институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Оперативний вплив, як вміле поєднання планування та контролю

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент | Реферат | Страниц: 15 | Год: 2010 | Размер: 16 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Оперативний вплив, як вміле поєднання планування та контролю

ЗМІСТ

Вступ 3
1. Функція менеджменту "Планування" як початок діяльності в будь-якому процесі управління. 5
2. Процес контролю як аналіз вже наявних результатів, та інструмент попередження в майбутньому. 8
3.Оперативний вплив, як вміле поєднання планування та контролю. 12
Висновок 14
Література 15
Cмотрите также:
Оперативний вплив, як вміле поєднання планування та контролю

ЗМІСТ Вступ 3 1. Функція менеджменту "Планування" як початок діяльності в будь-якому процесі управління. 5 2. Процес контролю як аналіз вже наявних результатів, та інструмент попередження в майбутньому. 8 3.Оперативний вплив, як вміле поєднання планування та контролю. 12 Висновок 14 Література 15

Планування виробництва програм підприємства

Вступ 3 1. Види та системи оперативного планування 4 2. Розробка оперативних планів виробництва 9 3. Оперативний облік і контроль виробництва 14 Висновки 19 Література 20

Планування виробництва програм підприємства

Вступ 3 1. Види та системи оперативного планування 4 2. Розробка оперативних планів виробництва 9 3. Оперативний облік і контроль виробництва 14 Висновки 19 Література 20

Планування собівартості продукції на підприємстві

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти планування собівартості продукції 7 1.1. Показники собівартості продукції 7 1.2. Стратегічний аналіз при плануванні собівартості продукції 11 1.3. Оперативний аналіз під час планування собівартості продукції 17 1.4. Планування собівартості продукції 20 Розділ 2. Планування собівартості продукції на підприємстві ТОВ "Делікат" 30 2.1. Мета і завдання розробки плану собівартості продукції 30 2.2. Планування матеріальних та енергетичних витрат підприємства 31 2.3. Планування витрат на оплату праці в ТОВ "Делікат" 35 2.4. Складання планової калькуляції 36 Висновки 42 Список використаної літератури 45

Дослідження системи планування і контролю діяльності структурних підрозділів

ЗМІСТ ВСТУП....................................................................................................................... 3 РОЗДІЛ1 Теоретичні основи планування підрозділів підприємства................... 5 1.1 Принципи побудови та типи структурних підрозділів підприємства....... 5 1.2 Особливості організації управління структурними підрозділами.............. 13 1.3 Основи планування і контролю діяльності організаційних підрозділів.... 18 РОЗДІЛ 2 Дослідження системи планування і контролю діяльності структурних підрозділів ЗАТ АЗ "САДА"............................................................. 35 2.1 Загальна характеристика фінансово господарської діяльності підприємства........................................................................................................ 35 2.2 Аналіз фінансового стану підприємства........................................................ 42 2.3 Аналіз структури планування і контролю діяльності структурних підрозділів підприємства....................................................................................... 56 РОЗДІЛ 3 Розробка рекомендацій щодо удосконалення діяльності структурних підрозділів підприємства................................................................... 65 3.1 Пропозиції по поліпшенню організаційної структури підприємства, плануванню і контролю структурних підрозділів ЗАТ АЗ "САДА"................. 65 3.2 План дій по упровадженню запропонованих заходів................................ 76 3.3 Економічний ефект від запровадження заходів щодо планування і контролю діяльності структурних підрозділів підприємства........................... 80 ВИСНОВКИ.............................................................................................................. 86 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ......................................................... 88 ДОДАТОК ............................................................................................................... 93

ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВІ

ЗМІСТ ВСТУП .......................................................................................................3 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВІ ...............................................................4 1.1 Сутність, цілі і задачі кадрового планування .................................4 1.2 Оперативний план роботи з персоналом ..........................................6 1.3 Етапи кадрового планування .........................................................8 2. АНАЛІЗ КАДРОВОГО ПЛАНУВАННЯ У ВАТ „ГРАНІТ”...........15 2.1 Загальна характеристика підприємства ..........................................15 2.2 Аналіз економічної діяльності підприємства ................................19 2.3. Аналіз структури та чисельності персоналу .................................24 2.4 Аналіз системи кадрового планування ..........................................29 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ КАДРОВОГО ПЛАНУВАННЯ У ВАТ „ГРАНІТ” ......................................................................................................34 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ..............................................................38 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ........................................41

Організація внутрішнього контролю на підприємствах

Вступ 3 1. Завдання та об’єкти внутрішнього контролю 4 2. Організація внутрішнього контролю на підприємствах різної організаційно-правової форми 7 3. Оцінка системи внутрішнього контролю підприємства 20 4. Функціонування системи внутрішнього контролю та її вплив на аудиторські ризики 24 5. Методика узагальнення результатів внутрішнього контролю 30 Висновки і пропозиції 40 Список літератури 42

Планування роботи з персоналом організації

Зміст Вступ 3 1. Сутність кадрового потенціалу та особливості його формування в умовах підприємницької діяльності 5 2. Цілі, сутність і задачі планування роботи з персоналом організації 7 3. Оперативний план роботи з персоналом 8 4. Розрахунок потреби в персоналі 9 5. Значення кадрового планування 14 Висновок 17 Використана література 18

Операційний менеджмент

ВСТУП 3 1. Оперативний менеджмент операційної системи 4 2. Суть і методологічні основи управління операційною системою 10 3. Вдосконалення контролю в організації 13 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 23

Планування виробництва продовольчих товарів ринкової новизни на підприємствах

Вступ ………………………………………………………………………….3 1. Оперативно-виробниче планування …………………………………5 1.1. Задачі та зміст оперативно-виробничого планування ……………...5 1.2. Особливості оперативно-виробничого планування за типами виробництв ………………………………………………………………………….9 1.2.1. Потоко – масове виробництво ……………………………………….9 1.2.2. Серійне виробництво ………………………………………………..13 1.2.3. Одиничне та дрібно – серійне виробництво ……………………….17 2. Організація оперативно-виробничого планування ………………..21 2.1. Загальний порядок розробки планів ………………………………..21 2.2. Розподілення функцій при складанні оперативно-виробничої програми …………………………………………………………………………...21 2.3. Основні системи оперативно-виробничого планування …………22 2.4. Дослідження ринку перед розробленням та впровадженням нової (оновленої) продукції ……………………………………………………………..23 2.5. Оцінювання результатів реалізації плану ………………………….28 3. Організація оперативного обліку виробництва та диспетчирезування ………………………………………………………………..32 3.1. Оперативний облік виробництва …………………………………...32 3.2. Диспетчирезування виробництва ……………..……………………38 Висновки ……………………………………………………………………41 Список використаної літератури ………………………………………….43