институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Товарознавча характеристика чаю чорного байхового (матеріал)

Каталог пособий и учебных материалов | Товароведение | Материал | Страниц: 43 | Год: 2003 | Размер: 59 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | Скачать

Товарознавча характеристика чаю чорного байхового (матеріал)

Вступ 3
Розділ I. Товарознавча характеристика чаю чорного байхового 11
1.2. Вплив сировини та способи виробництва наявності якості чаю 11
1.3. Класифікація та асортимент чаю 19
1.4. Вимоги чинної нормативної документації до маркування, пакування та зберігання чаю 35
1.5. Методи визначення фальсифікації чаю 42
Cмотрите также:
Товарознавча характеристика чорного байхового чаю

ВСТУП 2 1. ПОХОДЖЕННЯ ТА ІСТОРІЯ ЧАЮ 4 2. ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА КОРИСНІСТЬ ЧАЮ 6 3. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ, ЯКА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЧОРНОГО ЧАЮ 9 4. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ВИРОБНИЦТВА ТА ВПЛИВ ОКРЕМИХ ОПЕРАЦІЙ НА ЯКІСТЬ 12 4.1.Чайні плантації 12 4.2. Переробка чаю 16 5. ФОРМУВАННЯ ТОРГОВИХ СОРТІВ 18 6. ПАКУВАННЯ, МАРКУВАННЯ, ЗБЕРІГАННЯ ЧАЮ 20 3. ХАРАКТЕРИСТИКА ЧОРНОГО БАЙХОВОГО ЧАЮ НА ПРИКЛАДІ ПРОДУКЦІЇ АТ “МОНОМАХ” 21 3.1. Загальна характеристика підприємства та його продукції 21 3.2. Технологія виробництва чаю фасованого 24 3.3.Асортимент чорного байхового чаю 27 3.4. Реалізація чаю 31 3.5.Стратегія підприємства 33 ВИСНОВКИ 35 ЛІТЕРАТУРА 39

Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів шляхом використання чорного харчового альбуміну

Вступ 3 1. Сучасні аспекти використання крові забійних тварин у виробництві харчових продуктів 5 2. Експериментальні дослідження радіозахисних властивостей продуктів харчування та харчових добавок 9 3. Товарознавча характеристика кулінарних виробів із використанням чорного харчового альбуміну 12 Висновки 24 Література 27

Плодовочеві товари

ВСТУП 3 1. Класифікація плодоовочевих товарів. 4 2. Товарознавча характеристика овочів. 5 3. Товарознавча характеристика плодів. 9 ВИСНОВКИ 12 Список літератури 13

Товарознавча характеристика ігристих виноградних вин

Вступ 3 1. Характеристика сировини для виробництва ігристих виноградних вин 5 2. Технологічна схема виробництва та вплив окремих операцій на якість 12 3. Класифікація ігристих виноградних вин 27 4. Вимоги до якості 33 5. Пакування і маркування 37 6. Зберігання 40 Висновки 43 Список використаної літератури 45-47 Метою курсової роботи є дослідження товарознавчих аспектів формування ринку ігристих виноградних вин в Україні. Наявний графічний матеріал

Забруднення Чорного Моря

ЗМІСТ 1. Унікальна роль Чорного моря та його значення для Причерносорського узбережжя 3 2. Екологічна загроза та забруднення Черного моря 4 3. Деякі необхідні заходи щодо збереження Черного моря 7 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 10

Товарознавча характеристика овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва

Вступ 2 1. Характеристика ринку овочевих соків 4 2. Хімічний склад та харчова цінність овочевих соків 7 3. Асортимент овочевих соків які реалізуються на українському ринку 10 4. Вплив технологічних процесів виробництва на формування споживчих властивостей овочевих соків 14 5. Товарознавча характеристика овочевих соків 18 6. Вимоги до маркування зберігання пакування овочевих соків 27 7. Дослідження конкуренції та перспективи розвитку виробництва овочевих соків 34 Висновки 36 Використана література 41 Додатки 42

Митна справа в портах Чорного моря у 19-на поч.20 ст

Зміст Вступ 3 Митна справа в портах Чорного моря у 19-на поч.20 ст. 4 Висновки 10 Список літератури 12

Матеріал з РПС

Назва роботи Матеріал з РПС Розділ РПС Вид роботи Матеріал Кількість сторінок 13 Ціна 0 Зміст Без змісту

Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві

Вступ 3 1. Історія виникнення вирощування та розповсюдження культивування картоплі 5 2. Хімічний склад та харчова цінність картоплі 11 3. Географічні та кліматичні особливості вирощування картоплі в Україні (степ, лісостеп, Полісся) 15 4. Характеристика пізніх господарсько-ботанічних сортів картоплі, які вирощують в Україні 25 5. Особливості заготівлі, зберігання та реалізації картоплі в роздрібній торгівельній мережі 31 6. Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві 33 Висновки 38 Література 40 Додатки 43

переказ Пригоди чорного сома

переказ Пригоди чорного сома