институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Порівняльна характеристика будови, хімічного складу і способів розмноження бактерій і дріжджів

Каталог пособий и учебных материалов | Новое | Универсальная | Страниц: 15 | Год: 2010 | Размер: 2068 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Порівняльна характеристика будови, хімічного складу і способів розмноження бактерій і дріжджів

Зміст

6. Порівняльна характеристика будови, хімічного складу і способів розмноження бактерій і дріжджів 3
32. Гнильні процеси. Збудники, хімізм в аеробних і анаеробних умовах. Значення в природі і практиці 9
56. Мікрофлора молока, його бактерицидна фаза. Зміни при зберіганні. Вади молока, які викликаються мікроорганізмами і боротьба з ними. Санітарні норми і вимоги, які висуваються до молока 13
Список використаної літератури 15
Cмотрите также:
Порівняльна характеристика будови, хімічного складу і способів розмноження бактерій і дріжджів

Зміст 6. Порівняльна характеристика будови, хімічного складу і способів розмноження бактерій і дріжджів 3 32. Гнильні процеси. Збудники, хімізм в аеробних і анаеробних умовах. Значення в природі і практиці 9 56. Мікрофлора молока, його бактерицидна фаза. Зміни при зберіганні. Вади молока, які викликаються мікроорганізмами і боротьба з ними. Санітарні норми і вимоги, які висуваються до молока 13 Список використаної літератури 15

Мікробіологія

Тема 1 1. Облаштування мікробіологічної лабораторії. Організація робочого місця мікробіолога 3 2. Правила роботи та техніка безпеки в мікробіологічній лабораторії. 3 3. Будова оптичного мікроскопу. Методи мікроскопіювання. 6 4.Приготування препаратів живих клітин. 8 5. Характеристика поживних середовищ. Принципи складання поживних середовищ та способи стерилізації 8 6. Поняття про чисту і накопичувальну культуру. Методи виділення чистих культур - мікроорганізмів 10 7. Методи посіву мікроорганізмів на щільні і рідкі поживні середовища. 12 8. Морфологічні та культуральні ознаки дріжджів. 13 9. Вікові особливості дріжджів. 14 10. Морфологічні та культуральні ознаки міцеліальних грибів. 14 11.Будова міцелію. Характеристика способів розмноження 15 12. Практичне значення дріжджів та міцеліальних грибів. 15 Тема 2 1. Правила роботи з культурами мікроорганізмів. 16 2. Класифікація бактерій за морфологічними ознаками: кулясті, паличкоподібні, звивисті. 17 3. Приготування препаратів фіксованих клітин. 20 4. Будова бактеріальної клітини. 20 5. Забарвлення бактерій за Грамом. 21 6. Культуральні ознаки бактерій. 22 Список використаних джерел: 22

Нижчі рослини. Бактерії

1. Загальна характеристика нижчих рослин 3 2. Будова, розмноження, поширення та живлення водоростей 5 3. Морфологічні групи бактерій 11 4. Хвороботворні бактерії та боротьба з ними 20 5. Екологічне та практичне значення бактерій 21 Список літератури 23

Контрольна робота з мікробіології

Облаштування мікробіологічної лабораторії. Організація робочого місця мікробіолога 3 Правила роботи та техніка безпеки в мікробіологічній лабораторії 4 Будова оптичного мікроскопу. Методи мікроскопіювання 5 Приготування препаратів живих клітин 8 Характеристика поживних середовищ. Принципи складання поживних середовищ та способи стерилізації 10 Поняття про чисту і накопичувальну культуру. Методи виділення чистих культур - мікроорганізмів 11 Методи посіву мікроорганізмів на щільні і рідкі поживні середовища 14 Морфологічні та культуральні ознаки, особливості дріжджів 15 Морфологічні та культуральні ознаки міцеліальних грибів, будова міцелію, характеристика способів розмноження 17 Практичне значення дріжджів та міцеліальних грибів 19 Список літератури

Антропогенні зміни в природному середовищі та їх вплив на здоров’я (забруднення водоймів)

Вступ 3 1.Характеристика техногенного впливу на поверхневі води 4 2.Основні чинники зміни хімічного складу поверхневих вод 7 3. Характеристика нормативних документів щодо хімічного складу поверхневих вод як джерела водопостачання 13 Висновки 16 Список використаних джерел 17

Контрольна робота з мікробіології

1. Правила роботи з культурами мікроорганізмів 3 2. Класифікація бактерій за морфологічними ознаками: кулясті, паличкоподібні, звивисті 4 3. Приготування препаратів фіксованих клітин 7 4. Будова бактеріальної клітини 9 5. Забарвлення бактерій за Грамом 12 6. Культуральні ознаки бактерій 13 Список літератури 16

Контрольна робота біологія

1. Немембранні органели клітини, їх будова та функції 3 2. Загальна характеристика статтєвого розмноження. Сингамія, партеногенез, андрогенез, гіногенез и кон’югация - їх приклади і місце в природі і житті людини 5 3. Плацента і пуповина, їх роль в розвитку організму, використання у медицині та фармації 8 4. Визначення статі у людини. Основні теорії визначення статі 9 5. Загальна характеристика класу Сосальщики. Печінковий сосальщик і котяча двуустка як характерні представники класу. 13 6. Особливості хімічного складу клітки. Макро-, мікро- та ультрамікроелементи 14 Література 18

Розмноження тварин

Зміст Вступ 1. Розмноження тварин 1.1 Безстатеве розмноження 1.1 Статеве розмноження 2. Розвиток і особливості організму 2.1 Розвиток яйцеклітин і сперматозоонів. 2.2 Дробіння. 2.3 Стадії бластули І гаструли Висновок Список літератури

Феномен і моделі генетичної рекомбінації

Вступ 3 1. Характеристика генетичного апарату бактерій . Генетична карта 8 2. Фенотипова і генотипова мінливість прокаріот 10 3. Генетичні рекомбінації у бактерій : трансформація, кон’югація, трансдукція 14 Висновок 18 Список використаної літератури 22

Екологічний стан гідросфери в Україні

Зміст Вступ 3 1. Характеристика техногенного впливу на гідросферу 4 2.Основні чинники зміни хімічного складу гідросфери в Україні 7 Висновки 13 Список використаних джерел 14