институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Бізнес-план вирощування овочів в СФГ "Обрій"

Каталог пособий и учебных материалов | Маркетинг | Бизнес-план | Страниц: 22 | Год: 2010 | Размер: 840 кб. | Стоимость: 70 грн. | Смотреть | Купить

Бізнес-план вирощування овочів в СФГ "Обрій"

Зміст
Резюме
Опис підприємства і продукції
Організація управління
Аналіз ринку
Маркетинговий план
План виробництва
Фінансовий план
Cмотрите также:
ПІДВИЩЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОЩУВАННЯ ОВОЧІВ ЗАКРИТОГО ГРУНТУ

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1.СУЧАСНИЙ СТАН РОЗВИТКУ ТА ТЕНДЕНЦІЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧІВ ЗАКРИТОГО ГРУНТУ В УКРАЇНІ 5 1.1. Народногосподарське значення виробництва овочів закритого грунту і стан розвитку тепличного господарства 5 1.2. Економічна ефективність виробництва овочів закритого грунту та методика визначення її показників 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ РИНКУ ОВОЧІВ ЗАКРИТОГО ГРУНТУ ТА МІСЦЕ НА НЬОМУ базового підприємства «Назва» 23 2.1. Ринок овочів закритого грунту в умовах економічної кризи 23 2.2. Загальні відомості про діяльність базового підприємства «Назва» 31 2.3. Технологічні процеси у «Назва» 35 РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧІВ ЗАКРИТОГО ГРУНТУ У «Назва» 44 3.1. Ефективність виробництва овочів закритого грунту 44 3.2. Аналіз фінансового стану «Назва» 51 3.3. Оцінка ефективності інвестиційних проектів 59 РОЗДІЛ 4. ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОЩУВАННЯ ОВОЧІВ ЗАКРИТОГО ГРУНТУ 68 4.1. Модернізація як засіб підвищення врожайності 68 4.2. Основні напрями розвитку та підвищення економічної ефективності виробництва в тепличних комбінатах 72 4.3. Криза як чинник оновлення тепличного бізнесу 76 5. Охорона праці 80 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 83 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 87

Організація, нормування та оплата праці на вирощуванні овочів

ВСТУП 3 1 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТОВ «ЕЛЕВАТОР» 5 2 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ НА ВИРОЩУВАННЯ ОВОЧІВ 9 3 РОЗРОБКА НОРМАТИВІВ І НОРМ ПРАЦІ 14 4 ОПЛАТА ПРАЦІ В ГАЛУЗІ 19 ВИСНОВКИ 26 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 28 Додаток 29

Овочі

1. Фактори, що впливають на хімічний склад та властивості овочів 3 2. Харчова цінність овочів 4 3. Класифікація свіжих овочів 5 4. Характеристика технологічного процесу обробки овочів 14 Висновок 15 Список використаної літератури 16

Підвищення ефективності виробництва овочів закритого ґрунту на підприємстві «Київська овочева фабрика

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1.СУЧАСНИЙ СТАН РОЗВИТКУ ТА ТЕНДЕНЦІЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧІВ ЗАКРИТОГО ГРУНТУ В УКРАЇНІ 5 1.1. Народногосподарське значення виробництва овочів закритого грунту і стан розвитку тепличного господарства 5 1.2. Економічна ефективність виробництва овочів закритого грунту та методика визначення її показників 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ РИНКУ ОВОЧІВ ЗАКРИТОГО ГРУНТУ ТА МІСЦЯ НА НЬОМУ СВАТ «КИЇВСЬКА ОВОЧЕВА ФАБРИКА» 23 2.1. Ринок овочів закритого грунту в умовах економічної кризи 23 2.2. Загальні відомості про діяльність СВАТ «Київська овочева фабрика» 31 2.3. Технологічні процеси у СВАТ « Київська овочева фабрика» 35 РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧІВ ЗАКРИТОГО ГРУНТУ У СВАТ «КИЇВСЬКА ОВОЧЕВА ФАБРИКА» 44 3.1. Ефективність виробництва овочів закритого грунту 44 3.2. Аналіз фінансового стану СВАТ «ХК «Київська овочева фабрика» 51 3.3. Оцінка ефективності інвестиційних проектів 59 РОЗДІЛ 4. ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОЩУВАННЯ ОВОЧІВ ЗАКРИТОГО ГРУНТУ 68 4.1. Модернізація як засіб підвищення врожайності 68 4.2. Основні напрями розвитку та підвищення економічної ефективності виробництва в тепличних комбінатах 72 4.3. Криза як чинник оновлення тепличного бізнесу 76 5. Охорона праці 80 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 83 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 87

Бізнес-план вирощування огірків-корнішонів

1 Короткий опис підприємницького проекту 3 2. Опис підприємства 4 3 Опис ринку 8 4. План маркетингу 11 6. Управління та організація виробництва 19 7. Фінансовий план 19 8. Ризик і шляхи його зниження 25

Аналіз технологічних прийомів і процесів, які відбуваються при приготуванні страв із запечених овочів і забезпечують їх якість

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 5 1.1. Значення страв з овочів 5 1.2. Попередня обробка овочів 6 РОЗДІЛ 2. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА 10 2.1. Розробка фірмових страв із запечених овочів 10 2.2. Технологічні карти. Мета створення технологічних карт 13 2.3. Розробка меню для ресторану на 1 день, його характеристика і значення 16 ВИСНОВКИ 20 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 22 ДОДАТКИ 24

Рослинництво

Зміст 1.Системи обробітку грунту і система удобрення під озиму пшеницю при розміщенні її в чистому і зайнятому парі. 3 2. Підготовка до сівби, спосіб сівби, догляд за посівами ярого ячменю 8 4. Технологія вирощування рису. 12 4. Технологія вирощування ранньої картоплі. 15 5. Вплив технологічних прийомів вирощування на якість бульб. 17 Література 18

РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПРОЦЕСУ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ 5 1.1. Загальні вимоги до стилю написання бізнес-плану 5 1.2. Цілі розробки бізнес-планів 7 1.3. Методологія та стадії розробки бізнес-плану 9 1.4. Основні правила оформлення бізнес-плану 13 1.5. Інформаційне забезпечення підготовки бізнес-плану 15 РОЗДІЛ 2. РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ 19 1. Резюме проекту 19 2. Аналіз стану справ у галузі 20 3. Сутність запропонованого проекту 22 4. Оцінка зовнішнього середовища бізнесу 23 5. Організаційний план 24 6. Персонал і управління 26 7. План виробництва 30 8. План маркетингу 34 9. Оцінка ризиків та страхування 37 10. Фінансовий план і фінансова стратегія 39 ВИСНОВКИ 41 ЛІТЕРАТУРА 43

БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА

ЗМІСТ ВСТУП 4 РОЗДІЛ 1 7 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ 7 1.1Призначення бізнес-планів 7 1.2 Складові частини бізнес-плану. Методи складання бізнес-плану. 12 1.3 Нормативно правові аспекти бізнес-планування. 31 РОЗДІЛ 2 35 АНАЛІТИЧНИЙ РОЗДІЛ 35 2.1 Загальна характеристика підприємства 35 2.2 Аналіз техніко-економічних показників діяльності підприємства. 40 2.3 Сучасний стан та перспективи розвитку підприємства 48 РОЗДІЛ 3 63 БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА 63 3.1 Стратегія маркетингу 63 3.2 План виробництва 67 3.4 Фінансовий план 70 3.5 Програма інвестування 78 3.7 Оцінка ризиків та страхування 79 ВИСНОВОК 82 ЛІТЕРАТУРА 84 ДОДАТКИ 91

БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА

ЗМІСТ ВСТУП 4 РОЗДІЛ 1 7 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ 7 1.1Призначення бізнес-планів 7 1.2 Складові частини бізнес-плану. Методи складання бізнес-плану. 12 1.3 Нормативно правові аспекти бізнес-планування. 31 РОЗДІЛ 2 35 АНАЛІТИЧНИЙ РОЗДІЛ 35 2.1 Загальна характеристика підприємства 35 2.2 Аналіз техніко-економічних показників діяльності підприємства. 40 2.3 Сучасний стан та перспективи розвитку підприємства 48 РОЗДІЛ 3 63 БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА 63 3.1 Стратегія маркетингу 63 3.2 План виробництва 67 3.4 Фінансовий план Програма інвестування 70 3.5 Оцінка ризиків та страхування 79 ВИСНОВОК 82 ЛІТЕРАТУРА 84 ДОДАТКИ 91