институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Основи фізіології і гігєни харчування

Каталог пособий и учебных материалов | Физиология | Контрольная | Страниц: 11 | Год: 2005 | Размер: 15 кб. | Стоимость: 20 грн. | Смотреть | Купить

Основи фізіології і гігєни харчування

1. Процеси, що відбуваються у тонкому кишечнику. Порожнинне і мембранне травлення. 3
2. Фізіологічні потреби дітей у харчових речовинах. Завдання харчової промисловості у створенні харчових продуктів для немовлят та дітей молодшого віку. 5
3. Причини харчових отруєнь хімічного походження, їх попередження. 10
Список використаної літератури. 11
Cмотрите также:
Основи фізіології і гігєни харчування

1. Процеси, що відбуваються в товстому кишечнику, їх роль у життєдіяльності організму. 3 2. Пояснити різницю між дієтичним харчуванням в Україні та за кордоном (Німеччина, США). 6 3. Процеси травлення і резорбції жирів у організмі. 8 Використана література. 9

Основи фізіології і гігієни харчування

Вступ 3 1. Охарактеризувати роль зарубіжних вчених у розвитку фізіології та гігієни харчування 4 2. Вплив моно-, ді - і полісахаридів на процес травлення і обміну речовин 6 3. Охарактеризувати види псування м’яса. Способи попередження псування м’яса 9 Висновок 11 Література 12

Основи фізіології та гігієни харчування

Вступ 3 1. Що повинен знати і вміти студент після засвоєння дисципліни «Фізіологія та гігієна харчування» ? 4 2. Зв'язок мінерального та водного обмінів. Пояснити причини виникнення дійсної та хибної спраги та способи їх усунення 5 3. Профілактика хвороб, причиною яких можуть бути гідробіонти 10 Висновки 15 Список літератури 15

Контрольна з основ фізіології і гігієни харчування

План 1. Особливості функціонування смакових і нюхових рецепторів, їх роль для процесів травлення і безпеки життя людини. 3 2. Коротко охарактеризувати основні альтернативні концепції харчування (вегетаріанство, роздільне харчування, харчування за групою крові) 4 3. Харчова і біологічна цінності борошна залежно від ступеня його помелу. Вимоги до якості борошна. 7 Список використаної літератури 9

Основи фізіології і гігієни харчування

1. Класифікація білкових речовин, їх функції в організмі. 3 2. Значення вітаміну А для функціонування організму. Навести приклади гіпервітамінозу харчового походження. 6 3. Послідовність проведення гігієнічної експертизи. Охарактеризувати продукти їстівні, неїстівні, фальсифіковані, сурогати. 7 Список використаної літератури 11

Основи лікувального харчування

ЗМІСТ Вступ 1. Основи лікувального харчування................................................................... 2. Лікувально – дієтичне харчування по М.И.Певзнеру.................................. 3. Меблі та обладнання залів.............................................................................. Література.............................................................................................................

Новітні технології у харчуванні туристів

Вступ 3 I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 5 1.1. Сутність організації харчування в підприємствах ресторанного господарства. 5 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 7 Ресторани 8 Бари 9 2. НАПРЯМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 12 2.1. Напрямки харчування в готелях 13 2.2. Нові технології в організації харчування туристів 14 Організація харчування в національних ресторанах 16 Обслуговування у номерах готелів 18 Організація харчування в спортивних походах 21 3. ВПРОВАДЖЕННЯ В УКРАЇНСЬКИХ ГОТЕЛЯХ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ “ШВЕДСЬКИЙ СТІЛ” 22 Висновки 31 Список використовуваної літератури: 33 Додатки 34

Харчування

Вступ 3 1. Якість харчування, хімічні складові продуктів харчування 4 2. Харчування, тривалість життя та його безпека 8 Висновок 11 Список літератури 12

ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні основи діяльності підприємств громадського харчування 6 Розділ 2. Особливості аудиту на підприємстві громадського харчування 20 Розділ 3. Перспективи та напрямки вдосконалення аудиту підприємств громадського харчування 34 ВИСНОВКИ 37 Список ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39 Додатки 41

ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ

ВСТУП I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ. 1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства. 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 1.3. Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства. ІІ. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛІ “ДІАМАНТ” 2.1. Характеристика ресторану в готелі «Діамант». 2.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані. ІІІ. ПРОПОЗИЦІЇ, ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ГОТЕЛІ «ДІАМАНТ». Висновки СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ