институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: . Вибір моделі проекту, обгрунтування ідеї проекту

Каталог пособий и учебных материалов | Новое | Универсальная | Страниц: 23 | Год: 2010 | Размер: 238 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

. Вибір моделі проекту, обгрунтування ідеї проекту

Зміст
Розділ 1. Вибір моделі проекту, обгрунтування ідеї проекту 3
Розділ 2 Розробка концепції проекту, дослідження інвестиційних можливостей 8
Розділ 3. Розрахунок основних показників ефективності проекту з урахуванням дисконту та процентної ставки інфляції, оцінка життєдіяльності проекту. 15
Cмотрите также:
. Вибір моделі проекту, обгрунтування ідеї проекту

Зміст Розділ 1. Вибір моделі проекту, обгрунтування ідеї проекту 3 Розділ 2 Розробка концепції проекту, дослідження інвестиційних можливостей 8 Розділ 3. Розрахунок основних показників ефективності проекту з урахуванням дисконту та процентної ставки інфляції, оцінка життєдіяльності проекту. 15

Процес планування

Зміст Вихідні дані: 3 Опис процесів. 4 1. Процес ініціалізації (розробка ідеї): 4 1.1. Опис продукту. 4 1.2. Стратегічні цілі підприємства: 4 1.3. Критерії вибору проекту: 4 1.4. Комерційна доцільність проекту: 5 1.5. Статут проекту: 5 2. Процес планування. 5 2.1. Аналіз продукту: 5 2.2. Попередній розподіл витрат по фазах проекту: 6 2.3. Строки реалізації проекту: 6 2.4. Кінцевий підхід і цілі проекту: 6 3. Процес виконання проекту. 7 3.1.Поділ основних робіт на дрібніші, більш керовані компоненти: 7 3.1.1. Визначення співвиконавців: 7 3.1.2. Визначення інвесторів проекту: 7 3.1.3. Дослідження та обгрунтування технічних аспектів проекту: 7 3.1.4. Дослідження та обгрунтування технологічних аспектів проекту: 7 3.1.5. Проведення маркетингових досліджень продукції: 7 3.1.6. Оренда приміщення: 7 3.1.7. Лізинг та закупівля по проекту: 8 3.1.8. Наявність необхідного персоналу: 8 3.1.9. Дослідження та обгрунтування економічних аспектів проекту: 8 3.2. Розподіл відповідальності членів "команди" проекту: 8 4. Процес завершення робіт (визначення відповідальних по проекту): 8 5. Процес контролю. 9 Попередній розрахунок критеріїв вибору проекту (період окупності проекту, термін повернення коштів інвесторам та відсотків по кредитах). 9 Рішення: 11 Література: 12

Процес планування

Зміст Вихідні дані: 3 Опис процесів. 4 1. Процес ініціалізації (розробка ідеї): 4 1.1. Опис продукту. 4 1.2. Стратегічні цілі підприємства: 4 1.3. Критерії вибору проекту: 4 1.4. Комерційна доцільність проекту: 5 1.5. Статут проекту: 5 2. Процес планування. 5 2.1. Аналіз продукту: 5 2.2. Попередній розподіл витрат по фазах проекту: 6 2.3. Строки реалізації проекту: 6 2.4. Кінцевий підхід і цілі проекту: 6 3. Процес виконання проекту. 7 3.1.Поділ основних робіт на дрібніші, більш керовані компоненти: 7 3.1.1. Визначення співвиконавців: 7 3.1.2. Визначення інвесторів проекту: 7 3.1.3. Дослідження та обгрунтування технічних аспектів проекту: 7 3.1.4. Дослідження та обгрунтування технологічних аспектів проекту: 7 3.1.5. Проведення маркетингових досліджень продукції: 7 3.1.6. Оренда приміщення: 7 3.1.7. Лізинг та закупівля по проекту: 8 3.1.8. Наявність необхідного персоналу: 8 3.1.9. Дослідження та обгрунтування економічних аспектів проекту: 8 3.2. Розподіл відповідальності членів "команди" проекту: 8 4. Процес завершення робіт (визначення відповідальних по проекту): 8 5. Процес контролю. 9 Попередній розрахунок критеріїв вибору проекту (період окупності проекту, термін повернення коштів інвесторам та відсотків по кредитах). 9 Рішення: 11 Література: 12

Проектування інформаційної системи. Життєвий цикл ІС

Зміст 1. ПОНЯТТЯ ЖИТТЄВОГО ЦИКЛУ ПРОЕКТУ 1 2. ІДЕНТИФІКАЦІЯ 7 2.1. ВИНИКНЕННЯ ІДЕЇ ПРОЕКТУ 7 2.2. ВИЗНАЧЕННЯ ЦІЛЕЙ ПРОЕКТУ 8 2.3. ВІДСІВ ГІРШИХ ВАРІАНТІВ І ВІДБІР ІДЕЙ ПРОЕКТУ 9 2.4. ПОПЕРЕДНЙ АНАЛІЗ ЗДІЙСНИМОСТІ ПРОЕКТУ 10 ЛІТЕРАТУРА 12

Учасники проекту

Вступ 4 1. Характеристика моделі управління проектами. Основні учасники проекту 5 2. Команда проекту 11 Висновок 18 Розробка проекту (Мета проекту - розробка інвестиційного проекту будівництва цеху по виробництву продуктів харчування високої якості на базі існуючого заводу) 20 Список використаної літератури 37 Додатки 38

Проект створення виробництва високоякісних смакових приправ

ЗМІСТ 1. Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 4 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 7 5. Управління і планування проекту 14 5.1. Планування проекту 14 5.2. Ініціалізація проекту 16 6. Ефективність проекту 21 Висновки 27 Література 28

Проект створення виробництва високоякісних смакових приправ

ЗМІСТ 1. Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 4 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 7 5. Управління і планування проекту 14 5.1. Планування проекту 14 5.2. Ініціалізація проекту 16 6. Ефективність проекту 21 Висновки 27 Література 28

Створення виробництва високоякісних пельменів

ЗМІСТ 1.Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 4 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 7 5. Управління і планування проекту 12 5.1. Планування проекту 12 5.2. Стратегічні цілі підприємства: 15 5.3. Критерії відбору проекту: 15 5.4. Процес виконання проекту. 15 6. Економічна доцільність проекту 18 Висновки 21 Література 22

Створення виробництва високоякісних пельменів

ЗМІСТ 1.Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 4 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 7 5. Управління і планування проекту 12 5.1. Планування проекту 12 5.2. Стратегічні цілі підприємства: 15 5.3. Критерії відбору проекту: 15 5.4. Процес виконання проекту. 15 6. Економічна доцільність проекту 18 Висновки 21 Література 22

Розвиток корпоративної культури і вдосконалення системи управління персоналом в АТ

Резюме 4 1. Основні положення проекту 7 2. Обгрунтування проекту 17 3. Оцінка проекту 17 Список використаних джерел 44