институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Основи фізіології і гігієни харчування

Каталог пособий и учебных материалов | Физиология | Контрольная | Страниц: 11 | Год: 2005 | Размер: 18 кб. | Стоимость: 20 грн. | Смотреть | Купить

Основи фізіології і гігієни харчування


1. Класифікація білкових речовин, їх функції в організмі. 3
2. Значення вітаміну А для функціонування організму. Навести приклади гіпервітамінозу харчового походження. 6
3. Послідовність проведення гігієнічної експертизи. Охарактеризувати продукти їстівні, неїстівні, фальсифіковані, сурогати. 7
Список використаної літератури 11

Cмотрите также:
Основи фізіології і гігієни харчування

Вступ 3 1. Охарактеризувати роль зарубіжних вчених у розвитку фізіології та гігієни харчування 4 2. Вплив моно-, ді - і полісахаридів на процес травлення і обміну речовин 6 3. Охарактеризувати види псування м’яса. Способи попередження псування м’яса 9 Висновок 11 Література 12

Основи фізіології та гігієни харчування

Вступ 3 1. Що повинен знати і вміти студент після засвоєння дисципліни «Фізіологія та гігієна харчування» ? 4 2. Зв'язок мінерального та водного обмінів. Пояснити причини виникнення дійсної та хибної спраги та способи їх усунення 5 3. Профілактика хвороб, причиною яких можуть бути гідробіонти 10 Висновки 15 Список літератури 15

Контрольна з основ фізіології і гігієни харчування

План 1. Особливості функціонування смакових і нюхових рецепторів, їх роль для процесів травлення і безпеки життя людини. 3 2. Коротко охарактеризувати основні альтернативні концепції харчування (вегетаріанство, роздільне харчування, харчування за групою крові) 4 3. Харчова і біологічна цінності борошна залежно від ступеня його помелу. Вимоги до якості борошна. 7 Список використаної літератури 9

Контрольна робота з санітарії та гігієни громадського харчування

ЗМІСТ 1. Перерахуйте основні правила гігієни для роботи охолоджувальних та вентиляційних пристроїв. 3 2. Гігієнічні вимоги до освітлення 4 3. Органоліптичні, хімічні та бактеріологічні показники питної води 6 Список використаної літератури: 7

Охорона праці

ТЕМА 1. ОРГАНІЗАЦІЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ 2 ТЕМА 2. ЗАКОНОДАВЧА ТА НОРМАТИВНА БАЗА УКРАЇНИ ПРО ОХОРОНУ ПРАЦІ 8 ТЕМА 4. ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ, НАГЛЯД І ГРОМАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬ ЗА ОХОРОНОЮ ПРАЦІ 13 ТЕМА 5. ВИРОБНИЧИЙ ТРАВМАТИЗМ ТА ЗАХВОРЮВАНІСТЬ 16 ТЕМА 6. ОСНОВИ ФІЗІОЛОГІЇ, ГІГІЄНИ ПРАЦІ ТА ВИРОБНИЧОЇ САНІТАРІЇ 21 ТЕМА 7. ОСНОВИ ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ 36 ТЕМА 8. ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА 51 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 62

Основи фізіології і гігєни харчування

1. Процеси, що відбуваються в товстому кишечнику, їх роль у життєдіяльності організму. 3 2. Пояснити різницю між дієтичним харчуванням в Україні та за кордоном (Німеччина, США). 6 3. Процеси травлення і резорбції жирів у організмі. 8 Використана література. 9

Основи гігієни

1. Гігієнічні вимоги щодо планування будинків готельного типу та гуртожитків 3 2. Особливості гігієни праці в сільськогосподарському виробництві 8 3. Санітарно-гігієнічний та протиепідемічний режим лікарні, пологового будинку 13 Література 21

Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»

ЗМІСТ 1. Предмет і завдання курсу “Гігієна і санітарія громадського харчування”. Санітарний нагляд та санітарне законодавство України в галузі гігієни харчування. 3 2. Санітарний благоустрій підприємств громадського харчування. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища. 5 3. Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та проектування підприємств громадського харчування 10 4. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств громадського харчування 13 5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів 16 6. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 22 7. Харчові отруєння та їх профілактика 24 8. Гельмінтози та їх профілактика 26 Список використаної літератури 28

Основи лікувального харчування

ЗМІСТ Вступ 1. Основи лікувального харчування................................................................... 2. Лікувально – дієтичне харчування по М.И.Певзнеру.................................. 3. Меблі та обладнання залів.............................................................................. Література.............................................................................................................

Основи фізіології і гігєни харчування

1. Процеси, що відбуваються у тонкому кишечнику. Порожнинне і мембранне травлення. 3 2. Фізіологічні потреби дітей у харчових речовинах. Завдання харчової промисловості у створенні харчових продуктів для немовлят та дітей молодшого віку. 5 3. Причини харчових отруєнь хімічного походження, їх попередження. 10 Список використаної літератури. 11