институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Принципи організації праці.

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент | Реферат | Страниц: 29 | Год: 2010 | Размер: 738 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Принципи організації праці.

ЗМІСТ.
1. Вступ
2. Принципи організації праці.
3. Робочий час і його основні елементи.
4. Діагностика робочого часу.
5. Нормування часу робітників.
6. Планування часу керівників і спеціалістів.
6.1. Способи підвищення ефективності використання
робочого часу керівників.
7. Методика встановлення інших норм праці.
8. Список використаної літератури.
Cмотрите также:
Сутність, принципи та напрями наукової організації праці менеджера

Вступ 3 1. Сутність та принципи наукової організації праці 4 2. Напрямки наукової організації праці 7 Висновок 17 Список використаної літератури 18

Теоретичні основи організації оплати праці на підприємстві

Зміст: Вступ...............................................................................................................3 Розділ 1. Теоретичні основи організації оплати праці на підприємстві 1.1. Мотивація трудової діяльності........................................................4 1.2. Суть, функції та принципи організації оплати праці на підприємстві ..................................................................................................9 1.3. Державне регулювання оплати праці ...................................12 Розділ 2. Аналіз існуючого рівня організації оплати праці на підприємстві 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства....15 2.2. Організаційні основи оплати праці на підприємстві..........19 2.3. Оцінка ефективності форм і систем оплати праці на підприємстві..................................................................................................23 Розділ 3. Шляхи удосконалення організації оплати праці на підприємстві..................................................................................................27 Висновок......................................................................................................33 Список використаної літератури ..........................................................34 Додаток ........................................................................................................35

Організація оплати праці на підприємстві

Зміст: Вступ ...................................................................................................................3 Розділ 1. Теоретичні основи організації оплати праці на підприємстві 1.1. Мотивація трудової діяльності ...........................................................4 1.2. Суть, функції та принципи організації оплати праці на підприємстві .....................................................................................................9 1.3. Державне регулювання оплати праці ......................................12 1.4. Шляхи удосконалення організації оплати праці на підприємстві .....................................................................................................15 Розділ 2. Калькулювання собівартості праці на ТОВ „Мода Люкс”..................................................................................................................22 Висновок ...........................................................................................................27 Список використаної літератури ...............................................................28

Закони, принципи й методи організації праці менеджера

1. Закони організації управління працею менеджера 2 2. Принципи і напрями організації праці менеджера 6 3. Методи організації управлінської праці. 12 Література 18

Організація праці персоналу підприємств готельного господарства (на прикладі будь-якого готелю)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ 6 1.1. Особливості та принципи організації праці у готельному господарстві 6 1.2. Форми і системи оплати праці 9 1.3. Підходи до оцінки ефективності організації праці у готельному господарстві 11 РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ В ГОТЕЛІ ТОВ ГОТЕЛЬ "Назва" 14 2.1. Організаційна характеристика ТОВ готель "Назва" 14 2.2. Аналіз організації праці в обслуговуючих підрозділах 25 2.3. Оцінка ефективності організації праці 37 РОЗДІЛ ІІІ. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ В ТОВ ГОТЕЛЬ "Назва" 41 3.1. Пропозиції щодо удосконалення режиму праці і відпочинку працівників готелю 41 3.2. Розробка програми удосконалення організації праці на плановий період 44 3.3. Оцінка ефективності запланованих заходів 51 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 56 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 60 ДОДАТКИ 62

Організація виробництва і нормування праці

1. Сутність, принципи та функції організації праці. Задачі вдосконалення організації праці на підприємствах в ринкових умовах 3 2. Організація служб нормування праці. Організація обліку, перегляду та впровадження нових трудових норм. 9 Література 14

Принципи й методи організації праці менеджера

Вступ 3 1. Менеджер – провідна фігура в управлінні організацією 4 2. Основні функції менеджера 7 3. Основні принципи організації праці менеджера 10 4. Професійне призначення та використання спеціаліста з менеджменту 16 Висновки 19 Список використаної літератури 20

Нормування праці при бригадній формі її організації (на прикладі)

Вступ 3 1. Теоретичні основи нормування праці при бригадній формі її організації 5 1.1. Сутність, цілі і завдання організації праці 5 2. Бригадна форма організації праці 8 1.3. Основи нормування і оплати праці при бригадній формі організації праці 12 2. Аналіз практики та визначення напрямів удосконалення нормування праці будівельних бригад 20 2.1. Основи організації нормування праці у будівництві 20 2.2. Організаці праці в будівельній бригаді на гауковій основі 25 2.3. Напрямки вдосконалення робіт штукатурної бригади 31 Висновки 33 Література 36

Організація праці на підприємстві, її форми та напрями

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні основи організації праці на підприємстві 5 1.1. Сутність організації праці на підприємстві 5 1.2. Механізм реалізації основних функцій заробітної плати 7 Розділ 2. Особливості організації праці на готельному підприємстві «Європа» 11 2.1. Форма організації праці в готелі «Європа» 11 2.2. Шляхи покращення форм організації роботи 18 Розділ 3. Напрямки удосконалення елементів організації праці на виробничому підприємстві 21 Висновки 24 Список використаної літератури 25

Організація праці та її мотивація на підприємстві поштового зв’язку в ринкових умовах

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ПОНЯТТЯ, СУТЬ І ПРИНЦИПИ ОРГАНІЗАЦІЇ І МОТИВАЦІЇ ПРАЦІ 7 1.1. Теоретичні основи формування ринку праці 7 1.2. Суть і значення нормування праці 14 1.3. Показники і методи вимірювання продуктивності праці 21 1.4. Сутність, функції і принципи організації заробітної плати 29 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МОТИВАЦІЇ ПРАЦІ У КМД УДППЗ "НАЗВА" 40 2.1. Аналіз діяльності підприємства в ринкових умовах 40 2.2. Менеджмент персоналу 48 2.3. Методичні основи оцінки ефективності праці персоналу поштового зв’язку 55 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МОТИВАЦІЇ ПРАЦІ У КМД УДППЗ "НАЗВА" 67 3.1. Методичні основи оцінки продуктивності праці персоналу поштового зв’язку 67 3.2. Підвищення якості та ефективності роботи – як основні складові діяльності національного оператора поштового зв’язку в Україні 70 3.3. Оцінка ефективності впровадження інформаційної системи управління 81 ВИСНОВКИ 98 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 105 ДОДАТКИ 113