институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Тема: Розробка і впровадження заходів щодо підвищення продуктивності праці персоналу

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент | Диплом | Страниц: 62 | Год: 2010 | Размер: 1871 кб. | Стоимость: 120 грн. | Смотреть | Купить

Розробка і впровадження заходів щодо підвищення продуктивності праці персоналу

ЗМІСТ

ВСТУП...........................................................................................................

1 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ НА
ПІДПРИЄМСТВІ.......................................................................................
1.1 Поняття продуктивності праці...........................................................
1.2 Значення продуктивності....................................................................
1.3 Фактори підвищення продуктивності праці.....................................
1.4 Показники та методи вимірювання продуктивності праці..............
1.5 Резерви підвищення продуктивності праці.......................................

2 АНАЛІЗ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ НА ТОВ «ПРИДЕСЕННЯ».....
2.1 Загальна характеристика підприємства.............................................
2.2 Рівень забезпеченості трудовими ресурсами на підприємстві........
2.3 Віддача трудових ресурсів..................................................................
2.4 Рівень та динаміка показників продуктивності праці на
підприємстві..........................................................................................

3 ЗАХОДИ ПО ПІДВИЩЕННЮ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ НА
ТОВ «ПРИДЕСЕННЯ» .............................................................................

4 ОЦІНКА РІВНЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ НА
ПІДПРИЄМСТВІ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРОГРАМИ ПРОДЖЕКТ..

ВИСНОВКИ..................................................................................................

ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.....................................................

ДОДАТОК.....................................................................................................
Cмотрите также:
Організаційні заходи щодо підвищення продуктивності праці персоналу підприємства

Вступ 3 Розділ 1. Теоретико-методологічні аспекти продуктивності праці 6 1.1. Поняття продуктивності праці 6 1.2. Продуктивність праці, показники та методи її визначення 7 1.3. Чинники та резерви зростання продуктивності праці 10 Розділ 2. Дослідження рівня продуктивності праці на ЗАТ «Радій» 16 2.1. Характеристика виробничої діяльності та основних техніко-економічних показників роботи підприємства 16 2.2. Стан підвищення продуктивності праці на підприємстві 18 Розділ 3. Проблеми та перспективи підвищення продуктивності праці на підприємстві 22 3.1. Резерви і фактори підвищення продуктивності праці 22 3.2. Пропозиції щодо підвищення продуктивності праці персоналу підприємства 25 Висновки 31 Список використаної літератури 33 Додатки 35

ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СТИМУЛЮВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІВНИКІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ

Вступ 3 РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади організації стимулювання продуктивності праці на підприємстві 7 1.1. Сутність та принципи стимулювання праці 7 1.2. Показники та критерії ефективності стимулювання праці на підприємстві 16 РОЗДІЛ 2. Дослідження діючої системи стимулювання продуктивності праці на ТОВ "Автоцентр" 37 2.1 Аналіз оплати праці персоналу ТОВ "Автоцентр" 37 2.2 Дослідження факторів, що впливають на оплату праці персоналу підприємства 44 2.3 Оцінка ефективності системи стимулювання праці на підприємстві 51 РОЗДІЛ 3. Удосконалення системи стимулювання продуктивності праці на підприємстві 57 3.1. Основні напрями підвищення ефективності стимулювання праці персоналу 57 3.2. Розробка системи стимулювання продуктивності праці персоналу 64 ВИСНОВКИ 79 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 82 ДОДАТКИ 87

Аналіз продуктивності праці та витрат на оплату праці

Вступ 3 Розділ 1.Аналітико-методологічні аспекти підвищення продуктивності праці та ефективності використання форм і систем оплати праці 5 1.1.Вплив продуктивності праці персоналу на ефективність роботи підприємства 5 1.2.Існуючі підходи до аналізу та підвищення ефективності використання форм і систем оплати праці 9 Розділ 2.Аналіз продуктивності та витрат на оплату праці на підприємстві ТОВ «Віконт» 15 2.1.Загальна характеристика підприємства 15 2.2.Аналіз продуктивності та витрат на оплату праці 17 Розділ 3.Пропозиції щодо підвищення продуктивності праці та вдосконалення системи оплати праці на підприємстві 24 3.1.Методологічні підходи щодо підвищення ефективності діючих форм оплати праці та продуктивності праці 24 3.2.Оцінка пропозицій щодо підвищення ефективності використання діючих форм оплати праці на підприємстві 30 Висновки 36 Список використаних літературних джерел 38

Продуктивність праці персоналу

Вступ. 3 1. Продуктивність праці персоналу. 7 2.Вимірювання продуктивності праці персоналу. 12 2.1 Вимірювання продуктивності. 12 2.2 Вимірювання рентабельності. 18 3. Динаміка та резерви підвищення продуктивності праці персоналу. 20 3.1 Резерви підвищення продуктивності праці персоналу. 20 3.2 Динаміка підвищення продуктивності праці. 23 Висновок. 26 ЛІТЕРАТУРА 29

УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У МІЖНАРОДНИХ КОМПАНІЯХ

Вступ 3 Розділ 1. Стимулювання продуктивності праці в сучасній концепції управління персоналом 7 1.1. Новітні погляди на персонал та процес управління ним 7 1.2. Сутність матеріального та морального стимулювання продуктивності праці в сьогоденних умовах управління персоналом 15 1.3. Основні психологічні механізми управління персоналом 33 Висновок до розділу 1 49 Розділ 2. Світовий досвід стимулювання праці в процесі управління персоналом у міжнародних кампаніях 52 2.1. Американський досвід стимулювання продуктивності праці в процесі управління персоналом 52 2.2. Японський досвід стимулювання продуктивності праці в процесі управління персоналом 77 2.3. Англійський досвід стимулювання продуктивності праці в процесі управління персоналом 79 Висновок до розділу 2 82 Розділ 3. Стимулювання продуктивності праці персоналу на вітчизняних підприємствах 84 3.1. Оплата праці персоналу як стимул 84 3.2. Фактори, що впливають на стимулювання праці персоналу 97 3.3. Проблеми ефективності системи стимулювання продуктивності праці персоналу 109 Висновок до розділу 3 116 Розділ 4. Шляхи удосконалення системи стимулювання продуктивності праці в сучасних умовах 118 4.1. Основні напрями підвищення ефективності стимулювання продуктивності праці персоналу 118 4.2. Рекомендації щодо організації процесу матеріального стимулювання продуктивності праці персоналу 126 Висновок до розділу 4 141 ВИСНОВКИ 143 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 149 ДОДАТКИ 154

Продуктивність праці в сільському господарстві та шляхи її підвищення

Вступ 3 Розділ 1.Наукові основи підвищення продуктивності праці в сільському господарстві 5 1.1.Економічна сутність продуктивності праці 5 1.2.Показники продуктивності праці в сільському господарстві та методика їх визначення 11 Розділ 2.Аналіз продуктивності праці в сільському господарстві 14 2.1.Природо-економічна характеристика умов сільськогосподарського виробництва досліджуваного господарства 14 2.2.Аналіз динаміки і оцінки досягнутого рівня продуктивності праці в сільському виробництві 20 2.3.Фактори продуктивності праці в сільському виробництві 28 Розділ 3.Шляхи підвищення продуктивності праці в сільському господарстві 32 3.1.Інтенсифікація виробництва 32 3.2.Впровадження комплексної механізації 41 3.3.Зміцнення дисципліни праці, підвищення матеріальної і моральної зацікавленості в результатах праці 43 Висновки 55 Список літератури 57

Резерви підвищення продуктивності праці та шляхи їх використання за сучасних умов господарювання

ЗМІСТ Вступ 3 1. Продуктивність праці та методи її вимірювання 5 1.1. Визначення продуктивності праці 5 1.2. Показники та методи вимірювання продуктивності праці 10 2. Управління продуктивністю праці 13 2.1. Сутність управління продуктивністю праці 13 2.2. Планування продуктивності праці 14 3. Резерви підвищення продуктивності праці та шляхи їх використання 18 3.1. Резерви та динаміка підвищення продуктивності праці персоналу 18 3.2. Нові методи підвищення продуктивності праці на підприємствах, в установах, організаціях, галузях економіки 24 Висновки 32 Список використаних джерел 34 Мета роботи. Мета курсової роботи полягає у розкритті теоретичних аспектів, методичних підходів та обгрунтовуванні резервів підвищення продуктивності праці та шляхів їх використання. Об'єктом дослідження є теорія і практика використання праці та її продуктивність. Предметом дослідження є резерви підвищення продуктивності праці та шляхи їх використання за сучасних умов господарювання.

Продуктивність праці по окремим категоріям персоналу (практична частина дипломної роботи)

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ ПРАЦІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ „...” 2 2.1. Аналіз виробничо-господарської діяльності ТОВ „...” 2 2.2. Склад, чисельність та плинність кадрів ТОВ „...” 23 2.3. Аналіз продуктивності праці ТОВ „...” 30 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ ТОВ „...” 40 3.1.Резерви та напрями підвищення продуктивності праці 40 3.2. Матеріальне стимулювання працівників в на ТОВ „...” 47 ДОДАТКИ 54

Ефективність праці працівників підприємств готельного господарства та шляхи її підвищення (на прикладі ГК)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 6 1.1. Поняття трудових ресурсів та особливості праці в готельному господарстві 6 1.2. Ефективність і продуктивність праці персоналу підприємств готельного господарства 11 1.3. Методи планування чисельності працівників в готельному господарстві 14 РОЗДІЛ ІІ. ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «Назва» 17 2.1. Аналіз основних показників з праці в динаміці 17 2.2. Дослідження динаміки продуктивності праці та факторів, які на неї впливають 21 2.3. Аналіз ефективності використання робочого часу 25 РОЗДІЛ ІІІ. РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «Назва» 28 3.1. Резерви підвищення продуктивності праці 28 3.2. Пропозиції щодо ефективності використання робочого часу 33 ВИСНОВКИ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 40 ДОДАТКИ 42

УМОВИ ДО ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ

ЗМІСТ ВСТУП......................................................................................................................... 5 РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНІ УМОВИ ДО ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ....................................................................................... 6 1.1. Стратегічні підходи до підвищення продуктивності........................ 6 1.2. Підвищення техніко-організаційногорівня і інших умов виробництва................................................................................................................ 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПІДХОДІВ ДО ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ТОВ "ПРОГРЕС"......................…………………….. 14 2.1. Загальна характеристика фінансово-господарської діяльності ТОВ "ПРОГРЕС"......................................................................................................... 14 2.2. Аналіз продуктивності операційної системи..................................... 28 РОЗДІЛ 3. ОСНОВНІ ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ПІДПРИЄМСТВА...................................................... 38 3.1 Розробка заходів по підвищення продуктивності операційної системи ТОВ "ПРОГРЕС"........................................................................... 38 ВИСНОВОК................................................................................................................. 48 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ............................................................. 50