институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: опис картини Петра Левченка «Село взимку. Глухомань»

Каталог пособий и учебных материалов | Искусство | Универсальная | Страниц: 2 | Год: 2010 | Размер: 6 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | Скачать

опис картини Петра Левченка «Село взимку. Глухомань»

опис картини Петра Левченка «Село взимку. Глухомань»
Cмотрите также:
Опис картини Рафаеля Санті "Сікстинська Мадонна"

Опис картини Рафаеля Санті "Сікстинська Мадонна"

Фінансова реформа Петра

План Вступ 2 1. Передумови фінансових реформ Петра Великого 5 2.Фінансова реформа Петра 8 2.1 Реформи грошової системи 8 2.2 Значення грошової реформи 11 3.2 Петровські податки: види і розміри 16 3.3.Наслідки і значення податкової реформи 19 Висновки 21 Список використаної літератури: 23

Фінансова реформа Петра

План Вступ 2 1. Передумови фінансових реформ Петра Великого 5 2.Фінансова реформа Петра 8 2.1 Реформи грошової системи 8 2.2 Значення грошової реформи 11 3.2 Петровські податки: види і розміри 16 3.3.Наслідки і значення податкової реформи 19 Висновки 21 Список використаної літератури: 23

Оцінка діяльності підприємства ресторанного господарства

Вступ 3 Розділ І. Оцінка ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства 5 1.1 Поняття та види ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства 5 1.2 Критерії і система показників ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства 13 1.3 Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства 29 1.4 Висновки та пропозиції 32 Розділ ІІ. Дослідження ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства 35 2.1 Загальна організаційно-економічна характеристика ресторану „Царське село” 35 2.2 Оцінка економічної ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства 38 2.3 Заходи щодо функціонування ефективності підприємства ресторанного господарства 43 2.4 Висновки та пропозиції 44 Розділ ІІІ. Охорона праці 48 3.1 Заходи з техніки безпеки та виробничої санітарії на підприємстві 48 3.2 Заходи протипожежної безпеки 58 3.3 Висновки та пропозиції 60 Висновки 63 Література 70 Додаток 1. Баланс ресторану „Царське село” на 31 грудня 2001 року 73 Додаток 2. Звіт про фінансові результати ресторану „Царське село” за 2001 рік 76 Додаток 3. Звіт про рух грошових коштів ресторану „Царське село” за 2001 рік 78 Додаток 4. Основне меню ресторану „Царське Село” 80

Гетьман Петро Дорошенко на чолі обєднаної України

Вступ 3 Розділ І. Життєвий шлях та прихід до влади Петра Дорошенко 4 1.1. Біографія Дорошенко Петра Дорофійовича 4 1.2. Прихід до влади у Правобережжі П. Дорошенка 5 Розділ ІІ. Боротьба гетьмана Петра Дорошенка за незалежність і територіальну цілісність Української держави 8 2.1. Воєнні дії проти Польщі 8 2.2. Возз'єднання Козацької України 9 2.3. Під турецьким протекторатом 10 2.4. Поразка революції 13 Висновок 16 Список використаної літератури 18

Пилип Орлик як історична постать

Вступ 2 Основна частина 3 Загальна політика Петра І Олексійовича 3 Політика Петра І Олексійовича по відношенню до України 5 Висновки 9 Список літератури: 11

Пилип Орлик як історична постать

Вступ 2 Основна частина 3 Загальна політика Петра І Олексійовича 3 Політика Петра І Олексійовича по відношенню до України 5 Висновки 9 Список літератури: 11

Планування отримання прибутку «Дніпро-Техно»

ЗМІСТ ВСТУП 3 РЕЗЮМЕ 5 1. ОПИС ПІДПРИЄМСТВА 6 2. ОПИС ГАЛУЗІ 11 3. ОПИС ПРОДУКЦІЇ 26 4. ОПИС ВИРОБНИЦТВА 28 5. ОПИС ПЕРСОНАЛУ 31 6. КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН 32 7. ФІНАНСОВИЙ ПЛАН 33 ВИСНОВОК 35 ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 36

Планування отримання прибутку «Дніпро-Техно»

ЗМІСТ ВСТУП 3 РЕЗЮМЕ 5 1. ОПИС ПІДПРИЄМСТВА 6 2. ОПИС ГАЛУЗІ 11 3. ОПИС ПРОДУКЦІЇ 26 4. ОПИС ВИРОБНИЦТВА 28 5. ОПИС ПЕРСОНАЛУ 31 6. КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН 32 7. ФІНАНСОВИЙ ПЛАН 33 ВИСНОВОК 35 ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 36

БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ТОВ “КСЕНІЯ

Зміст 1. РЕЗЮМЕ 3 2. ОПИС ГАЛУЗІ 5 3. ОПИС ПІДПРИЄМСТВА 9 3. ОПИС ПРОДУКЦІЇ 12 4. ОПИС ВИРОБНИЦТВА 15 5. ОПИС ПЕРСОНАЛУ 20 6. КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН 22 7. ФІНАНСОВИЙ ПЛАН 23