Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Тема: Асортиментна структура пива верхового бродінняКаталог пособий и учебных материалов | Новое | Универсальная | Страниц: 34 | Год: 2010 | Размер: 39 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | КупитьАсортиментна структура пива верхового бродінняЗмістВступ 3 1 Асортиментна структура пива верхового бродіння 5 2 Вплив технологічного виробництва пива верхового бродіння 11 3 Вплив сировини на формування споживних властивостей 19 4 Товарознавча характеристика зразків пива верхового бродіння 24 Висновки 32 Література 34 Cмотрите также:Асортиментна структура пива верхового бродіння Зміст Вступ 3 1 Асортиментна структура пива верхового бродіння 5 2 Вплив технологічного виробництва пива верхового бродіння 11 3 Вплив сировини на формування споживних властивостей 19 4 Товарознавча характеристика зразків пива верхового бродіння 24 Висновки 32 Література 34 Український ринок пива Вступ......3 УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК ПИВА, АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ЗМІСТ Вступ…………………………………………………………………………......3 Розділ 1. Загальна характеристика ринку пива в Україні…………………….6 1.1. Загальна інформація про ринок пива в Україні…………………..…6 1.2. Основні виробники пива в Україні……………………………….…12 Розділ 2. Експорт та імпорт пива в Україні…………………………………..19 2.1. Експорт пива в Україні……………………………………………....19 2.2. Імпорт пива в Україні………………………………………………...21 Розділ 3. Перспективи розвитку ринку пива в Україні…………………..…..24 3.1. Сучасні тенденції розвитку ринку пива в Україні……………….…24 3.2. Маркетингові заходи вітчизняних виробників пива з метою збільшення продажів………………………………….27 Висновки…………………………………………………………………….…..31 Список використаної літератури…………………………………………….…33 Український ринок пива - аспекти формування та розвитку в сучасних умовах Вступ......3 Квашені і солоні овочі ЗМІСТ Вступ 3 1. Квашені і солоні овочі 3 2. Загальна характеристика молочнокислого бродіння 5 3. Поняття про гомо- та гетеро ферментне молочнокисле бродіння 6 4. Хімізм молочнокислого бродіння 9 Висновок 12 Список літератури 13 Квашені і солоні овочі ЗМІСТ Вступ 3 1. Квашені і солоні овочі 3 2. Загальна характеристика молочнокислого бродіння 5 3. Поняття про гомо- та гетеро ферментне молочнокисле бродіння 6 4. Хімізм молочнокислого бродіння 9 Висновок 12 Список літератури 13 Експорт пива ВСТУП 2 1. АНАЛІТИЧНА МАРКЕТИНГОВА ОЦІНКА РИНКА ПИВА 3 1.1. Світові тенденції становлення та розвитку ринка пива 3 1.2. Сучасний стан розвитку українського ринка пива 4 2. ПРАВОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ МОЖЛИВОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ ЗОВНІШНЬОТОРГОВЕЛЬНОЇ УГОДИ ПО ЕКСПОРТУ ПИВА 15 2.1. Правова база 15 2.2.Нормативно-правові умови здійснення проекту 36 3. ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНИЙ КОНТРАКТ 38 4.ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАПРОПОНОВАНОГО ПРОЕКТУ 42 ВИСНОВКИ 44 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 45 Комплексне дослідження ринку пива Зміст Вступ 3 Розділ 1. Розгляд теоретичних засад комплексного дослідження ринку 5 1.1 Дослідження поведінки покупців на споживчому ринку 5 1.2 Моделювання купівельної поведінки організації-споживача 12 1.3 Аналіз ринкових можливостей підприємства 18 1.4 Сегментація ринку і позиціонування товару 23 Розділ 2. Аналіз та дослідження ринку пива в Україні та світі 31 2.1 Сучасний стан світового ринку пива: обсяги виробництва, основі виробники, сучасні тенденції 31 2.2 Сучасний стан ринку пива в Україні 35 2.3 Основні виробники на ринку пива в Україні 41 2.4 Нормативно-правове регулювання ринку пива в Україні 45 Розділ 3. Тенденції розвитку ринка пива в Україні 46 3.1 Прогноз споживання пива в Україні 46 3.2 Прогноз виробництва та просування пива 47 3.3 Споживацькі переваги 48 3.4 Експорт зростає — імпорт скорочується 50 Висновки 53 Список використаної літератури 55 Розвиток конкуренції та боротьба за ринок збуту пивобезалкогольної продукції ВСТУП 3 1. ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ПИВА 4 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ДІЯЛЬНОСТІ ЗАТ „ПИВЗАВОД НА ПОДОЛІ” НА РИНКУ ПИВОБЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ 14 3. АНАЛІЗ РІВНЯ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО РИНКУ ПИВА 23 4. ДОСЛІДЖЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВ ПИВА. ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ ПИВА В УКРАЇНІ 29 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 44 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 46 Контрольна
Теоретичне питання 2 Міжнародний поділ праці і виробництва експортних ресурсів 2 Практичне завдання 6 1. Характеристика товару, властивості товару (пиво) 6 2. Характеристика світового ринку пива 12 3. Дослідження діяльності вітчизняних виробників пива 17 4. Особливості формування ціни на товар 21 5. Тенденції розвитку ринку пива 27 Література 30 |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |