институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ

Каталог пособий и учебных материалов | Медицина | Реферат | Страниц: 15 | Год: 2010 | Размер: 19 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ

ВСТУП 3
1. ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ БАКТЕРІЙНОЇ ПРИРОДИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ЗАПОБІГАННЯ 4
2. ГОСТРІ ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ НЕМІКРОБНОЇ ПРИРОДИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ЗАПОБІГАННЯ 9
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 15
Cмотрите также:
Харчові отруєння як потенційне джерело небезпеки людини

1. Поняття харчових отруєнь 3 2. Види харчових отруєнь 4 2.1. Ботулізм 5 2.2. Отруєння стафілококом 6 2.3. Отруєння сальмонелами 8 2.4. Кишкова паличка та паличка протея 9 2.5. Отруєння алкогольними виробами 10 2.6. Отруєння медикаментами 12 2.7. Інші харчові отруєння 12 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 18

ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ

ВСТУП 3 1. ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ БАКТЕРІЙНОЇ ПРИРОДИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ЗАПОБІГАННЯ 4 2. ГОСТРІ ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ НЕМІКРОБНОЇ ПРИРОДИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ЗАПОБІГАННЯ 9 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 15

Харчові отруєння

Вступ 2 Харчові отруєння 3 Висновки 13 Список використаної літератури 14

Діагностика та документування отруєння

План 1. Діагностика отруєння 3 2. Документування отруєння 12 Література 15

Екологія

1. Поняття про стратегічні харчові хімічні зв’язки у біосфері 3 2. Шляхи надходження шкідливих речовин у харчові продукти 5 3. Вирішення суперечок у галузі охорони довкілля 9 4. Еволюція біосфери 11 Висновки 16 Список літератури 17

Поняття про харчові добавки

ЗМІСТ Вступ 3 1. Поняття про харчові добавки 4 2. Класифікація харчових добавок 5 3. Гігієнічні принципи використання харчових добавок 6 Висновок 11 Список літератури 12

Поняття про харчові добавки

ЗМІСТ Вступ 3 1. Поняття про харчові добавки 4 2. Класифікація харчових добавок 5 3. Гігієнічні принципи використання харчових добавок 6 Висновок 11 Список літератури 12

Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»

ЗМІСТ 1. Предмет і завдання курсу “Гігієна і санітарія громадського харчування”. Санітарний нагляд та санітарне законодавство України в галузі гігієни харчування. 3 2. Санітарний благоустрій підприємств громадського харчування. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища. 5 3. Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та проектування підприємств громадського харчування 10 4. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств громадського харчування 13 5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів 16 6. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 22 7. Харчові отруєння та їх профілактика 24 8. Гельмінтози та їх профілактика 26 Список використаної літератури 28

ВПЛИВ ШКІДЛИВИХ РЕЧОВИН НА ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ

ВПЛИВ ШКІДЛИВИХ РЕЧОВИН НА ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ

МЕТАБОЛІЗМ, ТОКСИЧНІСТЬ

ПЛАН 1. Характеристика препарату 3 2. Метаболізм, токсичність 3 3. Симптоматологія 5 4. Диференціальна диагностика 5 5. Лікування 6 6. Профілактика отруєння 8 Література 9