Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Тема: . БУДОВА КЛІТИНИ. БУДОВА ТА БІОЛОГІЧНА РОЛЬ ОРГАНЕЛ КЛІТИНИКаталог пособий и учебных материалов | Новое | Универсальная | Страниц: 24 | Год: 2010 | Размер: 161 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить. БУДОВА КЛІТИНИ. БУДОВА ТА БІОЛОГІЧНА РОЛЬ ОРГАНЕЛ КЛІТИНИЗМІСТ1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3 20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8 22. Поняття про азотистий баланс 11 31. Активний центр ферментів 13 44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15 53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17 65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21 74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22 Література 24 Cмотрите также:. БУДОВА КЛІТИНИ. БУДОВА ТА БІОЛОГІЧНА РОЛЬ ОРГАНЕЛ КЛІТИНИ ЗМІСТ 1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3 20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8 22. Поняття про азотистий баланс 11 31. Активний центр ферментів 13 44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15 53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17 65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21 74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22 Література 24 ДЕФІЦИТНІ В ХАРЧУВАННІ АМІНОКИСЛОТИ ЗМІСТ 1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3 20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8 22. Поняття про азотистий баланс 11 31. Активний центр ферментів 13 44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15 53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17 65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21 74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22 Література 24 ДЕФІЦИТНІ В ХАРЧУВАННІ АМІНОКИСЛОТИ ЗМІСТ 1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3 20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8 22. Поняття про азотистий баланс 11 31. Активний центр ферментів 13 44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15 53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17 65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21 74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22 Література 24 Клітина 1. Поняття клітини 3 2. Будова клітини 6 Список літератури 13 Будова дріжджової клітини, форма, розмноження ЗМІСТ 7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. Систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3 24. Вплив біологічних чинників зовнішнього середовища на мікроорганізми. Типи взаємовідносин мікроорганізмів. Антибіотики і фітонциди, їх використання 9 39. Патогенні мікроорганізми, їх властивості. Поняття про патогенність і вірулентність 14 Список літератури 17 Будова дріжджової клітини, форма, розмноження ЗМІСТ 7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. Систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3 24. Вплив біологічних чинників зовнішнього середовища на мікроорганізми. Типи взаємовідносин мікроорганізмів. Антибіотики і фітонциди, їх використання 9 39. Патогенні мікроорганізми, їх властивості. Поняття про патогенність і вірулентність 14 Список літератури 17 Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика. ЗМІСТ 7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3 43. Поняття про колі-титр, колі-індекс і загальне мікробне число. Практичне значення цих показників при санітарно-мікробіологічній оцінці харчових продуктів 9 67. Особиста гігієна робітників торгівельних підприємств. профілактичні медичні обстеження і санітарна документація 12 Список літератури 16 Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика. ЗМІСТ 7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3 43. Поняття про колі-титр, колі-індекс і загальне мікробне число. Практичне значення цих показників при санітарно-мікробіологічній оцінці харчових продуктів 9 67. Особиста гігієна робітників торгівельних підприємств. профілактичні медичні обстеження і санітарна документація 12 Список літератури 16 Пошкодження клітини Вступ 2 1. Дослідження пошкоджень клітини 4 1.1. Етіологія і патогенез 4 1.2. Визначення патологічних відхилень 8 1.3. Медико-соціальне значення пошкодження клітини 10 2. Організація надання допомоги населенню для діагностики, лікування та профілактики пошкоджень клітини 12 2.1. Основні принципи допомоги 12 2.2. Структура, завдання та функції ЛПЗ в допомозі населенню при виявленні, діагностиці, лікуванні та профілактиці пошкоджень клітин 13 3. Проект «Дитяча лікарня майбутнього» з лікування пошкоджень клітини 15 Висновки 18 Список використаних джерел 21 Контрольна робота з мікробіології
1. Правила роботи з культурами мікроорганізмів 3 2. Класифікація бактерій за морфологічними ознаками: кулясті, паличкоподібні, звивисті 4 3. Приготування препаратів фіксованих клітин 7 4. Будова бактеріальної клітини 9 5. Забарвлення бактерій за Грамом 12 6. Культуральні ознаки бактерій 13 Список літератури 16 |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |