институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент | Курсовая | Страниц: 44 | Год: 2010 | Размер: 45 кб. | Стоимость: 70 грн. | Смотреть | Купить

ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”

Зміст

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5
1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. Планування витрат виробництва 7
РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ ” 24
2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24
2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Львівський хлібокомбінат”. 25
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33
3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33
3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36
ВИСНОВКИ 42
Cмотрите также:
ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”

Зміст ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5 1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. Планування витрат виробництва 7 РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ ” 24 2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24 2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Львівський хлібокомбінат”. 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33 3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33 3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36 ВИСНОВКИ 42

ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”

Зміст ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5 1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. 7 1.3 Планування витрат виробництва 10 РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 24 2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24 2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Криворызький хлібокомбінат”. 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33 3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33 3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36 ВИСНОВКИ 42

ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”

Зміст ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5 1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. 7 1.3 Планування витрат виробництва 10 РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 24 2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24 2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Криворызький хлібокомбінат”. 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33 3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33 3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36 ВИСНОВКИ 42

Витрати підприємства на виробництво та реалізацію продукції

Вступ 3 1. Основні методичні принципи визначення витрат виробництва в сучасних умовах 5 1.1. Поняття та признання витрат виробництва діяльності 5 1.2 Витрати та обов’язкові платежі за рахунок собівартості 8 2. Аналіз витрат виробництва та реалізація по основним видам продукції. 13 2.1. Фінансовий стан підприємства 13 2.2. Структура собівартості виробництва основних видів продукції 24 3. Шляхи зменшення витрат на виробництво і реалізацію продукції 25 3.1. Техніко-економічні фактори та резерви зниження собівартості 25 3.2. Резерви зниження комплексних витрат і шляхи зниження собівартості 27 Висновки 29 Література 31

ВИТРАТИ ВИРОБНИЦТВА ТА ШЛЯХИ ЇХ ЗНИЖЕННЯ

Вступ 3 Розділ 1. Поняття витрат виробництва 5 Розділ 2. Аналіз витрат на підприємстві 14 Розділ 3. Шляхи зниження витрат виробництва на підприємстві 24 Висновки 31 Список використаної літератури 33 Додатки 36

Витрати виробництва та його елементи

Зміст Вступ 3 1. Сутність капіталу, його різновиди 4 2. Витрати виробництва та його елементи 12 2.1 Витрати виробництва. Собівартість. 12 2.2 Витрати виробництва у короткостроковому та довгостроковому періодах 18 2.3 Прибуток. Рентабельність 22 3. Оцінка виробництва та шляхи зниження витрат виробництва 26 3.1 Шляхи зниження витрат виробництва 26 3.2 Економічна оцінка ефективності правоохоронних заходів на підставі методу "затрати-прибутки" 28 Висновки 39 Література 42

Управління витратами та шляхи їх зниження на підприємстві

Вступ 2 РОЗДІЛ 1. СУТНІСТЬ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ ВИРОБНИЦТВА 6 1.1. Значення витрат і їх класифікація 6 1.2. Особливості управління витратами на підприємстві 19 1.3. Особливості стратегії зниження виробничих витрат 27 Стратегія зниження собівартості 30 Розділ 2.Управління витратами та шляхи їх зниження на підприємстві 36 2.1. Загальна характеристика департаменту виробництва сільськогосподарської продукції ВО „ПМЗ" 36 2.2. Структура, рівень та динаміка поточних витрат 38 2.3. Джерела та розмір надходження прибутку 41 2.4. Ефективність виробничої діяльності підприємства 46 2.5. Шляхи вдосконалення менеджменту поточних витрат та прибутку на підприємстві 55 2.5.1. Планування поточних витрат та прибутку 55 2.5.2. Своєчасний облік та контроль динаміки поточних витрат та прибутку 65 2.5.3. Підвищення кваліфікації кадрів менеджменту 68 2.5.4. Пошук резервів економії витрат виробництва 83 РОЗДІЛ 3. ОХОРОНА ПРАЦІ 97 3.1 Служба охорони праці в галузі 97 3.2. Порядок розслідування нещасних випадків 102 ВИСНОВКИ 105

Сутність витрат та методи їх зниження

Вступ. 3 1. Сутність витрати. Підхід до поняття витрат з погляду економіста та бухгалтера. 4-5 2. Методи зниження витрат. 5-16 2.1. Поняття витрат та собівартості продукції. 5-8 2.2. Класифікація витрат виробництва. 8-9 2.3. Методи оцінки витрат 9-11 2.4. Джерела і чинники зниження витрат. 11-14 2.5. Альтернативні методи зниження витрат. 14-15 Висновок. 16 Список використаної літератури. 17

Сутність витрат та методи їх зниження

Вступ. 3 1. Сутність витрати. Підхід до поняття витрат з погляду економіста та бухгалтера. 4-5 2. Методи зниження витрат. 5-16 2.1. Поняття витрат та собівартості продукції. 5-8 2.2. Класифікація витрат виробництва. 8-9 2.3. Методи оцінки витрат 9-11 2.4. Джерела і чинники зниження витрат. 11-14 2.5. Альтернативні методи зниження витрат. 14-15 Висновок. 16 Список використаної літератури. 17

Сутність витрат та методи їх зниження

Вступ. 3 1. Сутність витрати. Підхід до поняття витрат з погляду економіста та бухгалтера. 4-5 2. Методи зниження витрат. 5-16 2.1. Поняття витрат та собівартості продукції. 5-8 2.2. Класифікація витрат виробництва. 8-9 2.3. Методи оцінки витрат 9-11 2.4. Джерела і чинники зниження витрат. 11-14 2.5. Альтернативні методи зниження витрат. 14-15 Висновок. 16 Список використаної літератури. 17