институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Динамічна оцінка резервів зниження запасомісткості виробництва у ВАТ “...”

Каталог пособий и учебных материалов | Экономика предприятия | Консультационный проект | Страниц: 20 | Год: 2010 | Размер: 43 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Динамічна оцінка резервів зниження запасомісткості виробництва у ВАТ “...”

ВСТУП 2
АНАЛІТИЧНА ОЦІНКА СТАНУ ЗАПАСІВ У ВАТ „КЗРК”. 3
Динаміка і структура запасів підприємства. 3
Аналіз запасомісткості виробництва 6
Вплив резервів запасомісткості на техніко-економічні показники виробництва у ВАТ “КЗРК”. 9
РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЙ ПО ВИКОРИСТАННЮ 13
РЕЗЕРВІВ ЗНИЖЕННЯ ЗАПАСОМІСТКОСТЇ ВИРОБНИЦТВА У ВАТ 13
"КЗРК" 13
Сутнісна характеристика пропозицій. 13
Економічна оцінка розроблених організаційно-технічних заходів. 15
ВИСНОВКИ 18
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 19
Cмотрите также:
Динамічна оцінка резервів зниження запасомісткості виробництва у ВАТ “...”

ВСТУП 2 АНАЛІТИЧНА ОЦІНКА СТАНУ ЗАПАСІВ У ВАТ „КЗРК”. 3 Динаміка і структура запасів підприємства. 3 Аналіз запасомісткості виробництва 6 Вплив резервів запасомісткості на техніко-економічні показники виробництва у ВАТ “КЗРК”. 9 РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЙ ПО ВИКОРИСТАННЮ 13 РЕЗЕРВІВ ЗНИЖЕННЯ ЗАПАСОМІСТКОСТЇ ВИРОБНИЦТВА У ВАТ 13 "КЗРК" 13 Сутнісна характеристика пропозицій. 13 Економічна оцінка розроблених організаційно-технічних заходів. 15 ВИСНОВКИ 18 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 19

Основні підходи до підрахунку величини резервів підвищення ефективності виробництва

Вступ. 3 1. Чинники, що впливають на ефективність. 4 2. Аналіз факторів та резервів збільшення обсягу виробництва. 10 3. Визначення резервів зниження собівартості продукції 15 3. Визначення резервів підвищення прибутку 18 Висновок. 21 Література. 22

ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”

Зміст ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5 1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. 7 1.3 Планування витрат виробництва 10 РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 24 2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24 2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Криворызький хлібокомбінат”. 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33 3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33 3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36 ВИСНОВКИ 42

ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”

Зміст ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5 1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. 7 1.3 Планування витрат виробництва 10 РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 24 2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24 2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Криворызький хлібокомбінат”. 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33 3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33 3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36 ВИСНОВКИ 42

ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”

Зміст ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5 1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. Планування витрат виробництва 7 РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ ” 24 2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24 2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Львівський хлібокомбінат”. 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33 3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33 3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36 ВИСНОВКИ 42

ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”

Зміст ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5 1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. Планування витрат виробництва 7 РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ ” 24 2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24 2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Львівський хлібокомбінат”. 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33 3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33 3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36 ВИСНОВКИ 42

Витрати виробництва та його елементи

Зміст Вступ 3 1. Сутність капіталу, його різновиди 4 2. Витрати виробництва та його елементи 12 2.1 Витрати виробництва. Собівартість. 12 2.2 Витрати виробництва у короткостроковому та довгостроковому періодах 18 2.3 Прибуток. Рентабельність 22 3. Оцінка виробництва та шляхи зниження витрат виробництва 26 3.1 Шляхи зниження витрат виробництва 26 3.2 Економічна оцінка ефективності правоохоронних заходів на підставі методу "затрати-прибутки" 28 Висновки 39 Література 42

Шляхи зниження собівартості на підприємстві

ЗМІСТ Вступ 3 1. Собівартість, як сукупність витрат виробництва і резерви її зниження. 5 1.1. Економічна сутність собівартості і методи її калькулювання 5 1.2. Аналіз витрат на виробництво продукції та шляхів її зниження 12 1.3. Планування собівартості 21 2. Управління собівартістю на прикладі 23 2.1. Загальна характеристика підприємства 23 2.2. Аналіз техніко-економічного стану підприємства «Викант» 26 Аналіз собівартості продукції і виявлення резервів її зниження 30 3. Шляхи зниження собівартості на підприємстві. 36 Висновок 40 Література 43

Шляхи зниження собівартості на підприємстві

ЗМІСТ Вступ 3 1. Собівартість, як сукупність витрат виробництва і резерви її зниження. 5 1.1. Економічна сутність собівартості і методи її калькулювання 5 1.2. Аналіз витрат на виробництво продукції та шляхів її зниження 12 1.3. Планування собівартості 21 2. Управління собівартістю на прикладі 23 2.1. Загальна характеристика підприємства 23 2.2. Аналіз техніко-економічного стану підприємства «Викант» 26 Аналіз собівартості продукції і виявлення резервів її зниження 30 3. Шляхи зниження собівартості на підприємстві. 36 Висновок 40 Література 43

Управління витратами на підприємстві "ВАЛ"

ЗМІСТ Вступ 3 1. Собівартість, як сукупність витрат виробництва і резерви її зниження. 5 1.1. Економічна сутність собівартості і методи її калькулювання 5 1.2. Аналіз витрат на виробництво продукції та шляхів її зниження Планування собівартості 12 2. Управління собівартістю на прикладі 23 2.1. Загальна характеристика підприємства 23 2.2. Аналіз техніко-економічного стану підприємства “ВАЛ” 26 Аналіз собівартості продукції і виявлення резервів її зниження 30 3. Шляхи зниження собівартості на підприємстві. 36 Висновок 40 Література 43