институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Планування та контроль на підприємстві. Праця менедженра

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент | Реферат | Страниц: 17 | Год: 2010 | Размер: 25 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Планування та контроль на підприємстві. Праця менедженра

ЗМІСТ
Вступ 3
1. Планування як складова частина праці менеджера 4
2. Контроль як засіб управління планами підприємства 12
Висновки 16
Література 17
Cмотрите также:
Планування та контроль на підприємстві. Праця менедженра

ЗМІСТ Вступ 3 1. Планування як складова частина праці менеджера 4 2. Контроль як засіб управління планами підприємства 12 Висновки 16 Література 17

Фінансове планування на підприємстві

РЕФЕРАТ 2 ВСТУП 4 РОЗДІЛ 1. Теоретико-методологічні основи фінансового планування на підприємстві 7 1.1. Сутність та значення фінансового планування 7 1.2. Характеристика методів фінансового планування 14 1.3. Досвід фінансового планування в розвинутих країнах 29 Висновки по розділу 1 44 РОЗДІЛ 2. Аналіз системи фінансового планування на підприємстві 46 2.1. Оцінка системи стратегічного планування на підприємстві 46 2.2. Фінансове бюджетування як основа фінансового планування на підприємстві 53 2.3. Операційне бюджетування на підприємстві як складова системи планування 56 Висновки по розділу 2 60 РОЗДІЛ 3. Напрямки вдосконалення фінансового планування на підприємстві 63 3.1. Впровадження системи аналітичного супроводу виконання фінансових планів 63 3.2. Автоматизація фінансового планування на підприємстві 70 3.3. Аналіз існуючої системи фінансового контролю та напрямки її вдосконалення 83 Висновки по розділу 3 88 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 90 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 94 ДОДАТКИ 100

Контроль і ревізія

1. Планування порядок призначення і підготовка до проведення і оформлення результатів ревізій та перевірок 3 2. Контроль і ревізія інших рахунків у банку 9 3. Контроль і аудит у банківських установах 11 4. Контроль і ревізія обґрунтованості планування та цільового використання фонду оплати праці 12 5. Перевірка стану бухгалтерського обліку і звітності 15 Задача 18 Список використаних джерел 19

Суть планування його задачі та функції (планування у галузі соціально-культурних сфер)

Вступ 3 Розділ 1. Характеристика планування на підприємстві 5 1.1. Планування як функція управління 5 1.2. Принципи та методи планування 7 1.3. Методи та інструменти планових розрахунків 13 Таблиця 1.3.1. Бюджетна таблиця 14 Розділ 2. Система планування організації 15 2.1. Функціонування системи планів на підприємстві 16 2.2. Системи планування ресурсів підприємства 21 2.3. План маркетингу 25 2.4. Фінансове планування на підприємстві 31 Висновок 38 Список використаної літератури 40

Стратегічне планування на підприємстві

ЗМІСТ ВСТУП.................................................................................................................. 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ..... 5 1.1 Сутність, мета, принципи та моделі стратегічного планування……………..................................................................... 5 1.2 Зміст і структура стратегічного плану……………………............. 12 1.3 Система стратегічних, поточних та оперативних планів………… 15 РОЗДІЛ ІІ. ОСНОВНІ ЕТАПИ ПРОЦЕСУ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ………………………………................................................... 20 2.1 Визначення місії, цілей та завдань підприємства………………... 20 2.2 Проведення аналізу внутрішнього і зовнішнього середовища підприємства…….............................................................................. 26 2.3 Розробка та вибір стратегії підприємства……………………........ 32 2.4 Реалізація стратегії…………………………………………..……… 50 2.5 Контроль і оцінка реалізації стратегії підприємства…………..… 57 РОЗДІЛ ІІІ. ПРОБЛЕМИ ТА НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ….......................................… 62 3.1 Можливі проблеми на підприємстві……………………………... 62 3.2 Напрями вдосконалення процесу стратегічного планування на підприємстві….......................................................................….… 66 ВИСНОВКИ......................................................................................................... 71 ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ...................................................... 73 ДОДАТКИ............................................................................................................ 76

Розробка пропозицій по покращенню системи планування запасів на підприємстві

Зміст 1.Теоретичні аспекти планування запасів 3 1.1 Методика планування потреб у МТР 3 1.2 Класифікація та методика розрахунку запасів матеріально-технічних ресурсів 7 1.3. Планування організаціЇ поставок МТР 11 1.4 Проблеми планування постачання підрозділів підприємства МТР та напрямки їх вирішення 15 2. Аналіз процесу планування на підприємстві ВАТ “Криворіжавтосто” 19 2.1. Загальна характеристика підприємства 19 2.2. Аналіз системи планування на підприємстві 22 2.3. Аналіз системи планування запасів на підприємстві 27 3. Розробка пропозицій по покращенню системи планування запасів на підприємстві 35 Висновки 43

Розробка пропозицій по покращенню системи планування запасів на підприємстві

Зміст 1.Теоретичні аспекти планування запасів 3 1.1 Методика планування потреб у МТР 3 1.2 Класифікація та методика розрахунку запасів матеріально-технічних ресурсів 7 1.3. Планування організаціЇ поставок МТР 11 1.4 Проблеми планування постачання підрозділів підприємства МТР та напрямки їх вирішення 15 2. Аналіз процесу планування на підприємстві ВАТ “Криворіжавтосто” 19 2.1. Загальна характеристика підприємства 19 2.2. Аналіз системи планування на підприємстві 22 2.3. Аналіз системи планування запасів на підприємстві 27 3. Розробка пропозицій по покращенню системи планування запасів на підприємстві 35 Висновки 43

Планування людських ресурсів на підприємстві

ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ПЛАНУВАННЯ ЛЮДСЬКИХ РЕСУРСІВ 5 1.1. Сутність і зміст планування людських ресурсів на підприємстві 5 1.2. Методи визначення потреб персоналу 10 1.3. Види планів з питань персоналу 14 2. ПЛАНУВАННЯ ЛЮДСЬКИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ 18 2.1. Загальна характеристика підприємства 18 2.2. Методика планування людських ресурсів, що використовується на приватному підприємстві “...” 19 2.3. Планування чисельності персоналу на ПП “...” у 2007-2009 рр. 22 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ ПЛАНУВАННЯ ЛЮДСЬКИХ РЕСУРСІВ 29 3.1. Пропозиції щодо вдосконалення планування людських ресурсів 29 3.2. Напрямки вдосконалення планування людських ресурсів 30 ВИСНОВКИ 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34

Планування грошового обороту підприємства

Вступ 3 1. Теоретичні аспекти планування грошового обороту на підприємстві 5 1.1 Економічне значення грошових надходжень в забезпеченні кругообігу капіталу 5 1.2 Механізм планування грошового обороту на підприємстві 12 1.3 Нормативно – правове забезпечення процесу планування грошових надходжень на підприємстві 16 2. Аналіз ефективності планування грошового обороту на підприємстві ВАТ “__” 18 2.1 Фінансово – економічна характеристика діяльності підприємства 18 2.2 Аналіз складу та структури грошового обороту на підприємстві ВАТ “__” 29 2.3 Аналіз планування грошового обороту 35 3. Вдосконалення механізму планування грошового обороту на підприємстві ВАТ “__” 43 3.1 Шляхи збільшення грошових надходжень на підприємстві 43 3.2 Оптимізація залишку грошових коштів на ВАТ “__” 50 Висновки 59 Література 62 Додатки 65

Запровадження стратегічного планування на підприємстві

Вступ 3
РОЗДІЛ 1. Сутність і зміст стратегічного планування на підприємстві 6
1.1. Планування як функція управління підприємством 6
1.2. Особливості стратегічного планування 18
1.3. Планування реалізації стратегії підприємства 24
1.4. Забезпечення стратегічного планування інформацією 29
РОЗДІЛ 2. Особливості запровадження стратегічного планування діяльності ВАТ Ужгородський завод хлібопродуктів 37
2.1. Загальна характеристика ВАТ Ужгородський завод хлібопродуктів 37
2.2. Плануваня постачання на ВАТ Ужгородський завод хлібопродуктів 42
2.3. Планування процесу виробництва 52
2.4. Планування асортименту та обсягу продукції 57
2.5. Планування організаційного управління на підприємстві 59
РОЗДІЛ 3. Шляхи вдосконалення стратегічного планування на підприємстві 67
ВИСНОВКИ 78
Список використаної літератури 82
ДОДАТКИ 85