институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Асортиментна структура пива верхового бродіння

Каталог пособий и учебных материалов | Новое | Универсальная | Страниц: 34 | Год: 2010 | Размер: 39 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Асортиментна структура пива верхового бродіння

Зміст

Вступ 3
1 Асортиментна структура пива верхового бродіння 5
2 Вплив технологічного виробництва пива верхового бродіння 11
3 Вплив сировини на формування споживних властивостей 19
4 Товарознавча характеристика зразків пива верхового бродіння 24
Висновки 32
Література 34
Cмотрите также:
Асортиментна структура пива верхового бродіння

Зміст Вступ 3 1 Асортиментна структура пива верхового бродіння 5 2 Вплив технологічного виробництва пива верхового бродіння 11 3 Вплив сировини на формування споживних властивостей 19 4 Товарознавча характеристика зразків пива верхового бродіння 24 Висновки 32 Література 34

Український ринок пива

Вступ......3
Розділ 1. Загальна характеристика ринку пива в Україні.6
1.1. Загальна інформація про ринок пива в Україні..6
1.2. Основні виробники пива в Україні.12
Розділ 2. Експорт та імпорт пива в Україні..18
2.1. Експорт пива в Україні....18
2.2. Імпорт пива в Україні...20
Розділ 3. Перспективи розвитку ринку пива в Україні....23
3.1. Сучасні тенденції розвитку ринку пива в Україні.23
3.2. Маркетингові заходи вітчизняних виробників
пива з метою збільшення продажів.26
Висновки...29
Список використаної літератури.31


УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК ПИВА, АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ В СУЧАСНИХ УМОВАХ

ЗМІСТ Вступ…………………………………………………………………………......3 Розділ 1. Загальна характеристика ринку пива в Україні…………………….6 1.1. Загальна інформація про ринок пива в Україні…………………..…6 1.2. Основні виробники пива в Україні……………………………….…12 Розділ 2. Експорт та імпорт пива в Україні…………………………………..19 2.1. Експорт пива в Україні……………………………………………....19 2.2. Імпорт пива в Україні………………………………………………...21 Розділ 3. Перспективи розвитку ринку пива в Україні…………………..…..24 3.1. Сучасні тенденції розвитку ринку пива в Україні……………….…24 3.2. Маркетингові заходи вітчизняних виробників пива з метою збільшення продажів………………………………….27 Висновки…………………………………………………………………….…..31 Список використаної літератури…………………………………………….…33

Український ринок пива - аспекти формування та розвитку в сучасних умовах

Вступ......3
Розділ 1. Загальна характеристика ринку пива в Україні.6
1.1. Загальна інформація про ринок пива в Україні...6
1.2. Основні виробники пива та асортимент продукції
в Україні............................................12
Розділ 2. Визначення якості українського пива...............................................18
2.1. Технологія виготовлення пива та визначення його
смакової якості...18
2.2. Визначення якості пива по етикетці..................................................21
Розділ 3. Перспективи розвитку ринку пива в Україні.....................................25
3.1. Особливості розвитку упакування пива............................................25
3.2. Тенденції розвитку конкурентної боротьби на
ринку українського пива ...................................................................27
Висновки....31
Список використаної літератури.33


Квашені і солоні овочі

ЗМІСТ Вступ 3 1. Квашені і солоні овочі 3 2. Загальна характеристика молочнокислого бродіння 5 3. Поняття про гомо- та гетеро ферментне молочнокисле бродіння 6 4. Хімізм молочнокислого бродіння 9 Висновок 12 Список літератури 13

Квашені і солоні овочі

ЗМІСТ Вступ 3 1. Квашені і солоні овочі 3 2. Загальна характеристика молочнокислого бродіння 5 3. Поняття про гомо- та гетеро ферментне молочнокисле бродіння 6 4. Хімізм молочнокислого бродіння 9 Висновок 12 Список літератури 13

Експорт пива

ВСТУП 2 1. АНАЛІТИЧНА МАРКЕТИНГОВА ОЦІНКА РИНКА ПИВА 3 1.1. Світові тенденції становлення та розвитку ринка пива 3 1.2. Сучасний стан розвитку українського ринка пива 4 2. ПРАВОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ МОЖЛИВОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ ЗОВНІШНЬОТОРГОВЕЛЬНОЇ УГОДИ ПО ЕКСПОРТУ ПИВА 15 2.1. Правова база 15 2.2.Нормативно-правові умови здійснення проекту 36 3. ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНИЙ КОНТРАКТ 38 4.ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАПРОПОНОВАНОГО ПРОЕКТУ 42 ВИСНОВКИ 44 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 45

Комплексне дослідження ринку пива

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Розгляд теоретичних засад комплексного дослідження ринку 5 1.1 Дослідження поведінки покупців на споживчому ринку 5 1.2 Моделювання купівельної поведінки організації-споживача 12 1.3 Аналіз ринкових можливостей підприємства 18 1.4 Сегментація ринку і позиціонування товару 23 Розділ 2. Аналіз та дослідження ринку пива в Україні та світі 31 2.1 Сучасний стан світового ринку пива: обсяги виробництва, основі виробники, сучасні тенденції 31 2.2 Сучасний стан ринку пива в Україні 35 2.3 Основні виробники на ринку пива в Україні 41 2.4 Нормативно-правове регулювання ринку пива в Україні 45 Розділ 3. Тенденції розвитку ринка пива в Україні 46 3.1 Прогноз споживання пива в Україні 46 3.2 Прогноз виробництва та просування пива 47 3.3 Споживацькі переваги 48 3.4 Експорт зростає — імпорт скорочується 50 Висновки 53 Список використаної літератури 55

Розвиток конкуренції та боротьба за ринок збуту пивобезалкогольної продукції

ВСТУП 3 1. ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ПИВА 4 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ДІЯЛЬНОСТІ ЗАТ „ПИВЗАВОД НА ПОДОЛІ” НА РИНКУ ПИВОБЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ 14 3. АНАЛІЗ РІВНЯ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО РИНКУ ПИВА 23 4. ДОСЛІДЖЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВ ПИВА. ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ ПИВА В УКРАЇНІ 29 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 44 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 46

Контрольна

Теоретичне питання 2 Міжнародний поділ праці і виробництва експортних ресурсів 2 Практичне завдання 6 1. Характеристика товару, властивості товару (пиво) 6 2. Характеристика світового ринку пива 12 3. Дослідження діяльності вітчизняних виробників пива 17 4. Особливості формування ціни на товар 21 5. Тенденції розвитку ринку пива 27 Література 30