікація систем якості 13 Висновки 16 Список використаної літератури 18 Додаток 1 - Групи показників якості пп за рівнями структуризації 20

Контроль якості продукції та його значення в загальній системі управління якістю

ВСТУП 3 1. ВНУТРІШНЬОВИРОБНИЧИЙ ТЕХНІЧНИЙ КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ 4 1.1. Суть та показники оцінювання якості продукції 4 1.2. Методи оцінювання якості продукції 9 1.3. Конкурентоспроможність продукції. 10 1.4. Категорії управління якістю продукції 14 2. АНАЛІЗ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ PROCTER&GAMBLE . 18 2.1. Контроль якості та вимоги нормативних документів 18 2.2. Характеристика продукції Procter&Gamble на ринку України. Основні об’єкти. 18 2.3. Класифікація засобів для прання та миття 25 2.4. Товарознавча характеристика асортименту та якості відповідних груп товарів 28 3. ЕФЕКТИВНІСТЬ І СПОСОБИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ І КОНКУРЕНТОЗДАТНСТІ ПРОДУКЦІЇ. 34 ВИСНОВОК 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ: 40

„Аналіз якості випущеної продукції” на матеріалах ВАТ "Вінницький хлібзавод №2"

План Вступ....................................................................................................................3 Розділ 1. Теоретичні основи якості випущеної продукції..............................5 1.1. Поняття та оцінка рівнів якості продукції.......................................5 1.2. Теорія та фактори управління якістю продукції............................10 Розділ 2. Практичне застосування оцінки якості продукції на підприємстві ВАТ "Вінницький хлібзавод №2"..............................................15 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства.............15 2.2. Аналіз якості та конкурентоспроможності продукції підприємства.............................................................................................20 Розділ 3. Шляхи вдосконалення якості і конкурентноздатності продукції підприємства......................................................................................28 Висновки..............................................................................................................32 Список використаної літератури......................................................................34 Додатки

Управління якістю продукції на підприємстві

ЗМІСТ Вступ 3 Розділ 1. Сутність та показники якості продукції 5 1.1. Якість продукції як економічна категорія. Фактори, що впливають на якість продукції 5 1.2. Показники якості продукції. 9 1.3. Система управління якістю продукції 13 2. Рівень якості продукції на ККЗ «Росинка». 19 2.1. Загальна характеристика об’єкту дослідження. 19 2.2. Аналіз умов формування якості продукції ККЗ „Росинка” 22 3. Напрямки підвищення якості продукції ККЗ „Росинка”. 27 3.1. Основні напрямки удосконалення системи управління якістю. 27 3.2. Економічний ефект від впровадження заходів щодо підвищення якості 31 Висновки 33 Список використаної літератури 35 ДОДАТКИ 38

Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ЯК ЧИННИКА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 6 1.1. Поняття якості, стандартизація і сертифікація продукції 6 1.2. Чинники, що впливають на якість продукції 13 1.3. Показники та методи оцінки якості продукції 20 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДОСЯГНУТОГО РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ «Назва» 26 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства ВАТ «Назва» 26 2.2. Досягнутий рівень якості продукції та вплив її рівня на результати виробництва 35 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ТА РЕЗЕРВИ ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ НА РИНКУ 41 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 51 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 54 ДОДАТКИ 59