институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Значення оздоровчих продуктів для збереження генофонду української нації

Каталог пособий и учебных материалов | Экология | Контрольная | Страниц: 12 | Год: 2005 | Размер: 18 кб. | Стоимость: 20 грн. | Смотреть | Купить

Значення оздоровчих продуктів для збереження генофонду української нації

Зміст 2
1. Основні відомості про вплив на людину сучасних продуктів харчування 3
2. Вплив радіаційного забруднення на людину 7
3. Вживання біологічно активних добавок, та інших оздоровчих продуктів та їхній вплив на організм людини. 9
Висновок 11

Cмотрите также:
Історичне значення Галицько-Волинської держави для української нації та її державності

Вступ 3 1. Утворення та роль Галицько-Волинського князівства в історії української державності 4 2. Суспільно-державний устрій Галицько-Волинської держави 11 Висновок 16 Список використаної літератури 17

ЗНАЧЕННЯ МОВИ В ЖИТТІ СУСПІЛЬСТВА ТА ЛЮДИНИ

ВСТУП 3 1. Значення мови як показника культури й інтелектуального розвитку української нації 4 2. Конструктивність мови щодо світу людини 6 3. Здійснення людини у мові 10 ВИСНОВКИ 13 використанА ЛІТЕРАТУРА 15

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ І САМОРОЗВИТОК НАЦІЇ

Література 1. Вовканич С., Кошелюк-Кусій Д., Григоренко О., Співак Л. Інтелектуальна власність і саморозвиток нації // Економіка України. – 1993 – №8 – с.70-75 2. Гуревичов М. Ринок інтелектуальних продуктів України // Економіка України. – 1994 – №5. 3. Закон України “Про власність”. 4. Шип Н.А. Интелигенция на Украине (ХІХ век). Историко-социологический очерк. – К.: Наукова думка. 1991 – с. 170

Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв

ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23

ФОРМУВАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОСТІ Й НАЦІЇ

ФОРМУВАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОСТІ Й НАЦІЇ

Контрольна робота з екології

1. Екологічні наслідки забруднення атмосфери. 3 2. Екологія продуктів харчування і її значення для здоровя людини. Критерії безпеки харчової сировини та продуктів. 8 3. Способи очищення стічних вод. Поняття БПК, розмірність 11 Список використаної літератури 15

Періодизація розвитку української культури

1. Основні періоди розвитку української культури 2 2. Доба людської цивілізації, з якої починається становлення і розвиток української культури 3 3. Особливості трипільської культури 4 4. Об‘єднання східнослов‘янських племен у єдину державу та його роль у розвитку української культури 6 5. Значення християнства в історичній долі української культури 7 6. Особливості української культури в добу національного Відродження України 9 Список використаної літератури 11

Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування

Вступ 3 1. Загальна характеристика якості продуктів харчування 4 2. Вимоги до виробництва харчових продуктів 8 3. Державне регулювання якості та безпеки харчових продуктів 13 4. Ветеринарно-санітарний контроль та захист населення 19 Висновок 24 Список використаної літератури 25

Першочергові заходи щодо підвищення якості та безпеки української харчової продукції

ЗМІСТ ВСТУП…………………………………………………………………………...2 1. Якість продуктів харчування - складова продовольчої безпеки………….3 1.1. Підвищення якості та безпеки сільськогосподарської продукції ……...4 2. Підвищення якості продуктів харчування ………………………………..18 ВИСНОВКИ…………………………………………………………………….28 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА………………………………………………30

Особливості організації спа-туризму

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти організації лікувально-оздоровчих туризму…………………………………………………………………………...5 1.1. Основні поняття та характерні особливості лікувально-оздоровчого туризму 6 1.2. Специфіка організації лікувально-оздоровчих турів підприємствами – турооператорами 6 1.3. Спа-тури як різновид лікувально-оздоровчих турів 10 Розділ ІІ. Дослідження організації спа-турів підприємством – туроператором «Назва» 21 2.1. Характеристика туристичної пропозиції тур оператора «Назва» на ринку України 22 2.2. Основні напрямки та туристичні маршрути 22 2.3. Аналіз організації спа-турів тур оператором «Назва» (розробка маршрутів, обслуговування споживачів) 23 Розділ ІІІ. Пропозиції щодо удосконалення організації спа-турів підприємством-туроператором «Назва» 28 3.1. Розширення географії турів 35 3.2. Впровадження додаткових послуг 35 Висновки та пропозиції 40 Список використаних джерел 40 Додатки 43